Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Afilieri romanesti pentru incepatorii cu blog


Informatii utile despre programe de afiliere romanesti pentru incepatorii cu blog sunt intotdeauna necesare. Daca esti un incepator cu un blog in .ro, sau, mai bine zis, in limba noastra, neaosa, romaneasca, trebuie sa stii , inca de la inceput, ca ai doua mari dezavantaje:

1. Programele de afiliere locale sunt mai putine si nu iti ofera un asa de mare comision cum ofera cele specifice site-urilor in limba engleza.

2. Utilizatorii nostri de Internet inca se tem sa utilizeze prea des platile online, prefera plata ramburs, si, de obicei, se informeaza si doar atat.


Afilierile cu unul sau mai multi comercianti , in scopul de a obtine un comision pentru fiecare vanzare ce se executa de pe site-ul ( blogul ) tau, sunt un mod de monetizare a blogurilor foarte popular.

Daca te-ai intrebat ce cauta un banner care-ti vinde gogosi pe un blog cu unelte de gradinarit, acum afli care-i rolul lui acolo: se urmareste monetizarea blogului. Din nefericire, incepatorii nu prea stiu sa-si coreleze subiectul blogului cu produsul vandut, si de aceea apar combinatii ciudate, uneori.

Un afiliat in marketing, sau publisherul, se angajeaza sa vanda, direct, sau indirect, produsele si serviciile unui comerciant care i-a permis acest lucru. Permisiunea se acorda dupa inscrierea in programul de afiliere respectiv si, eventual, verificarea blogului de catre comerciant.

Acest tip de afiliere este presupune acel tip de CPA, adica cost pe actiune, despre care va aminteam in cum faci venit suplimentar din munca pe Internet.

Afiliatii pot trimite, printr-un banner afisat pe blogul lor, clienti catre site-ul comerciantului. Potentialii clienti pot face cumparaturi, si atunci castigi comision, sau doar se informeaza, si atunci ramai pe postul de "cooperativa munca in zadar".

Asadar, afilierea de marketing are doua fete: poti castiga, prin comisioane, bani buni, dar poti si sa iei plasa si sa-ti tii spatiul ocupat degeaba pe blog.

Nu esti platit, de regula, cu nimic, doar pentru ca afisezi un banner pe site-ul tau, ceea ce mi se pare nu tocmai corect. Orice spatiu publicitar se plateste, mai ales ca acele comisioane din vanzari nu sunt tocmai mari. Dar, ma rog este doar o parere personala.

Daca vrei ceva bani pentru vizualizari, deja intram in alt stil de monetizare a blogului si vorbim de plata pe mia de afisari. Pentru bloguri mici, cu trafic redus, nu este o solutie. Si, in general, nici nu sunt acceptate de catre comercianti.

Despre ce este un program de afiliere am mai vorbit in blog.


Un incepator, cu un blog in limba romana, unde poate face bani din afilieri ?


Exista cateva retele de marketing prin afiliere destul de des utilizate si bine cotate de webmasterii din .ro.

Trebuie sa stii, inca de la inceput, ca exista doua tipuri de afilieri care pot fi abordate :

1. Afilierea cu platforme de marketing online cu rol de sistem intermediar de afiliere

De obicei, aceste platforme de afiliere concentreaza mai multi comercianti si tu, ca si publisher poti selecta ce consideri ca se potriveste site-ului tau si subiectului tratat pe el.

2. Afilierea cu firme comerciale interesate sa-si distribuie produsele si serviciile prin afiliati direct, fara sa apeleze la acele platforme intermediare.

Astfel lucreaza site-urile de jocuri,cazinouri, de publicitate online, si , in general, orice producator de e-book sau afacere online care doreste o dezvoltare rapida adopta sistemul de a avea afiliati.

Oricum, este de inteles un mare adevar : daca devii un afiliat si vrei sa faci bani cu linkul tau, trebuie sa fii constient ca ai inceput o afacere online !

Pentru a avea succes in promovarea linkului de afiliat trebuie sa fii putin obraznic.
Aminteste-ti tot timpul : Chiar si cel mai idiot lucru merita sa fie oferit spre vanzare, atata timp cat exista cumparatori. Asa ca, trebuie sa-ti lasi din neincredere acasa, daca tie nu-ti foloseste un produs, asta nu inseamna ca acel produs nu are cumparatori .

Dar, aici este un mare DAR . Sa fii afiliat, si sa nu ai notiuni de Internet marketing si publicitate online este egal cu zero.

Daca nu le-ai reperat, inca, iti dau o lista a celor mai cunoscute platforme comerciale din .ro care practica marketingul online prin sisteme de afiliere, in pagina afilieri, pe care mi-am propus sa o updatez cat de des pot.

Chiar te invit si pe tine sa prezinti alte retele pe care le-ai descoperit, sunt informatii utile pentru toti incepatorii in bani din programe de afiliere romanesti.


program afiliereafilieri romanesti

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP