Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cum sa faci un blog-6 pasi practici esentiali


Iti voi puncta aici 6 pasi practici esentiali pe care trebuie sa-i executi atunci cand te intrebi cum sa faci un blog. Nu-ti spun ca ti-i impun, dar te vei convinge singur ca acestia sunt pasii practici necesari la abordarea conceperii unui blog.


1.Alege gazda, sau hostul blogului.

Gazda web este compania care stocheaza efectiv site-ul, sau blogul tau, pe computerele lor. Companiile de hosting sunt multe, puteti gasi gazduire impreuna cu domeniul pe care vi-l procurati, sau puteti folosi, de pilda, gazduirea gratuita, inca, oferita de blogspot.


2.Alege tipul site-ului

Un site poate fi static sau in continua transformare, adica dinamic. Daca vrei sa publici continut care trebuie actualizat in mod constant, un blog este tipul corect de ales. Dar, informeaza-te, trebuie sa stii ce este in spatele unui blog si ce presupune o astfel de alegere.Trebuie sa stii de la inceput in ce te implici !


3.Alege o platforma pe care publici articolele.

Aici, nu vorbim, pentru incepatori, decat despre Blogspot sau wordpress, care sunt gratuite.Ti-am explicat de ce consider ca , daca esti un incepator, este necesar sa incepi cu un blog gratuit.


4.Alege o comunitate de afaceri online in care iti vei promova site-ul, si vei face schimb de idei

Despre astfel de comunitati, recunosc, inca nu v-am vorbit. Exista, pe Internet, o multime de astfel de comunitati. Unele sunt forumuri ale bloggerilor, altele sunt forumuri ale webmasterilor, altele sunt forumuri de internetmarketing, etc. Vezi articolul despre toateblogurile.ro, te ajuta putin in acest domeniu.


5.Alege designul blogului si teme gratuite oferite de platforma pe care publici

Si nu uita de sfaturi pentru bloggeri incepatori pe care ti le-am mai dat mai demult, la fel de utile.


6.Alege cuvintele cheie in jurul carora vei construi subiectul blogului si articolele lui.

Da importanta fiecarui element de mai sus, sunt 6 pasi practici despre cum sa-ti faci un blog.

Daca ai ajuns aici, iti recomand sa treci mai intai prin articolul cum sa incepi un blog-sfaturi utile pentru incepatori. Nu de alta, dar este bine sa abordezi orice activitate de la punctul unu, si nu de la mijloc.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP