Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Vrei bani din sondaje pe net-2 noi site-uri free



Ati observat, probabil, ca, fac ce fac si ma intorc la sondaje pe net si la moduri si locuri unde se pot castiga bani online din sondaje de opinie desfasurate pe Internet.

Completarea chestionarelor online este munca prestata pe Internet care aduce venit suplimentar in cel mai comod mod. Nu da batai de cap si poate fi abordata de mamici si de bunici, de studenti, de pensionari sau elevi.

As vrea sa intelegeti ca un job part-time in site-uri de sondaje online cu inregistrare gratis este doar o posibilitate de a va suplimenta veniturile si nu va puteti baza doar pe banii adusi de el. De aceea activitatea de completare a sondajelor de opinie online este abordata, in general, de persoane care au un venit stabil, dar insuficient.

Exista si posibilitatea de a va asigura mai multi banuti din sondaje, dar atunci ar trebui sa faceti cateva investitii. Despre astfel de sondaje v-am vorbit in articolul despre sondaje platite online pentru membri internationali.

Repet, site-urile de sondaje despre care am tot scris in blog nu sunt verificate intru totul deoarece plata la un astfel de site se face intr-o perioada lunga de timp si daca eu as sta sa verific personal daca voi fi sau nu platita ar insemna ca voi ar trebui sa mai asteptati cel putin 2 ani pana ce veti afla informatia respectiva. Si asta deoarece frecventa primirii sondajelor depinde de profilul fiecarui panelist iar eu, care sunt o persoana de moda veche nu corespund intru totul nevoilor companiilor orientate spre cerintele actuale ale pietei.

Lumis face parte din generatia care nu joaca jocuri pe calculator, care nu se da in vant dupa tehnologia de varf, care prefera activitatea mai comoda si fara stress prea mult.

Dar, daca sunteti perseverenti si va alcatuiti o lista de cat mai multe site-uri de sondaje online si va completati profilul cu atentie in ele, aveti toate sansele sa primiti mai multe sondaje decat cele pe care le primesc eu. Elevii si studentii, in general, tineretul bine ancorat in viata trepidanta de acum, au mai multe sanse sa corespunda profilului de care au nevoie companiile pentru prospectarea pietei in ceea ce privesc produsele de noutate tehnologica.

Dar, sa ne intoarcem la subiectul unde si cum castigi bani online din sondaje si sa va spun unde va propun sa castigati venit suplimentar din sondaje online platite.

Am descoperit, cu ajutorul unui comentariu, al cititoarei Iris Popa, doua noi site-uri de sondaje online platite care imi par promitatoare si va marturisesc si voua despre ele. Ce-i cu acest nume aici ? Va marturisesc ca nu stiu mai multe despre cine-i in spatele lui, dar aceasta persoana a incercat sa lase un comentariu cu linkurile sale de afiliat pe unul din blogurile mele. Cum nu sunt atat de marinimoasa incat sa admit altora sa se foloseasca de munca mea pentru castiguri personale, nu am admis comentariul, dar i-am facut favorul de a-i deveni referal si chiar de a o aminti aici, asa ca, sper sa ramanem prieteni.


2 site-uri noi de sondaje online pe bani pentru toti membrii internationali



1. Paidviewpoint

Un site nou de sondaje platite este Paidviewpoint. Accepta membri din lumea intreaga si inregistrarea este gratis.

Plateste prin Paypal, in cont verificat. Deci trebuie sa aveti un cont paypal caruia ia-ti asociat un card Visa sau Mastercard. Atentie, pentru verificare trebuie sa aveti pe card cel putin 2 dolari.

Inainte de a va inregistra faceti-va contul paypal pentru ca daca veti schimba adresa de email dupa ce ati castigat puncte, balanta se intoarce la zero.

Dupa inregistrarea in site, va trebui sa completati mai multe sondaje de profil personal. Apoi, veti primi prin email sondajele companiilor. Pentru inceput, plata pe sondaj este de doar cativa centi. Dar, dupa ce va consolidati reputatia acumuland puncte mai multe, creste si plata pe sondaj.

Pragul minim de plata este de 15 dolari.

Aveti si link de afiliat cu ajutorul caruia puteti invita pe altii in panel si veti fi recompensati pentru asta.

Una peste alta, as zice ca o inregistrare in paidviewpoint este binevenita celor ce vor sa castige venit suplimentar din sondaje online platite.
Inscrieti-va si voi AICI, plata se face prin paypal.

Crescandu-va lista de site-uri de sondaje online platite va mariti sansele de a castiga bani online din sondaje in sume multumitoare.

2. Pollbuzzer

Pollbuzzer este un alt site nou de sondaje online platite pentru membrii internationali. In acest site de sondaje inregistrarea este gratis si puteti face ceva banuti in plus pentru cresterea venitului suplimentar de care noi toti avem nevoie.

In pollbuzzer sunteti platit cu 1 dolar pe intrebare si cu un dolar pentru fiecare referal pe care il aduceti si care completeaza cel putin 4 sondaje.

Plata se face in cont paypal verificat. Un cont paypal se considera verificat daca are un card atasat. Plata se face direct in contul tau paypal in maxim 24 ore, cel putin asa ne asigura site-ul.

Eu indraznesc sa va invit sa va adaugati la lista de site-uri de sondaje online si ACEST SITE, aveti ocazia sa castigati bani din sondaje online si din el.

Sa faci bani online din sondaje pe net este un lucru perfect realizabil si se recomanda mamelor casnice, pensionarilor, elevilor, tuturor celor care vor sa-si aduca contributia la bugetul familiei, ocupandu-se, in acelasi timp si de activitatile casnice cotidiene.

Vrei si tu bani din sondaje pe net ? Nu ezita sa-ti maresti lista de site-uri de sondaje in care te-ai inscris, adaugand listei tale de panelist cele 2 site-uri de sondaje online cu inregistrare gratis pe care ti le-am prezentat mai sus.

Mie nu imi ramane decat sa-ti urez succes si sa auzim de bine. Iar daca vei fi dezamagit de aceste propuneri revino fie aici, fie in pagina tepe online si impartaseste cu altii experienta ta, adevarul trebuie aflat.

Un comentariu:

  1. Astazi m-a intrebat cineva ce sa faca in paidviewpoint. Pentru ca am considerat ca ar putea fi si altii derutati, pun aici raspunsul meu :
    Buna ziua.
    Daca nu ai intrat in paidviewpoint din articolul http://www.lumis-detoatepentrutoti.com/2013/03/vrei-bani-din-sondaje-pe-net-2-noi-site.html, treci si pe acolo, este articolul in care am dat relatii despre acest site.
    In primul rand, fii atent si confirma-ti inscriere dand click pe linkul care ti se trimite dupa ce te-ai inscris. Am observat ca multi se inscriu dar nu-si confirma adresa si, ca urmare, raman neinscrisi si nu primesc sondaje. Cred ca si tu esti printre ei,pentru ca nu este niciun nou inscris cu un nume asemanator cu al tau.
    Dupa ce confirmi e-mailul, intri in cont cu adresa de email si parola si completezi profilul.
    De existenta unui sondaj esti anuntat in casuta de email personala cu care te-ai inscris. Te duci in site, te loghezi si iei sondajul care te asteapta. Atentie, sondajele sunt in engleza si incearca sa nu minti pentru ca atunci cand un raspuns nu corespunde cu un altul dat la aceeasi intrebare in alt sondaj pierzi din credibilitate. Scorul care te clasifica pe o scara a valorilor din punct de vedere al credibilitatii este important pentru ca functie de el vei primi mai multe sau mai putine sondaje.La inceput, sondajele se platesc cu 2 sau 3 centi. Mai tarziu, dupa ce vei primi un scor satisfacator pe scara credibilitatii va creste si plata pe sondaj.
    Daca nu gasesti ceva in site, deschide fara teama toate butoanele de acolo si informeaza-te asupra a ceea ce reprezinta fiecare.
    Iti urez succes.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP