Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Afacere pe net profitabila nu fac toti

Am intalnit multe plangeri pe blogurile romanesti cum ca banii pe net si afacerea online profitabila sunt gogorite pentru adormit copiiii.

Am punctat aici cateva din motivele pentru care nu fac toti bani pe net si afacerea lor online nu este profitabila, tocmai pentru a va demonstra ca afacere pe net profitabila nu fac toti doar din vina lor si nu din vina altora.

O afacere online poate fi inceputa chiar gratis si din nefericire, tot ce este primit gratis este considerat de multi a fi fara valoare.

In acelasi timp, oamenii considera ca, daca au primit ceva gratis pot continua sa pastreze acel ceva in gratuitate fara a fi necesara vreo investitie in dezvoltarea micii afaceri pe net inceputa gratis.

Daca va puneti problema ca ati gresit cand ati avut curajul de a incepe o afacere pe net, iata de ce consider ca nu ati gresit cand ati hotarat sa abordati o afacere pe net chiar daca nu castigati inca multi bani din afacerea voastra online:

  1. Afacerea pe net este cea mai mare oportunitate a zilelor noastre

  2. Oportunitatea inceperii unei afaceri pe net nu trebuie ratata. Pasiunea si increderea in succesul afacerii tale precum si dorinta de a invata sunt tot ce ai nevoie pentru a prospera in acest domeniu de activitate.

  3. Lumea s-a schimbat si este in continua schimbare

  4. Proprietarii de afaceri trebuie sa inteleaga ca lumea s-a schimbat. Internetul a influentat foarte mult orice activitate, inclusiv lumea afacerilor offline.

    Daca sunteti proprietarul unei afaceri offline aveti nevoie si veti avea nevoie in continuare de o prezenta pe Internet. Orice proprietar de afacere care nu are o prezenta pe Internet a pierdut si pierde o mare oportunitate.

  5. O afacere pe net creste potentialul financiar al celui ce o practica

  6. Un loc de munca stabil va taie aripile. Aveti un venit fix lunar si in el va trebui sa va incadrati cheltuielile.

    O afacere pe net bine gandita si gestionata corect creste incet dar sigur. Venitul pasiv ce apare la un moment dat este sursa de crestere a potentialului vostru financiar, iata de ce consider ca trebuie sa aveti curajul de a incepe o afacere online.

  7. O afacere online trebuie sa fie flexibila, cu posibilitatea de a schimba domeniul de activitate rapid, atunci cand este cazul.

  8. Nu trebuie sa incepi in graba, informeaza-te temeinic asupra nisei pe care vrei sa o abordezi.

    Cele mai multe afaceri pe net nu reusesc pentru ca produsele pe care le promoveaza nu au cerere. De multe ori producatorii, neinformandu-se suficient asupra pietei au tendinta de a considera produsul lor vandabil cand de fapt nu este asa. La fel se intampla si cu afacerile pe net, mai ales cele care se bazeaza pe afilieri. Daca se intampla asa ceva trebuie sa stii sa schimbi macazul. Perseverenta este buna pana la un punct. Chiar daca iti place sa vinzi castraveti, daca toti potentialii clienti sunt gradinari nu ti-i va cumpara nimeni.

  9. O afacere online trebuie sa ofere produse de calitate

  10. In online, riscul ca un client nemultumit sa fie pierdut pentru totdeauna este mult mai mare dacat in offline. Gandeste-te ca doar un click ii trebuie sa plece infuriat si nemultumit.


Cand incepeti o afacere online nu uitati niciodata ca reusita sau esecul ei depind de caracteristicile afacerilor online, din care, o parte am spicuit mai sus. Dar si comportamentul si atitudinea adoptate de voi insiva atunci cand va raportati la acea afacerea online au un cuvant greu de spus.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP