Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Pe Facebook poti trimite cadouri in bani, prin Paypal


Paypal, cunoscuta banca online, ne informa, in noiembrie 2011, prin blogul sau, ca, a autorizat o noua aplicatie numita trimite bani pe facebook, prin Paypal. Aplicatia, trimite bani pe Facebook, oferea posibilitatea utilizatorilor de Facebook sa expedieze bani, instant, prin intermediul paypal, direct din pagina lor de Facebook.

De multe ori postarile de perete ale prietenilor se refera la cadouri virtuale. Paypal propunea utilizatorilor renumitei platforme de socializare, Facebook, alaturarea unei sume de bani felicitarii electronice trimise prietenilor.

Pe Facebook, ai fi putut trimite prietenilor, cadouri in bani, prin paypal.

Blogul paypal informa, atunci, in 2011, ca, aplicatia trimite bani pe facebook transforma in realitate postarile de pe peretele multor utilizatori care amintesc ceva de o eventuala plata in bani a cadoului trimis prietenilor, dar, care, nu se va putea materializa decat la o intalnire tet-a tet.

Cum arata oare invitatia la o cafea facuta unui prieten, insotita de o suma de bani pentru a te achita de ..."cinstea promisa" intru totul, chiar daca esti la mii de mile distanta ?

Sau cum suna, ceva de genul: La multi ani, iubito ! Nu pot veni sa-ti aduc singur cadoul, dar iti trimit un sarut prietenos banos ca sa ti-l poti procura singura de la Paris !

Sau, "vin de ziua ta, iubito, din SUA, procura tu 2 bilete la Sinaia, vreau sa fiu doar cu tine".

cadou,imagini Peles

Cum insa, utilizatorii de Internet sunt foarte inventivi, cu siguranta facilitatea oferita de amintita aplicatie, trimite bani pe Facebook, ar fi fost utilizata mai mult in marketingul afiliat decat pentru cadouri in bani.

Iata cum functiona: te duceai la aplicatie, selectai un card de ocazie ( o felicitare electronica, in limbajul nostru obisnuit ) si apoi alegeai un destinatar. Pur si simplu te logai la contul tau paypal in cadrul paginii app Facebook, alegeai suma de bani si dadeai click pe trimite.

Felicitarea era imediat postata pe peretele destinatarului, desi mesajul adevarat al ei era pastrat privat. Astfel prietenul tau primea bani online, pe langa un e-card ca si cadou.

Daca voiai doar sa trimiti bani, poti intra in contul paypal de unde puteai trimite bani online prietenului selectat, fara felicitare. Expedierea direct din paypal nu era gratuita.

Aplicatia trimite bani pe Facebook prin Paypal permitea utilizatorilor sa trimita un e-card cu un mesaj complex: el ar fi putut include o imagine sau chiar un video de pe YouTube, cadouri carora li se puteau atasa bani, asa cum ne instiinta, intr-un articol, gigaOm.com.

Iata deci, ca, o colaborare grandioasa s-a incercat, in 2011, in mediul online: Facebook si paypal. Probabil criza a nascut ideea si necesitatea de a putea face cadouri in bani prietenilor. Aplicatia, insa, nu a rezistat timpului.

Explozia retelelor sociale si a imensului potential pe care il reprezinta, ( Facebook numara,in 2011, 800 milioane de membri) determina multi giganti ai afacerilor online sa-si indrepte atentia catre milioanele de utilizatori de Facebook.

Aplicatia trimite bani pe Facebook prin paypal este un bun exemplu de incercari de colaborare intre giganti ai Internetului care nu prind nici macar la utilizatorii de Facebook.

Nu va pot spune de ce nu a rezistat aplicatia, cert este ca linkul din articolul meu, care ducea la aplicatie, era spart. Probabil nu a prins foarte bine la public sau nu a fost asigurata siguranta transferului de bani. Nu stiu sigur, aici imi dau o parere personala.

Un comentariu:

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP