Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Pentru toti-utile despre blog de marketing



Daca esti incepator in bani online si navighezi frecvent pe Internet, cu siguranta ai intalnit blogul de marketing. Acele bloguri care elogiaza atat de mult anumite produse ca parca ai vrea sa cumperi toate produsele prezentate sunt reprezentative pentru blogul de marketing.

Ba, de multe ori, daca nu stii mai nimic despre marketingul online si instrumentul sau specific care este blogul de marketing, te intrebi, sincer, cum Dumnezeu tu nu ai fost in stare sa observi cat de grozav este un anume produs care ti-a trecut prin mana si tie, dar nu te-a impresionat cu nimic !

Cu un blog de marketing poti incepe chiar si o afacere online adevarata, nu numai un job de agent de vanzari online. Va propun sa facem cunostinta cu blogul de marketing care poate vinde de toate pentru toti.



Ce este un blog de marketing



Un blog de marketing este un instrument de baza al marketingului online.

Blogul de marketing este o solutie simpla prin care vinzi produse pe Internet si faci bani online. Orice blog, se stie ca este un jurnal web prin care se fac cunoscute opiniile celui ce il scrie. Se poate face un blog pe orice subiect, chiar si pe marginea unui produs pe care l-ai cumparat, sau pe care vrei sa-l vinzi, doar. Dai apoi publicitatii blogul tau si opiniile din articolele blogului vor constitui promovarea produsului respectiv.


Cat de dificil este sa faci un blog de marketing



Cu siguranta, nu este foarte dificil sa faci un blog de marketing.

Blogul de marketing poate fi facut de orice incepator si poate fi gratuit. Alegand o platforma gratuita care iti pune la dispozitie hostul, templatul, si tot ce are nevoie un site, tie nu iti ramane decat sa scrii convingator pe bolgul tau de marketing. Eviti astfel cheltuieli cu hostul si creearea site-ului de o firma specializata.

Un blog pe domeniu blogger este alegerea perfecta. Blogurile de pe blogspot sunt mult iubite de motorul de cautare de la Google.

Blogurile de marketing faurite pe blogspot ofera posibilitatea de a fi monetizate si altfel decat prin faptul ca, in sine, sunt bloguri special concepute pentru vanzare de produse. Blogspot este platforma care permite afisarea de anunturi cu plata pe click, inclusiv anunturi Adsense.

Cum faci venit suplimentar cu Adsense si un blog v-am spus mai de mult. Nu v-as recomanda sa incercati sa folositi anunturile Adsense daca nu aveti de gand sa utilizati continut original pe blog.

Dar, inainte de a incepe un blog, citeste cum erori minore de webmaster omoara un blog nou, pentru ca, si in cazul blogului de marketing informatia expusa in articolul despre erori de webmaster trebuie respectata.


Ce face un blog de marketing



Blogul de marketing face promovare si vinde produse. Prin blogul de marketing poti comercializa tot ce doresti, fara prea multa bataie de cap. Blogurile sunt iubite de motoarele de cautare si de aceea nu trebuie sa-ti faci prea multe probleme pentru indexare.

Indexarea, pentru orice site web, este operatia in urma careia un blog devine cunoscut motoarelor de cautare. Vezi ca, in pagina secrete divulgate, utile ti-am pus o casuta de inscriere libera in motoare de cautare, pentru ca sa-ti mai usurez putin primii pasi.

Un blog de marketing, ca orice blog, de altfel, poate fi updatat cat de des se poate. Astfel, cititorii tai vor fi obisnuiti cu blogul tau ca si cu un ziar pe care il citesc zilnic, sau saptamanal. Important este ca, dupa ce ai adaugat continut pe blog, sa dai ping, pentru ca motoarele de cautare sa fie instiintate ca blogul tau a primit continut nou.

Pe un blog de marketing poti vinde DE TOATE, PENTRU TOTI. Nu este recomandat sa faci o varza din blog. Daca vinzi scule de gradinarit si produse de slabit in acelasi blog s-ar putea sa pierzi din clienti pentru ca ei nu se asteapta sa amesteci gradina cu slanina. Mai bine faci doua bloguri diferite.


Cum incepi un blog de marketing



- Cauti, cu instrumente de cuvinte cheie, acele cuvinte cheie mediu cautate si care au un cost ridicat pe click.

- Alegi apoi, pe baza cuvintelor cheie adoptate, retelele de afiliere sau produsul de promovat.

- Iti faci un blog de marketing in care prezinti opinia ta despre respectivul produs. Nu uita sa lipesti, in articol, linkul de afiliat.
Pentru a construi, pas cu pas, un blog, nu te grabi. Sa nu-l incepi decat dupa ce te-ai informat suficient.
In lumis-detoatepentrutoti gasesti destul de multe info utile incepatorilor cu blog.

Dupa constructia blogului, aplica-i SEO si SEM, ocupa-te de promovarea si atragerea traficului pe blog. Nu neglija retelele sociale.

Un blog de marketing poate fi si tinta unui anunt Adwords. Din blogul de marketing si adwords se pot face bani pe net. Vezi cum se face promovarea unui blog cu Adwords in acelasi articol din banipenet4all care trateaza promovarea blogului.

Am tinut sa va vorbesc despre blogul de marketing pentru ca este un instrument crucial de marketing online.

Si acum, dupa ce ai aflat destul de multe despre blogul de marketing, afla mai departe, despre job agent de vanzari online cu blog de marketing, este bine sa afle fiecare incepator in bani online ca poate sa abordeze, fara rezerve, acest job.

Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia. Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului. Poti sa o faci, daca esti convins ca informatia este utila si altora.

Un comentariu:

  1. Puteti incerca si varianta aceasta : http://www.catalogonline.eu/p/castiga-bani-de-acasa.html

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP