Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cu blogAwards si Allview poti fi un blogger multumit


Monetizeaza-ti blogul din .ro cu blogawards, ai sansa sa devii un blogger incepator multumit care poate spera ca va castiga ceva cu articolele din blogul sau.

In ultimul articol al blogului va spuneam cum nu am reusit sa-mi fac cont pe Instagram pentru ca nu am un smartphone. Am dat intotdeauna intaietate generatiei mai tinere din familie atunci cand a fost vorba de tehnologie si IT.

Alta data v-am spus ca prefer sa scriu singura si sa-mi aleg singura subiectele articolelor pentru ca astfel nu pot reprosa nimanui nimic si nici altii mie.

Un singur lucru m-a facut sa ma razgandesc si sa abdic de la aceste principii: campania de la blogawards.ro despre produsele Allview.

BlogAwards este un site romanesc care face legatura intre bloggeri si companii prin intermediul campaniilor si concursurilor pe care le gazduieste si le propune bloggerilor si blogurilor inscrise.

Blogawards este site-ul in care toti bloggerii cu un blog cu cel putin 10-15 articole se pot inscrie pentru monetizarea blogului lor.

Metoda: te inscrii in site, participi la campanii si poti sa castigi concursul la care participi. Ei, da, v-ati dat seama, este un concurs de articole pe bloguri.

Poti, foarte bine, sa scrii zeci de articole si sa nu castigi nimic. Dar este bine sa fim optimisti si increzatori.

Sunt o multime de bloggeri care si-au facut bloguri speciale pentru astfel de articole. Si tu, daca iti puneai problema ca nu ai despre ce sa incepi un blog si cum sa faci sa scoti bani din el, profita de ocazie si nu sta pe ganduri.

Blogawards poate fi raspunsul la problema ta despre cum sa monetizezi un blog nou in .RO. Ai un blog nou ? Monetizeaza-l cu blogawards, dar fii pregatit sa faci si concesii si nu te imbata cu apa rece.

Ai un vis sa-ti faci un blog si nu stii despre ce? Gasesti o multime de campanii ale companiilor romanesti in blogawards.

Trebuie sa vrei, ca daca vrei, sigur poti sa participi cu succes la campaniile din BlogAwards.ro.

Dupa ce te inregistrezi - atentie, iti trebuie blogul, astepti intai sa se aprobe contul. Cand ai primit aprobarea intri in site si deschizi "campanii". Acolo gasesti toate informatiile care te intereseaza despre cum trebuie sa scrii articolul.

Fii istet si, daca esti un incepator in bani online, viziteaza si tu articolele bloggerilor cu mai multa experienta si vezi ce au facut ei. Sa nu te puna ala rau sa copiezi articolele lor ca s-a zis cu tine !

In articolele pe care le scrii trebuie sa ai linkuri. Pentru ca cineva, in site, intreba cum face el sa scrie linkurile, iti dau aici formatul HTML al linkului pentru Blogawards.ro:



Copiaza codul de aici,inlocuieste linkul si titlul cu ce ai tu nevoie si gata, ai scapat si de problema spinoasa a linkurilor.

Ei si acum, dupa ce te-am instruit despre cum sa nu ratezi ocazia de a fi un blogger incepator care castiga bani, produse, sau macar reputatie cu blogul sau, sa ne intoarcem la motivul adevarat pentru care am considerat ca trebuie sa-mi calc pe inima si sa scriu despre blogawards: smartphone-ul meu visat de la Allview.

Allview este cel mai cunoscut producator roman de electronice si nu cred ca trebuie sa va mai spun si ca este din Brasov ! Chiar la sfarsitul anului trecut am cautat sa-mi cumpar un smartphone de la Allview.

Ca pensia mea s-a dovedit prea ingusta pentru ce-mi doream nu are rost sa discutam acum. Cert este ca am inghitit in sec si am trecut mai departe in noul an fara smartphone-ul visat drept cadou.

Acum, cand am vazut campania care ofera ca si premiu un smartphone Allview P5-Symbol am inceput din nou sa visez.

Un telefon dual sim, cu camera foto de 5 megapixeli, autofocus si Led flash, cu sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, cu touch pen, cu memorie interna 512 MB, cu CPU Cortex-A7, 1,2 GHz Dual Core 28nm si GPS, Doamne, innebunesc doar gandindu-ma la el !

Si uite asa, daca reusesc sa castig telefonul va promit ca va voi trimite mult mai multe si mai frumoase fotografii decat cele din Albumul iarna 2014 din Google plus, ba, imi voi face si cont pe Instagram!

Update: vedeti ce ganduri mi-a trezit aceasta vizita pe blogawards in lumis-detoatepentrutoti blog fara povesti.

Un comentariu:

  1. Mult succes in castigarea smartphonului pe care ti-l doresti, il meriti din plin pentru cat muncesti aici. Sper ca si ceilalti sa-si dea seama de acest lucru !

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP