Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Fara Internet bani online nu exista

Nu fac parte din generatia care s-a intalnit cu Internetul si computerul inca de la nastere. Am vazut computerul prima data la birou si era o adevarata lupta sa ai acces la una din cele doua minuni asezate la loc de cinste, aproape de biroul sefului.

In biroul de proiectare in care lucram 30 de ingineri si tehnicieni, toti eram dornici sa invatam minim minimorum, macar, despre modul de utilizare al computerelor aduse. Se intampla asa ceva in 1991. Nici macar nu banuiam ce moment important traiam atunci !

Ne strangeam toti cei interesati in jurul celor 2 aparate si a unui coleg mai tanar care de-abia venise din facultate si care stia macar sa porneasca aparatul, sa scrie in word si in excel, sa ne puna muzica sau sa descarce fotografii.

Noi, cei mai vechi, dar nu atat de vechi incat sa ne gandim la pensie, il ascultam cu admiratie, teama, si putina invidie.

De Internet...Nici nu imi amintesc cand a intrat Internetul in viata noastra. In orice caz, ceva mai tarziu...

Apoi, imi amintesc de concurenta care a inceput intre noi sa ne procuram si acasa computere. Creditele pentru computere erau la ordinea zilei. Cei care aveau copii la scoala motivau nebunia achizitionarii computerelor pentru acasa ca fiind cerinta celor mici. Dar... sa fim seriosi, tatii erau mai nerabdatori decat cei mici sa butoneze minunea !

Cei mai favorizati de soarta se dadeau peste cap sa gaseasca o posibilitate de a se conecta la Internet. Era o adevarata prostie sa fii in apropierea unei retele de cartier si sa nu ai Internet, indiferent cat ar fi costat. Asa ca...prima firma furnizoare de internet care a aparut in bloc ne-a cucerit pe toti. Si, din cate imi amintesc, tot cam pe atunci am auzit de brandul D-link la routere.

Iata de ce eram atat de familiarizata cu denumirea D-link cand am aflat de campania din blogalinitiative.ro despre brandul D-Link. Astfel imi explic, acum, de ce am acceptat atat de repede provocarea de a povesti un moment in care am ramas fara Internet si rezolvarea problemei cu ajutorul produselor D-link.

Nu puteam sa fac asta, insa, fara a-mi aminti, mai intai, cum am facut, personal, trecerea la Internet si computer.

Acum nu as putea concepe viata fara Internet in toata casa, dar si oriunde merg. Prima informatie pe care vreau sa o stiu despre un loc de cazare cand plec de acasa este daca au sau nu Internet, wi-fi in special, si chiar intreb si ce furnizor de Internet se foloseste la acea locatie.


Despre momentele in care am ramas fara Internet nu imi amintesc cu placere. Ele mi-au creat clipe de agitatie, stres, si neputinta de a rezolva rapid o problema aparuta, asa cum sunt obisnuita sa procedez, de obicei. Facturi neplatite la timp, expedierea informatiilor importante amanata, teama ca as putea pierde toata munca dintr-o zi, iata ce imi aduc, de obicei, momentele de intrerupere a conexiunii la Internet.

Dar, trebuie sa recunosc, clipele in care a aparut o intrerupere a conexiunii la Internet au fost de bun augur, totusi. Ele, fie au constituit motive de progres pentru dotarea retelei locuintei mele, fie au generat schimbarea furnizorului de Internet.

Imi amintesc cu groaza de cateva zile in care schimbam designul la blog, si am ramas fara Internet. Sau, pe la inceputuri, cand scriam articolele direct in blog, eram spre sfarsit si se intrerupea conexiunea la Internet fara sa apuc sa salvez ce am lucrat.

Mai nou, acum rad amintindu-mi de momentele cand mergeam cu laptopul dintr-o camera in alta cautand un loc unde sa am semnal bun la wi-fi. Dar acum, gata cu momentele de groaza fara Internet cu semnal stabil si de mare viteza.

Am gasit la D-link exact ce-mi trebuia: un adaptor powerline cu ajutorul caruia pot amplifica si duce semnalul wi-fi in orice loc al casei. Produsele D-Link se gasesc la Altex, eMag, Flanco, PC Garage, EvoMag sau cel.ro.

D-link aniverseaza, in 2016, 30 de ani de la înfiintare.

Daca esti printre cei ce mai alearga cu laptopul sau smartphonul cautand un loc favorabil pentru semnalul wi-fi, cauta produsele D-link si utilizeaza-le. E momentul sa lasi in urma amintirile neplacute starnite de lipsa de semnal stabil si puternic la Internet.

Si nu uita si de posibilitatea de a schimba furnizorul de Internet, daca si tu, ca si mine, nu rezisti fara Internet, deoarece Internetul ne aduce banii online, nu ?

2 comentarii:

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP