Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Sfaturi pentru blog | 3 reguli pentru ca reclama din blog sa faca bani

In ultimul timp, tot mai multe persoane se orienteaza spre mediul online incercand sa gasesca aici ceea ce nu gasesc in viata reala. Unii isi cauta prieteni virtuali in site-uri de socializare, altii isi expun opiniile despre subiecte comune sau nu, printr-un blog personal.

De cele mai multe ori blogul incepe ca o joaca si multe sunt blogurile in care gasesti informatii anoste, fara fundament. As spune ca blogul este o metoda de refulare a frustrarilor, asa cum este, de fapt, fiecare jurnal personal. Sa devii incepator in ale bloggeritului nu este deloc greu. Daca simti nevoia sa comunici cuiva pareri, idei, sentimente, trairi, opinii, eventual sfaturi, nu este de condamnat.

Platformele care ofera posibilitatea de a-ti face gratuit un blog exploateaza tocmai aceste nevoi speciale si aparitia lor a satisfacut nevoia de comunicare a multor persoane.

Cand, insa, ai un blog cunoscut, care este destul de vizitat si citit, devii, la un moment dat, sclavul propriului blog. Este vorba de acea sclavie din dragoste si timpul tau este daruit fara resentiment blogului. In acel moment, ca sa nu devii sclav in sensul concret al cuvantului, este cazul sa te gandesti ca blogul trebuie sa produca si el ceva! Tu investesti timp, efort, uneori bani... Este ca si cum un copil, pe care l-ai crescut cu drag, pana la o anumita varsta, trebuie invatat sa vada viata ca o lupta. Atunci, te destepti din euforia momentului de inceput si te intrebi, cu tristete, oare, nu ar trebui sa incerc sa fac bani cu blogul ?

Daca ai ajuns intr-un astfel de moment, si te intrebi cum sa faci bani cu blogul tau, iti spun ca sunt bloguri care aduc bani frumosi proprietarilor. Daca vrei sa fii printre cei care fac bani cu blogul trebuie sa-ti iesi din pielea unui blogger obisnuit si sa stii cum se fac afacerile online.

Deci, daca vrei ca reclama din blog sa faca bani, incearca sa respecti 3 reguli de baza:

1. Stii, probabil, ca, in mediul online, totul se invarte in jurul reclamei. Iti place sau nu ideea, de aici vin banii pentru cele mai multe bloguri. Asa ca, gandeste-te din timp si asigura-ti spatiul necesar reclamelor.

Pe Internet, omul cauta solutii, idei, moduri de rezolvare a problemelor sale si daca reclama respectiva ii poate satisface o necesitate, va da click pe ea. Nu te astepta sa castigi bani multi daca ai vizitatori putini doar dintre cunoscuti. Cei mai multi, dintre cei care stiu ce-i cu reclamele pe blog, vor ocoli zona ca pe una ciumata. Am intalnit, insa, si cititori foarte interesati de subiectul blogului, dar care ocolesc reclamele, desi, poate ca, subiectul expus chiar le-ar satisface o nevoie.

2. Mascheaza cat mai bine reclamele. Indiferent ca sunt de la google adsense, sau de la oricare firma de publicitate ele trebuie sa para ca fac parte din intregul blogului. Daca ai nesansa sa fi fost in pana de inspiratie si subiectul descris nu este foarte convingator nici macar pentru tine, plaseaza reclamele in locuri strategice. La inceputul articolului exista posibilitatea sa primesti un click daca reclama are subiect mai tentant decat ceea ce expui tu, iar la sfarsitul articolului reclama va fi productiva din acelasi motiv, pentru cei mai rabdatori care ti-au citit, totusi, aberatiile.

3. Cel mai important lucru este acela ca reclama afisata trebuie sa fie legata de subiectul articolului. Nu cred ca tema blogului are atat de mare importanta, putini sunt vizitatorii care vin dupa titlul blogului, cei care vin din search in motoare de cautare vor lucruri concrete.

Reclamele afisate pot fi sub forma de text ads, bannere, sau chiar linkuri in postarile tale. Cat de mult satisfac nevoile cititorilor tai o arata numarul de clickuri date pe ele. Asadar, chiar daca adopti metoda de a castiga bani din reclame, nu-ti uita cititorii si nevoile lor !

Indiferent de unde te-ai hotarat sa-ti impodobesti blogul cu reclame, tine cont de aceste cateva sfaturi pentru blog pentru ca reclama din blog sa faca bani.

Sfaturi pentru bloggeri incepatori se mai gasesc in blog.

Sfaturi practice despre traffic exchange pentru blog sigur ar trebuie sa te intereseze daca detii un blog.

Sfaturi utile despre cum sa scrii articole bune pentru blog ti-am mai dat si in banipenet4all.

Si despre modalitati prin care faci bani cu blogul ti-am mai vorbit in blogul bani pe net pentru toti.

Daca ai facut si alte constatari utile despre ce trebuie sa stii pentru ca reclama din blog sa faca bani, fa-le cunoscute printr-un comment.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP