Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Magazin online la cheie-o oferta Gomag tentanta

M-am intors pe blog pentru ca am gasit o informatie grozava pe care trebuie sa v-o dau. Pe la inceputurile blogului meu, in 2012, am avut un articol despre tipuri de afaceri pe Internet pe care le gasisem la ora aceea, ca un simplu incepator curios in munca online. Si va aminteam ca, printre afacerile serioase in online se numara si magazinele online, dar nu sunt de abordat de catre incepatori.

Intre timp, noi am imbatranit, cei interesati cu adevarat de domeniul eCommerce s-au specializat, au devenit mai generosi in a imparti informatii cu noi, cei mai putin specializati. Ca urmare, acum nu mai par chiar inabordabile visele de tipul "imi doresc sa am magazinul meu online".

Platformele de eCommerce se intrec in oferte, si ceea ce este imbucurator este ca, acum, avem o platforma romaneasca a carei oferta ma convinge ca, visele determinate de spiritul antreprenorial din unii dintre noi pot deveni realitate, destul de repede, daca vom colabora cu specialistii Gomag.

In trecut, ori de cate ori ma gandeam la un magazin online ma incurcam pur si simplu in hatisul de instrumente pe care le necesita un astfel de magazin. Sigur, puteam sa-mi spun ca eu as vrea ceva simplu si nu am nevoie de prea multe. M-as fi imbatat cu apa rece, deoarece imediat ce deveneam rationala, ma intrebam:

Dar, oare, clientul, s-ar multumi cu putin? Pai, eu, cand imi fac cumparaturile online, nici nu concep sa nu gasesc incluse in magazin mai multe metode de plata sigure, sa nu gasesc promotii la produse, sau sa nu gasesc livrare gratuita ori la un pret minim, si cu transportatori diferiti.

Daca nu ma intampina un site cu design atractiv ca si culori, font, sau dispunere a fotografiilor de produse placuta, si care site, sa se muleze perfect pe orice device as folosi, plec imediat de acolo! Si atunci...cum as fi putut sa cer de la altii mult si eu sa dau putin?

Deci...magazinul meu online era o himera care ma bantuia din cand in cand si arata ca si coperta frumoasa a unei carti cu un continut ingrozitor pentru mine, care nu stiam cum sa fac sa aprind lumina din subsolul sau.

Probabil mai sunt si alte platforme de eCommerce care ofera ceva informatii incepatorilor cu magazine online sau chiar aspirantilor la un magazin online propriu. Dar pe mine chiar m-a fascinat multitudinea de informatii pe care am gasit-o in platforma GoMag.

Adevarul este ca, daca esti, ca si mine, doar un curios care vrei sa afli cate ceva despre comertul electronic desfasurat prin magazine online, blogul platformei Gomag te fascineaza prin informatii.

Afli si tu cat de multa munca necesita sa iti faci un magazin online si cat de multe instrumente trebuie sa incluzi in el. Dar mai afli si ca, printr-un abonament lunar platit, ales de tine functie de cat vrei sa vinzi cu respectivul magazin, ai acces la o multitudine de instrumente gratis puse la dispozitia ta de Gomag.

Pana si hostingul, pe servere dedicate, este monitorizat full time. Certificatele SSL sunt si ele oferite gratuit, platesti doar taxa de instalare. Si nu te obliga nimeni sa scoti bani din buzunar de prima data. Ai 15 zile gratuite in care poti sa iti construiesti singur magazinul folosind toate instrumentele platformei puse la dispozitia ta.

Nici nu e de mirare ca Gomag este o platforma eCommerce pe care ruleaza peste 1200 de magazine online. Si toate vand eficient pentru ca au la dispozitie o multitudine de functionalitati puse gratis la dispozitia lor, de platforma.

M-a impresionat placut faptul ca echipa Gomag a alcatuit un ghid indrumator pentru incepatori, si pentru primii pasi in eCommerce.

Ei au reusit sa conceapa un material educational complet, care sa raspunda nevoilor si cerintelor unor intreprinzatori incepatori, ca noi. Era inca gratuit acum cateva ore, in sectiunea academia Gomag eCommerce, dar trebuie sa va faceti cont in platforma.

Iata la ce poti folosi platforma Gomag :

Interesante sunt toate ofertele platformei, dar cea despre magazin online la cheie m-a pus pe ganduri. Sa am un magazin online fara sa-mi bat deloc capul cu crearea si dotarea cu functionalitati corespunzatoare e foarte tentant.

Exista in portofoliul firmei cateva magazine online complete, livrate la cheie, realizate pentru clientii ca mine, care, din varii motive, tind sa aleaga cea mai comoda metoda de lansare in comertul electronic, si anume, achizitionarea unui magazin online complet echipat, gata de lansare.

Deci, daca vrei un magazin online gata de lansare, complet echipat cu tot ce trebuie, incepand de la datele firmei si pana la integrarile cu firme de curierat, procesatori de plati, facturare sau marketing, sigur trebuie sa alegi oferta pentru magazin online la cheie.

Poate ca veti zimbi in coltul gurii daca va spun ca, pe mine, Gomag m-a cucerit de-a dreptul cu posibilitatea de alegere a temei.

Functie de produsele pe care le vinzi, dar si de simtul tau estetic, te orientezi la o anume tema dintre cele 9 teme oferite de Gomag pentru magazinele online la cheie vandute de ei. Problema mea este ca imi plac toate si nu stiu pe care sa o aleg!

Despre avantaje, ce sa mai vorbim. In primul rand, nu am absolut nicio treaba cu partea tehnica. Nu ca nu mi-ar fi placut sa imi bag nasul pe acolo, dar timpul acum se scurge in defavoarea mea si nu mai am timp de joaca.

Problema este ca eu vreau un magazin cu produse vandute de altii, fizic. Cu linkuri de afiliat, adica. Am inteles ca se poate si asa, dintr-un raspuns la un comentariu de pe blog. Ma mai interesez, si poate ca revin cu detalii.

Ca sa nu ciuntesc informatia, va pun aici un film despre ce trebuie facut si cum se desfasoara colaborarea cu ei daca vrei sa comanzi si sa cumperi un magazin online la cheie cu tema aleasa de tine. Conteaza sa stii primii pasi pe care va trebui sa ii faci.



Consider ca informatiile despre gomag sunt foarte importante pentru acest blog, si, chiar daca ele au legatura cu o campanie din blogalinitiative, eu tot v-as fi scris aici despre aceasta grozava oportunitate care ne-ar putea scoate din grupul incepatorilor in afaceri online.

Va doresc succes si va spun sincer ca eu voi mai sta mult timp pe blogul celor de la Gomag!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP