Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cu Fanslave si o pagina de Facebook castigi bani online

Esti un impatimit al retelelor sociale ? Cu o singura pagina de Facebook si 5 fani poti face ban in Fanslave. Sa castigi bani din pagina ta de Facebook, cu ajutorul metodei de lucru prezentate de Fanslave este simplu. Te inscrii in fanslave , care te ajuta sa fii platit cand dai like-uri.

Se stie ca like-urile ocupa un loc important in strategiile SEO ale webmasterilor. De aceea ei chiar sunt dispusi sa plateasca pentru fiecare like primit. De ce sa nu fii si tu printre cei care fac bani din like? Cu siguranta pagina ta de facebook este plina de like-uri date si neplatite. Este momentul sa devii pragmatic ! Cel putin,cam asta ne invata Fanslave.

Sa lucrezi in Fanslave este o ocupatie usoara si usor de abordat de catre orice novice care s-a hotarat sa incerce sa castige bani online. Incepatorii carora nu le plac site-urile PTC pot aborda cu succes ocupatia de a da like-uri platite in Fanslave.

Iata cum abordezi problema :

1.Iti faci cont pe Facebook, daca nu ai, si ai grija sa iti asiguri 5 prieteni pe pagina.

2.Te inscrii in fanslave, dand click pe link.

De fiecare data cand vrei sa castigi credite, intri in contul tau, cu userul si parola alese la inscriere, cauti linkurile care ti se dau si prin care ajungi pe pagina de facebook a site-ului pe care trebuie sa-l apreciezi. Te conectezi la Facebook mai intai, in contul pe care ti l-ai facut mai inainte. Pe pagina din facebook a site-ului respectiv, dai like si te intorci in contul tau din Fanslave.

Primesti 0.25 euro la inscriere si 50 de credite pe care le foloseste dupa, cum crezi de cuviinta. Daca ai si tu o pagina web, foarte bine, o poti adauga in site si primesti si tu like-uri. Nu trebuie decat sa-ti adaugi si sa salvezi url-ul paginii site-ului tau din Facebook, in Fanslave. Dar atunci, trebuie sa stii ca totul lucreaza ca un schimb de like-uri si in loc de bani primesti like-uri. Sigur, daca esti un webmaster care nu ai timp de fleacuri dar ai nevoie de like-uri, scoti bani din buzunar, sau, investesti, cum vrei sa spui, si folosesti mana de lucru din Fanslave. Mi se pare o solutie ingenioasa si cred ca va asigura un venit suplimentar multor incepatori in bani online.

Daca te intereseaza doar venitul suplimentar, trebuie sa-ti spun ca dupa fiecare like dat primesti un numar de credite care se transforma in eurocenti. De regula, se primesc in jur de 15 linkuri zilnice si, numarul de credite primite este functie de reteaua careia i se adreseaza, ( pentru ca poti da click-uri nu numai pentru Facebook, poate fi abordat si twitter ), si poti face zeci de eurocenti zilnic.

Plata pentru munca din Fanslave se face prin paypal sau alertpay, cum doresti, cand ai atins suma minima de plata de 15 euro.

Ceea ce este cu adevarat tentant este ca ti se ofera posibilitatea sa castigi din reteaua pe care ti-o construiesti, daca vrei sa transformi totul in mica afacere simpla pe net.

Castigi 15 % din creditele cumparate sau castigate de referalii tai, credite care, bineinteles, se transforma in bani. Poti aplica cu succes ceea ce te-am invatat in cum sa-ti faci referali directi in PTC folosind castigul din GPT, doar ca aici nu este vorba de PTC ci de fanslave.

Ti-am mai vorbit despre necesitatea de a deveni pragmatic si nevoia de a castiga bani online din activitati zilnice pe care le desfasori online.

Deci, dragul meu incepator in bani online, daca esti atent si cauti, pe Internet, poti gasi locuri unde orice mica actiune obisnuita poate fi aducatoare de venit suplimentar.

Chiar si un banal like iti poate satisface o necesitate financiara. Like-uri platite poate fi o activitate care se inscrie cu succes in categoria activitatilor in care se pot face bani online usor, ca in GPT-uri si poate fi abordata ca primul pas in bani online.

Asadar, cu fanslave poti castiga bani online dand like-uri in pagini de Facebook. Cateva clickuri, si o inregistrare gratuita careia merita sa-i dati atentie va poate aduce castiguri in bani pe Internet. Inregistrati-va, gratuit, desigur, in fanslave sub un link de referral si incepeti sa faceti bani online.

Va urez succes la bani si spor la like-uri .

Update 2014: O factura de plata de la Fanslave vedeti in Moduri simple de facut bani pe net.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP