Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Banii online din PTC uneori sunt doar pe desktop

Oportunitatile adora sa se deghizeze în necazuri atunci cand vrei bani online din PTC. Banii online din PTC uneori sunt doar pe desktop.

Asa a fost si cu eu-bux, un alt PTC disparut in ceata acum doua zile. In adevar, PTC noi sunt in criza ! Daca esti un incepator in astfel de activitati, nu le mai spun afaceri, ca e prea mult spus, nu te speria.

Adevarul nu este atat de stralucitor cum pare la inceput.


Trebuie sa amintesc iar de risc si scam.

Se pare ca banii online prin metode simple implica riscuri mari..
Cei care sunt foarte hotarati sa reuseasca gasesc un drum. Cei care nu sunt foarte hotarati gasesc o scuza.

Asa ca mergem mai departe. Cand o uşa spre succes se inchide, alta se deschide; dar mulţi oameni raman şi privesc descurajati, timp indelungat, usa inchisa si n-o vad pe cea care tocmai s-a deschis.

Asa ca, in loc sa stai şi sa injuri intunericul, mai bine aprinde un chibrit. Sau cauta niste PTC sigure, cum sunt cele din pagina PTC.

Un comentariu:

  1. Imi plac oamenii care gandesc pozitiv, care vad in primul rand partea plina a paharului. Cu astfel de oameni, te poti insoti si la castig, si la inevitabile insuccese.
    Ceilalti, mereu-negativisti, carcotasi, n-aduc decat deziluzii si depresii.
    Mergem mai departe!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP