Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Idei despre cum iti maximizezi profitul in sondaje online


O multime de mamici, bunici, elevi, studenti, care au nevoie de venit suplimentar, de bani in plus castigati online, pot aborda solutia sondajelor online.Daca te numeri printre cei care au adoptat ideea de a lua sondaje online si nu stii cum sa-ti maximizezi profitul  ca simplu lucrator in sondaje online,iti sugerez cateva idei despre cum poti maximiza profitul in sondaje online:

1.Actualizeaza-ti profilul personal dupa aderarea la un panou de studiu.Aceste actualizari dureaza destul de mult,de obicei sunt fara bani, dar ajuta la selectia ta intr-un esantion reprezentativ pentru o anume ancheta axata pe un anume subiect.Astfel, de pilda, daca nu-ti plac jocurile pe calculator, fii sigur ca nu vei participa niciodata la astfel de sondaje ! Sau,daca nu ai in casa niciun copil, sigur opinia ta despre jucarii nu are valoare.

2.Nu uita sa-ti deschizi casuta de email in fiecare zi, sondajele au un anumit termen de valabilitate.

3.Exista posibilitatea ca o ancheta sa fie inchisa pentru participantii de un sex, iar pentru celalalt, nu.De aceea este bine sa raspunzi cat mai rapid sondajului, o ancheta inceputa azi, maine ar putea fi incheiata pentru membrii de acelasi  sex cu tine! Se stie ca femeile si barbatii au gusturi si opinii diferite ! Doar “barbatii sunt de pe Marte si femeile de pe Venus” asa cum ne spunea dr. John Gray, in cartea cu acelasi nume !


4. Nu renuntati, fiti perseverenti ! Datorită diferitelor profiluri ,un sondaj care ti se adreseaza , poate sa te descalifice dupa numai cateva intrebari. Puteţi fi descalificat la mai mult de jumătate din sondajele primite. Se întâmplă la toată lumea şi se va intampla si cu tine. Alteori, poti fi surprins cat de usor poti finaliza un sondaj in cateva minute.

5. Fii realist, cu sondaje online nu faci bani peste noapte. Cele mai multe panouri cu sondaje platesc de la cativa cenţi la cativa dolari pentru un sondaj scurt. Banii online din sondaje sunt venit suplimentar si accepta ideea ca iei sondaje pentru distractie.

Vrei sa faci bani din sondaje? Inscrie-te in toate site-urile de sondaje cu inscriere gratuita pe care le gasesti.

6. Daca vrei sa faci bani din sondaje, nu te limita doar la un site. Inscrie-te in cat mai multe, apar din ce in ce mai multe care accepta membri internationali. Satisfactia clientului si orientarea catre client, la noi, nu o aplica vizibil decat putine companii, de aceea si sondajele primite sunt putine.In plus, respectivele companii trebuie sa fie cu impact international, sa fie interesate de piata din Romania, sa studieze ce-i intereseaza pe romani cu adevarat,si,mai ales, sa le respecte opiniile. Bani cu adevarat din sondaje online fac mai mult membrii din USA si Canada.

Si acum, cel mai bun sfat :

Transforma un job simplu de lucrator in sondaje online in afacere simpla pe Internet. Sunt o multime de mamici, bunici, elevi, studenti,care au nevoie de venit suplimentar, de bani in plus castigati online. Iti faci tie un bine, dar ii ajuti si pe ei.

Internetul nu are granite. Nu gandi limitat. Tara ta este lumea intreaga. Cauta site-uri de anunturi si forumuri internationale. Foloseste din plin siteurile de anunturi gratuite.
Nu toate site-urile de sondaje online ofera o astfel de oportunitate. Un exemplu ti-am dat si eu, in sondaje platite,venit suplimentar online.
Dar, aici vorbim, deja de posibilitati de afaceri simple pe Internet.Daca vrei mai mult, si iti doresc sa fii printre cei care nu se multumesc cu putin, intra in mai multe site-uri de sondaje internationale. Inscrierea este free si ai posibilitatea de a incepe, gratuit, o afacere simpla pe Internet.

Sper ca ti-au folosit aceste idei despre cum sa-ti maximizezi profitul in sondaje online.

Daca tot ai lămîi, fă limonadă ! Muncesti mai mult ? De… Laurii de învingător se aşează numai pe o frunte transpirată !

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP