Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

PTC noi in criza

Din categoria impresii personale… Dupa sase luni de studiu si experiente proprii asupra lucrului in PTC noi aparute, pot sa trag concluzii.

Asadar, sa concluzionam :

Multe din PTC-urile noi, care mi-au dat bani s-au restructurat ori au disparut. Din aceasta categorie fac parte multe site-uri PTC pe care, la un moment dat le aminteam ca fiind sigure.

Riscul de a lucra in PTC noi, nu este mare, ci foarte mare. Nu te sfatuiesc sa investesti nici financiar, nici sa pui suflet.Totul e o loterie si castigul e la fel de nesigur.

Credeam ca doar la noi, la romani,este valabil proverbul “orice minune tine trei zile”

1.Daca vrei sa-ti umpli timpul, asa cum am vrut eu, cand am inceput aceasta activitate, poti sa o faci.

2.Daca stii ca nu te afecteaza prea mult ,sufleteste, rezultatul financiar nul al unei activitati de o luna, doua, poti sa o abordezi, e o curiozitate satisfacuta.

3.Daca te stii norocos, si o iei ca pe o participare la o noua extragere loto, nu te opreste nimeni. Si, daca ai noroc, castigi !

4.Daca, insa, vrei ceva serios, din care, daca dai, sa si primesti, mai amana, nu e momentul sa abordezi prea multe PTC noi.

Se pare ca PTC-urile noi au intrat in criza. Stau si ma intreb daca nu este mai mult o criza morala a celor care le initiaza.

Cand stii ca ai in spate zeci de mii de oameni care dau click pentru tine, ar trebui sa fii mai responsabil.Sunt de admirat acei administratori care incearca sa redreseze totul luind masuri nepopulare anuntate din timp. Poti astfel sa iei o decizie in cunostinta de cauza: pleci sau ramai.

Scaderea platii pe click si pe referral click te poate face sa pleci singur.Este mai rezonabil decat sa ti se tranteasca usa in nas dintr-o data! Acelasi efect il poate avea si cresterea cashout-ului minim. Cand esti la inceput, e cam greu sa rezisti patru luni ca sa scoti 4$ !

Altii, sunt si mai iresponsabili. Lasa site-urile sa functioneze desi sunt in faliment, si ei isi construiesc altele, cu nume noi,SAU NU, si propun celor inregistrati pe vechile site-uri sa migreze catre noile site-uri. Oare cata siguranta ofera?

Eu i-as obliga sa le retraga deindata ce au devenit insolvabile! De aceea, poate, multe site-uri PTC nu isi declara proprietarii.

Ma revolt si ma amuz in acelasi timp, cand vad moderatorii de forumuri, ca se zbat sa acopere farsa administratorului pentru cativa banuti in plus.

6 comentarii:

  1. Anonim18:39

    Lumina Sfanta si Caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele si sa va lumineze mintile.


    PASTE FERICIT tuturor romanilor de pretutindeni!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da sunt de acord sa facem link exchange. Aici este linkul meu: http://earnwithsessy.blogspot.com, titlu Castiga cu ajutorul strategiei mele

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc tuturor, sa fie pace si lumina in casa si in sufletele tuturor romanilor de pretutindeni!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am inclus si celalalt blog al tau, poti acum sa adaugi si blogul meu.
    Spor la scris

    RăspundețiȘtergere
  5. sistemul asta PTC e pe duca, bani pe net se vor face incet incet cu site-uri serioase, tematice

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa pare, dar este inca o metoda de a castiga usor bani online daca ai sansa sa gasesti site-uri PTC bune.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP