Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Bani online din afilieri-afaceri online pentru toti


Sunt convinsa ca multi incepatori in munca online stiu, sau cel putin au auzit de faptul ca multi fac bani pe net din marketing afiliat. Pentru toti cei care nu sunt inca familiarizati cu metoda si cu ceea ce presupune ea, incerc sa prezint o schema simplificata a traseului de parcurs, pas cu pas, de catre oricine vrea sa faca bani online din afilieri.

Marketingul afiliat se bazeaza pe promovarea, in diferite moduri, a produselor vanzatorilor ai caror afiliati sunteti. In urma promovarii, atunci cand produsul respectiv se vinde, afiliatul primeste un comision. Vanzarea se face direct de pe site-ul producatorului.

Bani din marketing afiliat se fac in multe si diferite moduri. Unii utilizeaza bloguri sau site-uri de nisa pentru a promova produsele, altii folosesc chiar blogurile personale pentru aceeasi promovare, altii publica linkurile lor de afiliat in retele sociale, iar altii concep site-uri de revizuire in care publica experienta lor cu acele produse si indeamna la achizitionarea produsului respectiv.

Ideea centrala a muncii de afiliat este promovarea produsului. Indiferent de locul unde se face promovarea, totul consta in conceperea de articole cu subiect care sa se centreze pe valoarea produsului de promovat si care sa convinga cititorul sa achizitioneze acel produs. Am scris despre blog de marketing alta data.


Pentru incepatori - cum faci bani online din afilieri pas cu pas



Puteti sa va informati despre cum faci bani din afilieri fara blog din articolul mai vechi care a avut acest subiect.

Acum va voi puncta pasii de urmat atunci cand vrei sa incepi o afacere online din care sa castigi bani online din afilieri, sau, mai precis, cum faci bani din afilieri cu un blog sau site.

1. Creezi un site sau un blog in care vei publica articole despre produsele pe care le promovezi.

Este indicat sa achizitionezi un domeniu propriu, si sa gazduiesti site-ul pe servere ale companiilor de hosting. Poti, pentru inceput, sa incepi chiar cu un blog gratuit, desi este posibil sa nu fie tocmai o nota buna pentru increderea potentialilor clienti sau chiar a platformelor de afiliere cu care vei lucra.

Sunt si platforme care va ofera gratuit magazine online, voi trebuie doar sa alegeti produsele. Despre asa ceva am scris in magazine online gratis.

2. Alegeti, apoi, cu intelepciune, produsul pe care il veti promova si platforma de afiliere cu care veti lucra.

Conteaza ca, atunci cand alegeti o retea de afiliere sa aveti in vedere ca ea trebuie sa fie legala, sa ofere instrumente de marketing, iar traficul sa fie urmarit si rezultatul sa fie pus la dispozitia voastra.

Produsul ales pentru promovare se recomanda sa fie pe val , credibil, si dorit de potentialii clienti.

Pentru a gasi produse sau servicii pe care sa le vindeti este necesar sa va inregistrati in retele de marketing afiliat. Retele de marketing afiliat gasiti in pagina bani online din afilieri pe care am si updatat-o, sau in articolul afilieri romanesti pentru incepatorii cu blog .

3. Scrieti articole de calitate pe site-ul vostru.

In aceste articole veti alipi linkul vostru de afiliat. Puteti apela la altii care sa va scrie articolele. Puteti gasi scriitori de articole peste tot, pe Internet. In toate site-urile GPT, in fiverr, pe forumuri, etc. Puteti utiliza si produse PLR pentru articole. Despre asa ceva am amintit in articolul blog pentru bani fara sa fii as in scris articole si in articolul in care va dezvaluiam secrete despre cum faci bani online usor cu produse PLR. Dar aveti grija ca articolele sa fie credibile , sa aiba indemn la cumparare si sa fie, normal, la obiect.

4. Asigurati trafic de calitate pe site-ul vostru

Fara trafic esti de negasit. Si daca nu stie lumea de tine vinzi praful de pe toba !

Aici iti trebuiesc ceva cunostinte de marketing online. Si tocmai am scris un articol in care va spuneam cum poti invata gratis marketing online daca vrei sa stii cum faci bani pe net din promovare.

Exista diferite modalitati prin care va puteti creste traficul, fiecare le aplica dupa cat de multa munca este dispus sa presteze, dupa cati bani este dispus sa investeasca, dupa cat timp vrea sa aloce dezvoltarii afacerii sale.

Iata care sunt pasii de baza pe care trebuie sa ii faci dupa ce ai lansat un blog nou :

- prezentarea in motoare de cautare, de exemplu, aici.

- prezentarea blogului in directoare de bloguri, in categoria specifica

- folositi retelele sociale pentru a atrage atentia asupra blogului- facebook, twitter, google plus, linkedin.

- scrieti 5-10 articole pe care le publicati in directoare de articole de marketing

- lasati comentarii pe alte bloguri in care scrieti linkul vostru, dar faceti-o iesind din tabloul de bord al blogului vostru

- participati la forumuri si puneti link in semnatura

- scrieti articole bune cu titluri si continut atragator daca vreti sa va pastrati cititorii castigati

5. Munciti sustinut si inteligent, o afacere online se construieste in timp

Fiti la zi cu schimbarea campaniilor din retelele de afiliere, publicati des articole pe site-uri pentru a le readuce in atentia motoarelor de cautare, raspundeti la comentarii daca aveti bloguri, si invatati tot timpul.

Marketingul afiliat aduce bani atunci cand stii o multime de secrete. Dar, pana la urma, orice secret se dezvaluie, asa ca fiti cititori infocati ai forumurilor in care cei cu experienta in marketing afiliat discuta si urmariti blogurile de pe langa retelele mari de afiliere.

La noi, sa nu va lipseasca din atentie, reteaua 2parale, in care va invit si aici sa va afiliati.

2Parale.ro


Nu de mult timp s-a lansat o alta retea de afiliere care promite, merita sa va afiliati si in wiy

Mai multe despre cele 2 platforme de afiliere, in pagina afilieri.

International, frecventati affilorama, in care se trateaza afilierile cu Clickbank.

Ca forumuri, nu scapati din vedere Wariorforum.

Parerea mea este ca afaceri online pentru toti, se gasesc. Urmati macar pasii de mai sus atunci cand vreti sa castigati bani online din afilieri si veti vedea ca obtineti rezultate.

Trebuie doar sa fii dispus sa inveti si sa aplici ceea ce inveti. Incercati si voi sa faceti bani online din afilieri, v-am mai spus ca orice lucru, oricat de idiot l-ai crede, merita vandut daca are potentiali clienti !

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP