Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Toti castiga bani online in Fanbox



Toti castiga bani in Fanbox daca inteleg conceptul afacerii, daca muncesc serios si daca sunt capabili sa copieze stilul de munca al indrumatorilor care au obtinut deja succes in piata sociala Fanbox.

Afacerea online Fanbox este o afacere fara investitii si totusi profitabila. Este afacerea pe care o pot deschide toti impatimitii de Internet, de bloguri si de retele sociale in acelasi timp.

Fanbox este o afacere online pe care o faci din placere. Chiar daca nu te intereseaza banii, ei tot se acumuleaza din activitatile pe care le desfasori in platforma ( daca le desfasori, ca nimic nu se castiga fara munca ! )

Activitati specifice muncii pe Internet, care se pot practica in oricare alta retea sociala pe gratis, va ajuta sa castigati bani daca lucrati in Fanbox. Abordati aceasta activitate ca si afacere online din care se castiga bani si va veti convinge. Aceasta presupune sa o abordati cu incredere si responsabilitate.

Sigur ati auzit de Fanbox. Chiar si eu v-am amintit de Fanbox in articolul despre bani din retele sociale . Nu m-am grabit insa sa va mai dau alte amanunte despre Fanbox pana cand nu au aparut multe dovezi de plata in retea, chiar si ale romanilor.


Ce este Fanbox



Fanbox este o platforma sociala dedicata bloggerilor din lumea intreaga. Fanbox seamana cu Facebook, twitter, Myspace,etc., ca si activitate, dar se deosebeste esential de ele. Fanbox te plateste pentru orice activitate pe care o desfasori in platforma.

Fanbox nu este o simpla retea sociala in care orice persoana, indiferent de calitate, isi expune convingerile mai mult sau mai putin educate. De aceea, eu consider ca este o retea sociala selecta si va recomand sa va convingeti singuri cat de multe si interesante informatii veti afla numai citind blogurile din Fanbox !


Cum faci bani in Fanbox



Va spuneam ca banii in Fanbox se castiga desfasurand aceleasi activitati pe care, in alte retele sociale le desfasurati gratis. Iata care sunt acelea:

1. Construiesti bloguri personale si publici des articole pe ele.

Cand vreti sa concepeti bloguri, in Fanbox, nu trebuie sa va bateti capul prea mult timp cu scrierea articolelor. Orice subiect interesant pe care il gasiti pe net il puteti prelua, specificand sursa, si il impartasiti prietenilor si fanilor din retea pentru ca si ei sa se bucure de informatiile interesante pe care voi le-ati gasit.

2. Publici anunturi pentru blogurile tale sau ale altor membri Fanbox

Interesant este ca aceste anunturi le poti publica fara sa dispui de o suma de bani la momentul publicarii lor. Platforma iti pune la dispozitie o suma de bani pe care o poti folosi pentru promovare si pe care o poti returna mai tarziu, din castigurile pe care le-ai facut din munca ta in Fanbox. Metoda este ceea ce veti gasi in platforma sub denumirea de IPL (platesc mai tarziu ).

3. Alegi cuvinte cheie pentru articolele scrise de ceilalti membri ai platformei si le acorzi note , prin ceea ce vei gasi numit CRP, adica categorizare si rating pentru articole de blog

Punctele 2 si 3 le puteti vedea, de exemplu, cum apar, in subsolul unui blog din Fanbox, si ele apar la fiecare blog in parte, al oricarui membru Fanbox.

4. Introducand linkuri ale blogurilor altor membri in blogul tau, daca ele au o tema similara, bineinteles.

Veti castiga 80% din castigul pe care il genereaza un cititor al blogului pe care l-ai trimis, chiar daca acel blog nu este scris de tine !

5. Investind in publicitate pentru blogurile altor membri

Din aceasta activitate, care se numeste boosting, tie, fara sa faci nimic in afara de investitie in publicitate, iti revin 90% din castiguri.

6. Oferind spre vanzare produsele sau serviciile tale contra cost .

Aceasta activitate o poti demara intrand in meniul sell.

7. Invatandu-i pe altii cum sa castige bani pe Fanbox

Fiecare persoana care are referali in Fanbox se recomanda sa isi invete invitatii cum sa faca bani din Fanbox. De aceea, veti gasi, in Fanbox, multe bloguri si in limba romana care va ajuta, efectiv, sa intelegeti fiecare notiune din ghidul de activitate rentabila in Fanbox. Acest ghid nu pare deloc simplu pentru incepatorii care nu vor sa studieze putin. Fanbox-ul este o platforma inovatoare si pentru a intelege modul de lucru trebuie sa dati, la inceput, ceva atentie instrunctiunior de lucru foarte bine expuse de cei care se ofera sa va invete.

Timpul petrecut pe Fanbox se contorizeaza. Daca vrei sa castigi bani in Fanbox trebuie sa fii activ.

Comentarii pe bloguri, lik-uri, citirea blogurilor, (atentie, un pont: pentru a fi platit trebuie sa dai click pe read more si sa citesti tot articolul ) , toate contribuie la cresterea rangului tau. Si, cu cat dai dovada de mai multa implicare, cu atat vei avea alte avantaje in retea-exista si o ierarhizare a membrilor retelei.

La inceput, Fanbox a constituit o necunoscuta pentru multi romani care nu cunosteau limba engleza. Acum, datorita cresterii numarului de romani care castiga bani in Fanbox, pentru cine este perseverent si hotarat sa castige bani in Fanbox nu mai este o problema. Acum, in Fanbox,se gasesc multe informatii in limba romana si orice intrebare isi gaseste raspunsul in blogurile celor avansati .


Cum incepi afacerea online gratis din Fanbox



1. Te inscrii in Fanbox la invitatia unui membru vechi.Mie sa nu imi cereti invitatii pentru ca nu am timp sa pierd in Fanbox.

2. Citeste cu atentie termenii si conditiile.

3. Important este butonul "My dashboard ". Acolo gasesti tot meniul complet si tot ce trebuie sa faci in Fanbox.

Intri, deci, in pagina de pornire. In centrul de instruire, (start- learning ), in coloana din stanga gasesti explicatii detaliate despre modul de lucru, iar in coloana din dreapta gasesti sectiunile in care, daca lucrezi, castigi bani.

Fa-ti timp si vizioneaza toate filmuletele din centrul learning pentru a fi bine informat cand incepi sa muncesti pentru a castiga bani din Fanbox. Acorda-ti chiar si cateva zile pentru aceasta informare, este foarte important sa pornesti la drum cu tot bagajul de cunostinte acumulat.

4. In bara superioara sunt instrumentele de lucru pe pagina ta.

-In "Account" iti editezi datele personale, editezi lista de prieteni, raspunzi cererilor de prietenie, si efectuezi alte activitati pe care te las sa le descoperi singur.
Tot din Account inchei sesiunea de lucru cu Logout.

- Nu neglijati completarea profilului si a celor trei capitole cerute.
Functie de detaliile date, stilul de viata si interese, programul te va ajuta sa fii pus in legatura cu oameni cu aceleasi interese cu ale tale.
Nu fi modest si puneti in valoare cunostintele si competentele, te vor ajuta sa castigi un plus de valoare in retea. In plus, nu vei fi agasat de postari care nu te intereseaza sau de anunturi publicitare fara interes pentru tine.

- In "Home" gasesti, de fapt, pagina similara wall-ului de pe Facebook.
Aici interactionezi cu fanii, prietenii, urmaresti ce ti-au distribuit, dai like-uri, faci comentarii, vizionezi fotografiile fanilor, si pentru asta ei castiga bani, (poti face si tu bani cu fotografiile tale ), interactionezi deci cu toti fanii tai.

Trebuie sa va spun ca am ramas impresionata de cat de multa activitate este pe Fanbox. Cand intru in Fanbox parca intru intr-un stup de albine in care in fiecare secunda se schimba ceva si membrii lucreaza continuu.

Eu, recunosc, sunt mai comoda in privinta asta, de aceea nici nu ma veti gasi prea des online.

Pentru toti cei ce dispun de mult timp liber si iubesc interactiunea din retelele sociale online, Fanbox este o oportunitate demna de luat in seama cand vrei sa castigi bani online si sa demarezi o afacere online gratis, fara investitii care sa-ti ingreuneze situatia, si cu munca placuta din toate punctele de vedere.

Va invit sa nu neglijati FANBOX, reteaua sociala in care ai toate datele pentru ca sa castigi bani online in mod distractiv si in multe si variate moduri.
Dar, fiti foarte atenti la utilizarea IPL-ului, acel imprumut pe care il primiti pentru investitii. Daca nu il gestionati bine aveti toate sansele sa duceti bani de acasa.
Eu am primit, dupa ce am returnat din castiguri banii imprumutati, o plata de la Fanbox, atat cat sa recuperez din banii platiti pentru comisionul de administrare al sumei folosite pentru reclama. Am renuntat apoi, pentru ca mi se pare prea riscant pentru cineva ca mine care nu se concentreaza doar pe munca in aceasta retea.



Un comentariu:

  1. Anonim14:04

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP