Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Venit suplimentar din sharing de video pe Facebook



Stii ca poti sa castigi bani si sa faci venit suplimentar din sharing de filmulete video pe Facebook ? Toti am comis-o: am facut sharing de filmulete video pe Facebook fara sa castigam bani, doar de dragul hobbyului. Altii nu gresesc ca noi si traiesc mai bine.

De toate pentru toti incepatorii in bani online aduce in fata cititorilor sai metode cat mai variate, si uneori, inedite, prin care se poate castiga venit suplimentar din munca pe Internet.

Asa cum fotografia a cucerit pe multi dintre noi si poate fi utilizata ca o modalitate de a castiga venit suplimentar online, la fel se intampla si cu filmuletele video pe care le urmarim si le recomandam cu generozitate prietenilor din retele sociale netinand cont ca din sharing de video se castiga bani online multi, chiar mai multi decat doar un simplu venit suplimentar.

Transforma-ti hobby-ul de a scotoci intre filmuletele de pe Youtube sau daylimotion pentru a gasi filmulete haioase pe care sa le imparti apoi, pe gratis, cu prietenii in retele sociale, in activitate aducatoare de venit suplimentar online.

Ai gasit un filmulet pe Youtube care ar putea binedispune prietenii tai din Facebook, Google plus, Fanbox, si mai stiu eu care alte retele ? Fii istet si fa bani cu el ! Sharingul de video, in anumite conditii si intr-un anume site poate fi sursa de bani si venit suplimentar online. Este cazul sa invatam de la altii cum se fac banii pe net si sa fim pragmatici !

Am mai amintit pe aici, prin blogul meu, cu detoatepentrutoti ca, pe Internet, totul poate fi o sursa de venit suplimentar daca stii unde sa te duci.

Incepatorii in munca online, de obicei, iau cele mai mari plase, netinand cont ca fiecare click si distribuire a creatiilor proprii presupune o activitate si un timp consumat, care, normal, ar trebui sa aduca beneficii si venituri.

Like-urile, afisarea de reclame in browser, inscrierea pe listele de email ale site-urilor, partajarea fotografiilor pe Facebook sau alte retele de socializare, toate le facem benevol si spre beneficiul multora care stiu sa exploateze neinformarea noastra.


Castiga venit suplimentar online din sharing de video




Inregistreaza-te gratuit AICI si castigi si tu bani din sharing de filmulete video, din vizionarea lor, si din o multime de alte activitati pe care le poti desfasura in site.

Cum castigi bani din sharing de filmulete video ?


La inceput, poti sa faci bani ori de cate ori partajezi un videoclip deja postat in site, de altii. Esti platit si atunci cand filmuletele pe care le-ai partajat le urmaresti tu sau prietenii tai. Imaginati-va numai cat venit suplimentar puteti sa castigati daca ati reusit sa postati un film deosebit pe Facebook si este urmarit de o multime de oameni ! Esti platit nu numai daca tu si prietenii tai urmariti filmuletul , dar si daca el este distribuit de altii si este vizionat de oameni pe care nu ii stiti !

Fiecare video pe care il partajati poate sa va aduca venit pasiv mult timp.

Dar, haideti sa va mai spun un secret: orice filmulet din youtube care v-ar place sa-l impartasiti cu prietenii il puteti trece prin site pentru a-i schimba linkul si apoi il impartasiti unde vreti si castigati bani. Nu va dau relatii in amanunt, modul de lucru in detaliu il gasiti in site, dupa ce va inregistrati.

Stiu de aceasta oportunitate de a castiga bani online din sharing de filmulete video de la inceputurile muncii mele pe Internet. De atunci am si contul in site-ul respectiv.

Intre timp, site-ul a trecut printr-o perioada de modernizare si nu prea l-am accesat. Acum, cand am vazut ca mi-au pastrat contul, am ramas placut impresionata. Fie si pentru asta si tot merita sa scriu aici despre singurul site care va plateste cand dati share la filmulete video.

Sper ca v-am facut curiosi si va veti inscrie aici:

Share Videos On FaceBook & YouTube and GET PAID !

Cand plasati filmuletele pe wallul prietenilor se recomanda sa faceti si cateva comentarii asupra filmului, pentru a atrage atentia.

Cand vedeti ca altcineva pune filmulete pe Facebook fara sa stie ca poate castiga si bani din sharing de filmulete video, atrageti-i atentia ca se pot face bani din sharing de filmulete video. Il puteti trimite si la acest articol sa se convinga ca nu spuneti nimic gresit.

Ideea este sa-i faci pe cat mai multi oameni sa-ti vizioneze filmuletele distribuite prin linkul tau. Promovarea gratuita a linkului de afiliat a fost o tema abordata mai de mult, de lumis.

Dar, site-ul ofera mai multe modalitati de a castiga bani. de pilda castigati bani si daca va logati in fiecare zi pe site, daca vizionati in el filmulete postate acolo de altii, etc, etc.

Asadar, dragii mei incepatori, haideti sa fim si noi mai...americanizati !

Am observat ca dati buluc la site-uri de sondaje, ( apropo, primesc in pagina contact cereri pentru recomandari in site-uri de sondaje ), sau va inscrieti toti ca si testeri de produse. Fratilor, acolo se face o selectie, iar pentru ca sa participi la sondaje sau la campanii de testare iti trebuie noroc si poate ca.. pe site-urile romanesti, chiar pile, deoarece facem noi ceva fara pile si proptele ?

Ca sa faceti bani din sharing de filmulete video in retele sociale nu trebuie sa va selecteze nimeni, castigati cat munciti, si fara surpriza ca, dupa ce ati dus sute de oameni intr-un site ( vezi jobul de tester de produse) apare o schimbare in regulament cum ca nu iti poti primi banii decat daca fiecare din cele cateva sute aduse de tine participa la o campanie de testare, lucru care este imposibil de realizat dupa cum se fac selectiile !

3 comentarii:

  1. foarte tare si daca vreau sa imi iau bani cum fac? am vazut unde apare suma de bani dar cum ii si pot primi ...si ma rog cat se poate gastica intro zi ,,? asa in mare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim16:52

    si eu am aceeasi problema, nu apare decat sa scriu compania (si eu nu am), am doar PayPal, cum primim banii la UviO?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banii se primesc prin card bancar Visa iar suma minima de plata este $100.

      Ștergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP