Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Secrete-cum faci bani online usor cu produse PLR



Toti cautam metode de facut bani online usor. Indiferent ca vrem sa facem bani din blog, din afaceri simple online, sau activitati platite pe Internet, cautam metode prin care munca online sa fie mai usoara. Toti ne dorim ca timpul acordat muncii pe Internet sa fie cat mai scurt cu putinta, de aceea lumis-detoatepentrutoti dezvaluie secrete utile pentru incepatorii in bani online.

Vrem sau nu sa credem, diferentele dintre cei care castiga bani pe Internet si cei care muncesc permanent si nu reusesc sa castige decat un mic venit suplimentar online, constau in randament. Iar randamentul este direct influentat de mici secrete, pe care, cei care le utilizeaza le tin cat mai ascunse, ca doar de aceea se numesc secrete.

Stim, doar, ca meseria este bratara de aur si in ea se face excelenta acumuland, mai mult secretele nespuse ale specialistilor, decat informatiile puse pe tapet de toti practicantii ei.


Secretul utilizarii produselor PLR



Unul din marele secrete care ii ajuta pe unii sa castige bani online mai usor, deoarece muncesc mai putin, consta in utilizarea produselor PLR in cat mai multe ipostaze.

Produs PLR este orice produs digital achizionat sub licenta private label right. Private label rights, sau PLR, cum este cunoscut conceptul, cuprinde, sub denumirea sa, acele produse digitale ca si e-book, produse video, buletine de stiri, dar si articole, pe care, producatorul lor le distribuie, gratis, sau la un pret modic, si care atribuie, cumparatorului, drept de revindere, modificare, adaptare si publicare sub semnatura proprie.

Nu trebuie sa pierdem din vedere, atunci cand apelam la produsele PLR, ca ele ofera un mare avantaj cumparatorului, dar si un mare dezavantaj. Iata-le pe cele doua :

Avantajul utilizarii produselor PLR


Iata ce ne spune wikipedia despre PLR : "In timp ce licentele difera cu fiecare autor si vanzator, premisa de baza este ca PLR permite cumparatorilor re-marcarea continutului sub nume propriu si de brand, cu exceptia dreptului de autor. In practica, inseamna ca produsul poate fi modificat, vandut, revandut, sau redistribuit in mai multe formate diferite."

Dezavantajul utilizarii produselor PLR

Produsele PLR nu sunt originale, si acolo unde originalitatea este o conditie sine qua non, ( fara de care nu se poate), ele nu pot fi folosite decat transformate in proportii considerabile. Un produs PLR care nu se ridica la nivelul de calitate cerut de un brand , distribuit fiind sub brandul respectiv, ii poate aduce prejudicii de imagineacelui brand. De aceea, produsele PLR se distribuie, de regula, prin canale private, sau se transforma pana la nivelul de original.


Secretul banilor online facuti usor cu produse PLR



Produsele PLR pot servi metodele de castigat bani pe Internet in diverse moduri. Marketingul online, creearea cartilor electronice si vanzarea sau revanzarea lor, blogurile care-si propun sa faca bani din PPC, toate pot beneficia de binefacerile produselor PLR.


1. Marketing online cu produse PLR



Textele PLR ajuta la marketingul pe Internet, contribuind la sporirea rezultatelor obtinute.Textele gata redactate de scriitorii fantoma constituie un ajutor de nadejde in munca de marketing online.

- Buletine de stiri gata redactate, prin texte PLR, monetizate cu cateva anunturi publicitare, sunt o solutie facila a marketingului online.

- Autoresponderele si textul lor pot fi iarasi produse vandute de creatorii lor ca si PLR, iar voi le puteti asocia semnatura proprie si le puteti adapta nevoilor proprii dupa achizitionare.



- Cartile electronice oferite gratis pentru download, ca si cadouri, constituie un instrument de marketing online atragator. Ele pot fi doar carti achizitionate sub eticheta PLR. In acelasi timp, aceste cadouri pot fi carligul prin care va alcatuiti lista de adrese de e-mail pentru email marketing. Daca in aceste carti achizitionate ca si PLR schimbati linkurile si semnatura autorului, v-ati facut ! Nu trebuie sa fie produse originale, nu trec decat prin motorul de gandire al cititorului, nu si prin cel de la Google !

- E-mail de marketing - textele cu eticheta PLR pot fi utilizate cu succes, foarte putin prelucrate, si in promovarea prin e-mail. Credeti ca este nevoie sa ganditi fiecare text expediat prin e-mail, mai ales atunci cand vindeti 10 produse diferite ? Ei , nu. Produsele PLR va pot scoate din criza si in cazul textelor pentru marketinkul prin e-mail.

- Articole de marketing scrise pe baza textelor PLR
Ati fost de-a dreptul speriati de volumul de munca pe care il cere redactarea, in val, a multor articole de marketing pe care trebuie sa le depuneti in directoarele de articole ? Din nou, articolele PLR va pot scoate din deznadejde. Orice articol PLR prelucrat in proportie de minim 50% poate concura cu unul original.

Ca si cititor, potential client, va bombardeaza, zilnic, e-mailuri sau news-slettere care va fac sa va simtiti chiar vinovati ca cel care vi le trimite munceste in fiecare zi sa va ofere informatii noi si voi nu dati niciun semn de viata ? Ei, aflati ca nu munceste prea mult pentru asta, asa ca nu va faceti probleme ! Textul, de obicei, este unul PLR si, atat timp cat nu este public, nici macar nu necesita o prelucrare prea avansata!


2. Creearea de e-carti originale si vanzarea lor



Creearea de carti electronice originale, din informatii PLR prelucrate, si vanzarea lor ca si produs original necesita ceva mai multa munca dar aduc si mai multi bani online usor. Daca reusiti sa prelucrati informatiile oferite de o carte PLR in proportie de 50%, ba chiar sa concentrati idei din mai multe carti in una singura, sa-i adaugati ceva imagini si print-sceenuri, aveti toate sansele sa obtineti un e-book pentru care puteti obtine copyriting, pe care o puteti vinde, apoi, la pret de produs original. In general, cartile care permit reeditarea sunt in format text sau doc.


3. Revanzarea produselor PLR, asa cum sunt, doar cu semnatura actualizata



Cumpararea de produse PLR destinate revanzarii si vanzarea lor sub semnatura proprie este modul prin care multi marketeri pe Internet fac bani online. In general, produsele PLR, datorita faptului ca nu sunt originale si se vand mai multor cumparatori in acelasi timp, au preturi de vanzare mai reduse.


4. Secretul blogurilor cu articole PLR



V-am spus ca, un text PLR poate fi utilizat dupa buna placere a achizitorului sau, chiar si ca articol intr-un blog, asa cum va spuneam in Job cu blog pentru bani fara sa fii as in scris articole

Utilizarea produselor PLR este gaselnita care a stat si sta, inca, la baza afacerilor cu bloguri monetizate prin afisarea de anunturi.

Un articol PLR poate fi postat ca si articol de umplere intr-un blog in care principala este doar pagina de intrare. Orice articol PLR prelucrat in proportie de 50% si cu titlul adaptat nevoilor blogului tau poate fi transformat in articol original, numai bun de folosit in blogurile monetizate prin PPC.

Uneori, produsele PLR se vand in pachete intregi, si deci nu este nevoie sa le cautati pentru fiecare utilitate in parte.

Secretul este doar aprovizionarea cu articole PLR, sau pachete PLR. Fa si tu acest prim pas, pentru afacerea ta online, si ACHIZITIONEAZA SI TU PACHETE PLR DE AICI.

Va invit sa nu neglijati posibilitatea de a va ajuta in munca si a face bani online usor cu ajutorul produselor PLR.

Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia. Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului. Poti sa o faci, daca esti convins ca informatia este utila si altora.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP