Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cum castigi bani din afaceri online cu link de afiliat in CBTopSites



Despre afaceri online cu link de afiliat v-am mai vorbit in blog. Sunt in masura sa va prezint o metoda de facut bani online profitabila si tentanta, cu magazin online si link de afiliat. Cum castigi bani din afaceri online cu link de afiliat in CBTopSites este articolul care va dezvalui cum poti sa incepi o afacere online cu magazin online cu link de afiliat sigura. Aceasta oportunitate va ofera posibilitatea de a va inscrie in randul afiliatilor castigatori chiar daca sunteti la primul pas in activitati si castiguri pe Internet.

Afilierea cu CBTopsites este metoda prin care, daca vrei sa inveti cum se castiga bani din afaceri online internationale cu magazin online si link de afiliat, poti sa o faci fara probleme, indiferent daca esti o mama casnica, un pensionar curios, sau, pur si simplu, un incepator in activitati platite pe Internet.

Dar, sa vorbim despre acest program de afiliere mai in detaliu.


Ce este CBTopSites
CBTopSites este un director de site-uri care vand carti electronice, software-uri si multe altele, TOATE DOWNLOADABILE.

CBTopSites ofera un adevarat magazin online pentru afiliatii sai, si comisioane de la 75 % in sus. Platile se fac prin clickbank, si despre avantajele oferite de aceasta banca v-am mai amintit. Daca esti curios unde am mai vorbit de clickbank, ai o casuta de cautare in sidebarul drept, pentru astfel de situatii am pus-o !

V-am mai spus, in blog, ca puteti castiga bani online daca vinzi carti electronice scrise de altii.

Chiar si despre afilieri romanesti am mai vorbit in blog.


Ce va trebuie pentru a va afilia ?
- O inregistrare gratuita, pe linkul de afiliat pe care o puteti face de aici, chiar nu trebuie sa pierzi timpul daca vrei sa castigi bani din linkul de afiliat !

- Un cont clickbank. Daca nu il aveti, nu va speriati, il puteti face, fie de aici,
fie direct din pagina la care va duce site-ul cbtopsites.

Va trebui sa fiti curajosi si sa nu va speriati daca vi se cer date personale. Aici este vorba de o banca si legaturile sunt securizate. Ganditi-va la un nume de user pe care il veti utiliza apoi in toate site-urile de afilieri care fac plati prin Clickbank. Ajunsi pe pagina de clickbank, cautati sign-up si urmati pasii. Retineti Clickbank Nickname.

INREGISTRAREA IN CLICKBANK, pentru cont, este gratis.

Odata inregistrat, puteti sa vindeti, prin clickbank, chiar un produs propriu, dar atunci va trebui sa va inregistrati ca si producator vanzator si sa platiti o taxa de aproximativ 50$. Dar acest lucru deocamdata nu ne intereseaza pe noi, care vrem sa facem bani online din afilieri.

Asadar, va inregistrati ca si afiliat, in clickbank, pentru sectiunea easy-ecommerce.


Avantajele programului de afiliere in CBTopsites
- castigati 75% comisioane din vanzarea a mii de produse downloadabile

- puteti promova produse populare din orice nisa vreti

- puteti utiliza orice forma de promovare a linkurilor, indiferent ca aveti sau nu un blog sau site specializat

- castigati bani gratis dintr-o afacere online profitabila

- pe site-ul dumneavoastra oferit de cbtopsites.com va puteti edita html-ul.

Puteti adauga, de pilda, orice alt banner de afiliat.

- nu sunteti singuri in afacere ca sa va uitati ca vitelul la poarta noua la minunea de magazin pe care ati primit-o

Chiar daca sunteti incepatori, dupa afiliere primiti toate datele necesare din care veti invata gratis cum sa incepeti de la zero o afacere online cu link de afiliat.

Magazinul tau online gratis, cu produse digitale este aici !

- nu aveti nevoie de un site propriu cu tot ce presupune el

Ceea ce primiti este gazduit pe serverele CBTopsites. Ca urmare, nu trebuie nici sa fiti experti in html, webdesign sau mai stiu eu ce. Nu trebuie sa platiti pentru gazduire sau domeniu. Trebuie doar sa stii sa faci copy-paste pentru linkurile de promovare ale produselor.

- poti instala un contor pentru a urmari vizitele de pe site-ul tau, un adevarat Magazin cu produse digitale. Va puteti lua codul inscriindu-va gratuit in statcounter, asa cum va recomanda si specialistii din CBTopsites.

- pe blogul propriu, daca detineti unul, va puteti insera o caseta de cautare intre miile de produse din magazin, si astfel, obtineti o noua modalitate de promovare a produselor din magazinul vostru online.


Sfat pentru incepatorii in afaceri online cu link de afiliat
Merita sa incepeti o afacere online cu link de afiliat in CBTopsites.com. Inregistrarea gratuita va ofera posibilitatea de a castiga bani pe Internet in proportie de 80% din vanzarile facute in magazinul vostru online. Daca, insa vedeti ca aveti succes, puteti, in schimbul unei sume de 50$/an, sa deveniti membru PRO si astfel castigati 100% din clickuri.

Asadar, inscrie-te gratuit,si ia-ti un magazin online gratis in CBTopsites, studiaza cu atentie materialele, si, te asigur ca, daca ai vointa si perseverenta vei invata cu adevarat cum castigi bani din afaceri online in magazine online cu link de afiliat.

Afilierea cu CBTopsites face parte din afaceri online cu link de afiliat pe care multi o asteptam. Un procent bun la comision, produse downloadabile, magazin online propriu la cheie. In plus, dupa inscriere, va asigur ca in zona de membri veti gasi multe secrete despre cum sa va promovati si sa va dezvoltati afacerea online cu magazin online cu link de afiliat.

Daca aveti inca nevoie de resurse din care sa invatati secrete despre E-business and E-marketing, mergeti in CBTopsites pentru a va dota cu toate informatiile suplimentare de care aveti nevoie pentru perfectionarea in construirea cu succes a unei afaceri online cu link de afiliat.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP