Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Bani din sondaje pe Internet pentru membri internationali

Exista o multime de moduri de a face bani in plus lucrand pe Internet, prestand deci munca la domiciliu. Pentru ca mi-am propus sa prezint idei de toate pentru toti incepatorii in job pe internet, ma intorc la ideea de a lua sondaje pe Internet platite, efectuate direct online.
Corporatii, intreprinderi, organizatii doresc sa efectueze cercetari pentru a afla atitudinea clientului potential pentru produsele lor.


Se efectueaza anchete demografice organizate pentru grupuri strict definite pentru a se ajunge la un grup de clienti siguri.

Sondajele pe Internet sunt cele mai comode pentru toti membrii internationali.

In site-uri de sondaje internationale unele studii sunt platite intre 1 si 5$, altele, care necesita timp mai mult, pot fi platite si cu 50$.


Caractestici specifice:


1.Platile se pot face fara minim de plata, (mai rar, insa ), sau cu un prag de plata impus. ! Daca abordati astfel de site-uri internationale cautati-le pe cele care platesc prin paypal.

2.Evitati site-urile care platesc in puncte care sa se transforme in bani, este mai cinstit sa muncesti pe bani, nu pe puncte ! Este un atuu in plus al acelor site-uri de sondaje care platesc direct in bani.

3.Interesant este ca are o caracteristica chat care ofera posibilitatea interactiunii in timp real intre utilizator si moderator.

4.Inregistrarea este free.

5. Oportunitate de crestere a castigurilor prin recomandarea altora.

6.Site-ul are forum.

7. Ofera sondaje zilnice. Are, la ora actuala, in mai 2011, 6000 de membri inscrisi.

8. Are si o sectiune de jocuri.

9. Poti castiga si din paid to click !

Se vrea un site exhaustiv si, daca va reusi sa reziste, va fi o oferta de apreciat.

Deocamdata sunt oferte speciale prin care pot face bani din sondaje pe Internet membrii din China, SUA, si Italia.

Ti-am spus ca urmaresc sa-ti prezint posibilitati de a face bani online prin metode ce pot evolua la stadiul de afaceri simple pe Internet. Recomandanda si tu, altora, acest mod de a face bani din sondaje pe Internet, poti sa-ti asiguri un venit suplimentar pe viata. Poti castiga pana la 15% din venitul referralilor tai.

Te-am facut curios ? Intentionat nu am amintit deloc numele site-ului. Trebuie sa mergi la www.paidsurveyslive.com.


Nu ai nimic de pierdut. Inregistrarea este free. Nu-ti trebuie decat o adresa de email valida, un nume,o tara, si o parola. Si mult noroc, vointa si cap limpede ! Si increderea ca totul evolueaza si, in curand, vei primi si tu oferte de sondaje pe Internet.

Idei despre cum sa-ti maximizezi profitul in sodaje platite ti-am mai amintit in blog.

Daca vrei sa faci bani din sondaje pe Internet, chiar daca esti defavorizat si faci parte din membrii internationali, nu uita ca si noi suntem clientii unor firme care au nevoie de informatii si de banii nostri !

Incet, incet, site-urile incep sa accepte si membri internationali, corporatiile au nevoie de clienti indiferent de locatia geografica !

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP