Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Lumis-detoatepentrutoti, la multi ani !



Astazi blogul lumis-detoatepentrutoti implineste un anisor.

Multumesc celor care mi-au acordat incredere si au fost de acord sa facem link exchange, multumesc celor care au dat like si mi-au dat speranta ca nu vorbesc in vant, si multumesc providentei ca mi-a permis sa descopar o noua ocupatie prin care am invatat o multime de lucruri noi.

Sigur, mai am multe de invatat, de schimbat, de aplicat. Ce stiu sigur este ca Internetul si blogul meu m-au ajutat sa-mi demonstrez mie insami ca o mai pot lua de la zero si inca ma pot transforma.


Si fiului meu, sper ca i-am demonstrat ca daca ai vointa, poti sa inveti orice de la zero.

Nu am urmarit nici o clipa castigul in bani online, desi acesta este subiectul blogului. Am inceput cu PTC si un blog, acum am doua bloguri si stiu destul de multe despre bani online. Recunosc, nu aplic tot ce stiu, nu sunt decat un om, cu probleme de tot felul, uneori cu zile in care sunt obosita si nici nu mai vreau sa aud de calculator.

Cand sunt pe punctul de a renunta, apare cate un comentariu ca cel al lui Vasi, din pagina lumis si blogul si prind din nou puteri sa merg mai departe. Multumesc, Vasi, a fost cel mai frumos cadou de ziua blogurilor mele.

Sper ca informatiile din blogurile mele sa fie utile celor ce le citesc, asta este tot ce imi doresc. Nu vreau nici sa fac referrali, nici sa castig adepti pentru afacerile online ale altora, pur si simplu experimentez. Si asta o fac pentru ca nu fac parte dintre cei pe care banii ii determina sa inceapa afaceri uriase in online.

Blogul l-am inceput pur si simplu din necesitatea de a-mi nota toate informatiile pe care le aflam si am avut curajul de a permite oricui sa se foloseasca de ele.

Daca v-au fost de folos, ma bucur.

Din nou, lumis-detoatepentrutoti va multumeste pentru urarea de la multi ani pe care i-ati facut-o de fiecare data cand l-ati vizitat.

Update: mesajul a fost scris la prima aniversare a blogului, in data de 15 septembrie 2011.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP