Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Bani online din jocuri de noroc sursa de venit pentru unii



Jocurile de noroc, inca din cele mai vechi timpuri au facut parte din societate. Adulate de unii, condamnate de altii, considerate adevarate motiv de pierdere al jucatorilor impatimiti, jocurile de noroc nu puteau lipsi din mediul online.

Casinouri, bingo, pariuri sportive, poker, nimic nu lipseste din online. Daca se intampla sa fii un impatimit al jocurilor de noroc, cred ca stii ca pasiunea ta isi gaseste loc de manifestare si pe Internet. Sunt site-uri intregi care te invata tehnici speciale de castig, chiar si pe aici au trecut cativa care au incercat sa-si lase link de afiliat in comentarii. Spamul este inlaturat,bineinteles, asa ca, sa nu incerci sa faci asta .
Dar, ca idee, nu e rea. In fond, si jucatorii de jocuri de noroc nu fac decat sa caute o solutie pentru a castiga bani online. Nu spun ca aprob intru totul indeletnicirea, eu nu as aplica-o, dar sunt unii pentru care riscul este un mod de viata, asa ca sa le acordam importanta cuvenita, chiar daca , de-a lungul timpului, consideratii religioase, morale sau economice au pus la zid aceasta indeletnicire.

Daca vrei totusi sa abordezi o astfel de indeletnicire, transferand-o in mediul online, cred ca ar fi foarte util sa abordezi o firma serioasa, cu recunoastere internationala si care iti ofera toate posibilitatile de jocuri de noroc, asa cum este Unibet. Compania, infiintata in 1997, este unul din cei mari operatori de jocuri de noroc online privata de pe piata europeana. Ea furnizeaza servicii in 27 de limbi, inclusiv limba romana.

Compania Unibet este cel mai mare operator de microgaming.
Compania ne atentioneaza ca, de pilda, jocurile tip bingo sunt preferate de femei cu putere de cumparare mare.
Consola de pariere live este unica.
Cazinoul este foarte des frecventat si ofera posibilitati multiple.
Optiuni de depunere: VISA, Mastercard, NETeller, Moneybookers, transfer bancar, telefon.
Optiuni de retragere: NETeller, transfer bancar, Moneybookers, telefon.
Castiguri pentru afiliati intre 30 si 40% .

Sa-ti asiguri venit din jocuri de noroc nu este ceva sigur. Dar daca ai puterea de a le privi doar ca niste jocuri, din care poti sa te retragi atunci cand simti ca ai depasit limita, si, mai ales, daca ai discernamantul de a intelege ca ai depasit limita, jocurile de noroc nu sunt condamnabile.

Jocurile sunt o metoda excelenta de relaxare, dar nu trebuie uitat ca exista si pericolul dependentei. In ceea ce priveste posibilitatea si explicatia dependentei, puteti gasi mai multe informatii intr-o publicatie online de psihologie, care trateaza intr-un articol dependenta de jocuri de calculator.

Ceea ce vreau eu sa scot in evidenta este faptul ca, desi uneori sunt condamnate, jocurile de noroc online, daca sunt privite doar ca simple jocuri, si atat, pot constitui, pentru unii, care se pricep la ele, o sursa de bani online. Daca esti hotarat sa abordezi solutia de a castiga bani din jocuri de noroc online, iti recomand compania unibet si solutiile oferite de ea.

Despre jocuri online si unde faci bani online din jocuri ti-am mai vorbit in blog, doar ca nu erau jocuri de noroc.

2 comentarii:

  1. Daca vreti sa jucat gratis la aparste icercati http://jocuri-aparate.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Ok, daca spui ca este gratis, iti pun linkul, poate cineva este interesat.Dar nu este o metoda de facut bani...

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP