Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Afacere online cu fotografie digitala in leasing

Fotografia digitala este un hobby prin care multe persoane castiga bani online. Un fotograf digital pasionat de activitatea sa poate oricand sa transforme hobby-ul de a fotografia orice in afacere online de succes.

Cum poti incepe o afacere online cu fotografie digitala oferita in leasing in site-uri cu stocuri de fotografie digitala este o informatie utila tuturor celor care au ca hobby fotografia digitala, indiferent ca sunt mamici, bunici, studenti, pensionari sau someri.

Afaceri online din hobby-uri pot aborda toti artistii, din oricare domeniu, de orice varsta sau sex, Internetul constituind o buna piata de desfacere pentru toti.

Fotografia digitala va permite sa capturati o varietate de imagini in o multime de formate.

Imaginilor vechi de la evenimente trecute le puteti da o tenta de sepia prin prelucrare si vor constitui o marfa numai buna de vandut sau dat in leasing in site-uri cu stock de fotografie. In plus, fotografiile actuale pot fi editate inca din aparat, dandu-li-se tonuri de sepia. Produceti astfel o marfa deosebita si cautata in aceleasi site-uri in care se depoziteaza fotografie digitala in vederea vanzarii.

Daca nu stii prea multe despre cum si unde se fac bani pe net din fotografie, afla mai multe informatii utile tuturor incepatorilor pe Internet accesand linkul asociat.

Fotografia de stoc este una dintre cele mai bune modalitati de a patrunde in piata online de fotografie digitala.

Sigur si tu ai observat, navigand pe web , ca se intampla sa vedem aceleasi fotografii in mai multe site-uri. Imaginile nu lipsesc din continutul unui site sau blog, ele aduc o pata de culoare in articol.

Dar, haideti sa intelegem ce presupune o afacerea online cu fotografie digitala in leasing.


Cum functioneaza o afacere online cu fotografie digitala de stock


In site-urile de stock de fotografie puteti vinde fotografiile digitale proprii, altora, care au nevoie de imagini pentru site-uri web, buletine informative, reviste si alte produse media. Din aceste site-uri de depozitare a fotografiei digitale, clientii pot cumpara sau lua in leasing, pentru o anume perioada de timp, cate fotografii doresc.

Pe unele site-uri, se pot gasi fotografii cu licenta royalty free, in schimbul unui link catre portofoliul fotografului autor , pagina care se afla pe site-ul respectiv. Pentru tine, ca si fotograf, chiar daca oferi fotografii sub licenta royalti free, inscrierea intr-un site de stock de fotografie este o buna oportunitate de a-ti promova brandul .

Ca fotograf, vei face mai multi bani atunci cand fotografiile sunt inchiriate, si nu vandute. Din vanzarea fotografiei castigi bani o singura data, pe cand, din inchiriere poti face bani permanent. Fotografia ramane pe site, si, de fiecare data cand este downloadata tu vei fi platit. Publicul castigat va fi mult mai larg, ceea ce este un mare castig pentru orice artist.

Iti atasez aici cateva fotografii prelucrate in picasa, sper sa-ti dea curaj. (Mai cochetez si eu, din cand in cand, cu fotografia ! )

bani din fotografie

fotografie sepia
fotografie digitala prelucrata


Pasi de urmat cand vrei o afacere online cu fotografie digitala in leasing


  • Creeaza-ti un stoc masiv de fotografie digitala

    Profita de orice moment din viata pentru a lua fotografii. Nu stii niciodata cand un simplu moment peste care oamenii obisnuiti trec fara a-i acorda importanta, te va scoate din necaz cu fotografia lui.

  • Produceti fotografii de calitate

    Fotografia digitala pe care o vindeti trebuie sa fie de calitate, asadar incercati sa produceti fotografii de calitate.

  • Fii primul tau critic

    Priveste fotografiile altora, acceptate deja de site-ul in care ai de gand sa-ti creezi stocul de fotografie si raspunde-ti cu sinceritate la intrebarile :

    1. Sunt si fotografiile tale cel putin la fel de clare ca ale celorlalti ?

    2. Subiectele fotografiilor se afla in prim plan, asa cum se recomanda ?

    3. Ai reusit sa eviti prezenta brandurilor in fotografiile tale ?

    4. Fotografiile tale se deosebesc prin subiect, de ale celorlalti ?

  • Fa o cercetare de informare pe site inainte de a stoca fotografiile tale

    Un motiv pentru cercetarea ta este sa afli tipul de fotografii digitale expuse pentru vanzare.

    Nu vor fi bine primite prea multe fotografii din aceeasi categorie si cu acelasi subiect care exista deja in site. Incercati intotdeauna sa prezentati lucruri deosebite, idei noi pentru fotografii de vacanta sau din viata de zi cu zi. Fotografii comune cu animale sau flori sunt de evitat.

  • Cauta site-urile cu stoc de fotografie si inregistreaza-te in ele

    Gaseste-le pe cele care ofera clientilor optiunea de leasing. Urmariti, de asemenea, ca site-ul sa fie usor de navigat.

    Inregistrati-va in astfel de site-uri cu stoc de fotografie si studiati tipurile de fotografii admise. Fii curajos si trimite fotografiile tale.

    Daca nu te simti un as in materie, nu te teme. Fiecare astfel de site are indicatii pretioase pentru prelucrarea fotografiei. Indiferent cat de bun te crezi, incearca sa citesti toate informatiile utile oferite de aceste site-uri in care poti vinde sau oferi spre inchiriere fotografia digitala produsa de tine.

    Cand simti ca ai lacune in informatiile tale despre cum castigi bani din vanzarea fotografiei, incearca sa te perfectionezi alaturi de profesionisti. Aici gasesti o solutie buna:

  • Promoveaza, pe Internet, depozitul tau de fotografie digitala

    Dupa ce ai reusit sa-ti creezi un depozit de fotografii digitale in site-uri de stock de fotografie, daca esti interesat ca afacerea ta online sa se dezvolte frumos si tu sa castigi bani din fotografie digitala, creeaza un blog sau un site cu linkuri catre depozitul tau de fotografie. Acest lucru va trimite mai multi oameni pentru a vizualiza fotografiile tale si se vor creea alte oportunitati in viitor.

    Nu uita nici de formele de publicitate gratuita a paginii tale de portofoliu si foloseste-le din plin.

    Despre cateva alte modalitati de a castiga bani din fotografie digitala pe Internet, precum si alte informatii utile despre cum si unde se fac bani pe net din fotografie ti-am spus mai demult in blog si nu ezita sa afli daca nu ai citit inca, articolul.

    Ce am vrut sa scot in evidenta prin articolul afacere online cu fotografie digitala in leasing este faptul ca, desi site-urile cu stocarea fotografiei iti ofera si posibilitatea de a vinde fotografia digitala, se pare ca este mai rentabil, pe termen lung, sa oferi fotografia pentru leasing deoarece este o posibilitate de a produce venit suplimentar recurent si o afacere online simpla, dar perpetua.



  • 0 comments:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

    Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

    GO TO TOP