Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Sondaje platite, venit suplimentar online



Stii tu , ca , zilnic , societatile platesc mii de dolari unor oameni ca mine si ca tine doar sa afle ce gandim ? Ele sunt disperate sa inteleaga de ce preferam anumite produse atunci cand cumparam. De aceea au nevoie de noi in alt mod decat acela de a le fi simpli clienti.

Noua, consumatorilor, ni se cere parerea asupra produselor, prin sondaje platite. Astfel se mai iveste o metoda de a face bani online. Sondajele platite reprezinta una din cele mai bune modalitati de a castiga bani suplimentar.

Poti realiza venituri mari pe luna, depinde de implicarea ta in sondaje. Prin aceste sondaje online iti poti plati diferite facturi, cum ar fi: telefonul, energia electrica, si altele.

Sondajele online reprezinta o metoda buna de utilizat de catre gospodine, mame casnice, studenti, pensionari, elevi, sau chiar de persoane aflate in cautarea unui job, in vederea suplimentarii veniturilor.

Mult timp nu au fost disponibile pentru tara noastra. Am descoperit cateva site-uri care accepta Romania si care lucreaza de multi ani in domeniu. Ti le impartasesc si tie, poate-ti sunt de folos.

Marturisesc, am primit plati doar de la site-uri romanesti pentru ca plata se face in bonuri valorice. La alte site-uri, pentru ca suma minima de plata este destul de mare, sunt pe final.

Dar fiecare participant la sondaje are sansa lui. Numarul de sondaje primit prin email depinde de domeniile de interes alese, si de disponibilitatea de a raspunde in alte limbi, uneori. Dar unele din site-uri trimit chiar sondaje in limba romana. Exista site-uri carora trebuie sa le achiti o taxa pentru a fi acceptat. Eu iti prezint insa , aici, un site cu inregistrare gratuita.

Am descoperit o companie internationala de cercetare de piaţă care plateste membrii pentru a participa la cercetari de piata, sau sondaje online platite, indiferent din ce tara ar fi ei. Compania are sediul în America şi este deschisa pentru oameni din întreaga lume.

Eu am primit sondaje in limba romana si, bineinteles, se refera la produse si servicii din tara. Mi-am spus parerea despre servicii oferite de banci, de companii de telefoane,si ..mai multe !

Înscrierea

Trebuie să ai minim 18 ani să te poti inscrie la recomandarea unui membru mai vechi. Ma ofer sa te recomand gratis, trimite-mi email, prin pagina de contact, cu numele tau intreg si emailul pe care vrei sa primesti sondajele.

Înscrierea pentru un cont este foarte uşor de realizat şi gratuita. Va trebuie recomandarea.In urma recomandarii primiti un email prin care trebuie sa confirmati ca ati solicitat acea recomandare de la prieten si adresa de email este a voastra.

La inscriere este nevoie sa completati o adresa de e-mail (cea pe care ati confirmat-o), o parola ,numele dvs. şi adresa de domiciliu.

Odată înregistrat, veţi primi automat un e-mail cu un link de activare pentru a confirma statutul de membru. Apoi, aveţi nevoie sa completati opt anchete complete scurte pe profilul propriu pentru a beneficia de mai multe oportunităţi. Contul de membru este limitat la unul pentru fiecare gospodărie.

Cum primesti sondaje

Similar celor mai multe site-uri de sondaje, si aici puteţi participa doar la sondajele la care ati primit o invitaţie de la compania de sondaje prin intermediul contului dvs. de e-mail. În general, recompensa pentru fiecare studiu va fi întotdeauna precizata în invitaţia de participare sondaj. Va trebui sa raspundeti la câteva întrebări pre-sondaj pentru a vedea dacă sunteţi calificat pentru a completa chestionarul sau nu.

Recompensa

Sondajele au diferite subiecte. Primesti puncte pentru completarea mai multor anchete sau tickete la tombole zilnice sau lunare. Valoarea unui punct este fixă in dolari americani

În funcţie de lungimea sondajului, recompensa începe de la 15 la 80 puncte sau chiar mai mult. Dacă nu esti calificat pentru sondajul complet, vei primi 5 puncte doar .

Despre invitati

Vă încurajează să va invitati prietenii şi familia pentru sondaje, dupa ce sunteti voi insiva un membru al panelului. invitatia se trimite doar din site, si primiti ca recompensa 20 de puncte bonus.

Cum primiti banii

Trebuie să aveţi cel puţin 1000 de puncte, adica 50 dolari. De obicei, plata dureaza 6-8 săptămâni pentru a fi finalizata.

Puteţi găsi toate informaţiile de care aveţi nevoie pe site, dupa ce ati devenit membru cu drepturi depline.

Recompensele sunt adecvate timpului necesar finalizarii sondajului. După ce am terminat fiecare anchetă, recompensa a aparut întotdeauna instantaneu în contul meu din site.
>
Suma de plata se strange destul de greu. Ceea ce este imbucurator este faptul ca punctele se pastreaza si pot fi rascumparate in maxim 3 ani. V-am spus, totul depinde de domeniile de interes selectate, de varsta,de incadrarea sau nu in esantioanele reprezentative necesare fiecarui test.

Compania pe care v-am propus-o astazi este una din companiile cele mai stabile şi cu reputatie in sondaje online. Sondajele oferite de aceasta companie reprezinta o solutie perfecta de a castiga bani online din sondaje

S-ar putea sa te intereseze si cum sa faci bani din citire de email comercial.Hits4pay m-a platit, asa ca vi-l recomand cu incredere.

Te bucuri ca-ti prezint o asa solutie ? Cumpara-ti o amuleta bijuterie , poate primesti mai multe sondaje online si iti rezolvi problemele !

bijuterii norocoase

2 comentarii:

  1. Salut Luminita sunt Constantin partenerul tau sursa de la Trust Community ,trebuie sa fi activa in trust pentru a participa la extragerile in bani lunar,posteaza zilnic cel putin un anunt sau o informatie chiar si informatii de pe blogul tau. Si atentie! daca reuseti sa ai cel putin un membru al tau activ ti se activeaza prima faza de unde poti sa dai zilnic un click pe o reclama si sa primesti 0,03€, daca ai doi membri activi si fiecare cate unul activ sub el se v-a activa optiunea de plata click 0,15€ s.a.m.d , se poate castiga zilnic cu un click 15€ sunt ceva bani asai? Nu abandanoa aceasta afacere este foarte buna si intr-un viitor apropiat aduce noi castiguri.
    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Thank you,Han Pin ! And your is great !

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP