Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Sondaje online platite cu produseDespre site-uri de sondaje online platite cu premii in produse am mai vorbit in blog. Va spuneam atunci ca nu agreez acele sondaje cu premii castigate prin tragere la sorti.

A aparut acum, pe piata online romaneasca un alt site de sondaje online cu plata in produse. Toti cei ce isi doresc un telefon, un laptop, fie si un maus sau un stick USB, ar putea fi participanti fideli ai acestui panel de sondaje online romanesc.

Limita minima de varsta a participantilor este 14 ani, deci, elevi, la treaba !

Mamici, bunici, pensionari sau someri, toti isi pot satisface un capriciu daca se inscriu in panelul de sondaje online cu plata in produse si acumuleaza punctele corespunzatoare produsului dorit ( cel putin, asa primim asigurari de la site ).

Primul sondaj, pe care il primiti la inscriere, va ofera 75 de puncte.

Cererea recompensei o puteti face la minim 500 de puncte, ceea ce reprezinta un stick USB. Dar, daca nu va grabiti si vreti sa faceti o figura frumoasa, puteti merge mai departe si cereti un produs mai valoros.

Sunteti curiosi sa aflati care este acest site ? Sorry, face parte dintre site-urile de sondaje cu invitatie. Lasa un mesaj pe pagina contact sau pe facebook si iti trimit invitatia.

Am nevoie de adresa voastra de e-mail pe care vreti sa primiti sondajele. Sau, daca va atasati adresa de email in comentariu, sa stiti ca acel comentariu nu va fi publicat, dar invitatia o veti primi. Specificati doar, la subiect, vreau invitatie le sondaj si s-ar putea sa aveti surpriza de a primi invitatii la mai multe paneluri de sondaje.


Ce trebuie sa stiti despre sondaje online platite cu produse :


1. Chestionarele le primiti prin e-mail, ocazional, functie de profilul pe care vi-l completati la inscriere.

2. Venitul pe care il realizati se cumuleaza in timp si, daca faceti parte dintre cei nerabdatori, sondajele online platite, cu bani, premii sau produse, nu sunt pentru voi.

3. Puteti si voi, la randul vostru, dupa inscriere, sa va invitati prietenii in panel si sunteti recompensati cu 15 puncte daca acel prieten accepta invitatia. Intelegeti, acum, de ce nu va spun site-ul. Macar cu 15 puncte sa ma aleg si eu din munca pe acest articol !!!

4. Premiile se trimit prin curier, la adresa pe care ati dat-o la solicitarea recompensei.

Din nou va atrag atentia ca trebuie sa fiti rabdatori si perseverenti daca vreti sa aveti rezultate bune din participarea la panelurile de sondaje online.

Daca vreti bani din sondaje, nu uitati sa cititi si despre cele 2 noi site-uri free de sondaje online despre care am scris mai de mult.

Sau, daca va intereseaza sa faceti un adevarat job part-time din sondaje online, va recomand sa cititi articolul sondaje platite internationale pentru membri internationali si sa dati curs invitatiei de acolo.

Va urez succes si va astept solicitarile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP