Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Ce secrete are un blog sau ce ascunde un blog


Deoarece am avut cativa vizitatori care au ajuns aici intrebandu-se in forul lor launtric, pe care si l-au manifestat fara retineri in fata searchului de la google, ce este in spatele unui blog, mi-am propus sa dau un raspuns franc tuturor celor care se intreaba ce este in spatele unui blog, sau, altfel spus, ce ascunde un blog.

In spatele unui blog, mai ales daca esti un incepator, trebuie sa stii ca este munca, munca, si iar munca.

Dincolo de un blog personal este un om care incearca sa-si exprime opiniile si care, de multe ori, incepe sa scrie un blog din joaca. Doar ca,la un moment dat, bloggerul isi da seama ca joaca e dusa prea departe si ar fi bine sa ia totul in serios.

Ti-am vorbit despre acest moment in sfaturi pentru blog 3 reguli pentru ca reclama din blog sa faca bani.

Cei mai multi dintre cei care sunt curiosi si vor sa afle ce este in spatele unui blog o fac din nevoia de a cunoaste secrete nespuse. Spera ca vor gasi un loc, o idee pe care sa o valorifice si din care sa scoata rapid bani online.

Ei, trebuie sa va dezamagesc, dragilor, banii online nu vin atat de repede pe cat ii primesti de la un loc de munca traditional.

Daca urmariti marturisirile celor mai multi oameni de succes din mediul online romanesc, veti vedea ca toti au avut o perioada de unul sau doi ani in care pur si simplu au testat metode, au invatat, au aprofundat cunostinte, si-au pus intrebari si au aflat raspunsuri care uneori au fost bune, alteori, mai putin bune. Dar toti, absolut toti, au fost perseverenti.

Deci, in spatele unui blog este un om care incearca sa-si schimbe destinul. Este un om care se adapteaza vremurilor mai repede decat tine.

Veti gasi destui care va vor invata, inca de la inceput, sa va cumparati domeniu, sa va inchiriati un host, sa incepeti o afacere online cu blogul, pentru ca din blog se fac bani.
Aceia, insa, au uitat ca un copil trebuie intai sa invete sa mearga de-a busilea, apoi sa se ridice tiptil, si de-abia pe urma incepe sa alerge. Sau, poate ca sunt prea tineri ca sa fi avut o astfel de experienta cu propriul copil.

Deci, daca vrei sa afli cu adevarat ce este in spatele unui blog trebuie sa experimentezi.

Fa-ti un cont gratuit pe blogger.com sau wordpress.com si fa-ti blog. Invata notiunile de baza, fiecare platforma iti ofera toate indicatiile, nu te lasa in aer.

Cauta pe google ce nu stii sa faci, te asigur ca vei gasi raspuns la toate intrebarile tale de incepator. Despre ce este un blog si cum sa faci un blog am mai vorbit aici, in lumis-detoatepentrutoti.

Subiectele articolelor tale trebuie sa fie din zona ta de interes. Daca nu-ti iubesti subiectul blogului nu vei reusi sa inchegi nici doua cuvinte.

Metoda de copy-paste care a fost la moda pana de curand se duce incet, incet. Cei care va vand CD-uri cu site-uri la cheie pe care sa puneti google adsense nu va spun lucruri esentiale: in mediul online totul este schimbator de la o zi la alta. Google pedepseste aspru continutul duplicat gasit chiar in acelasi site, darmite in tot internetul ! Si gandeste-te numai la cate CD-uri cu acelasi continut ca al tau au fost vandute !

Citeam de curand un blog foarte interesant in care un blogger international dadea sfaturi pentru copii intre 9 si 12 ani care incep sa-si faca un blog. De acolo trebuie sa incepi si tu, dragul meu incepator, indiferent de varsta ta de acum.
Un rezultat bun il obtii daca pui o temelie rezistenta si adanca.

Numai experimentand vei afla adevarul despre ce este in spatele unui blog sau ce ascunde un blog.


Articolul De ce este necesar sa incepi cu un blog personal gratuit iti arata si alta fata a ceea ce este in spatele unui blog.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP