Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Banii online nu merita sa uitam de primavara !


Sa nu-mi spui ca stai numai la PC cautand cum sa faci bani online!

Ai vazut ca a venit primavara? Banii nostri sunt importanti, dar nu mai mult ca sanatatea !

Si nu e cazul sa ne duca la medicamente !

Milioane de oameni din întreaga lume au devenit cyberdependenţi. Specialiştii atrag atenţia asupra pericolului alienării individuale.Internetul a devenit un spaţiu virtual în care tot mai mulţi oameni îşi petrec din ce în ce mai mult timp. Dependenta de retea le afecteaza, însa, negativ viaţa.

Persoanele preocupate permanent de comunicarea cu alţi web-maniaci (manianci de reţea) sunt afectate de un înalt nivel de stres.

Dependenţa de internet s-a transformat într-o gravă problemă psihologică pentru un uriaş număr de persoane din întreaga lume.

Un dependent de internet petrece in medie 35 de ore pe saptamana in faţa calculatorului, a estimat psihologul Franz Eidenbenz din Zurich, autor al mai multor studii pe acest subiect. ( Ma intreb daca a luat in calcul si bloggerii !)

El avertizeaza ca o astfel de persoana "se izoleaza" in lumea virtuala şi neglijeaza lumea reala. Se rupe de relaţiile sociale, de familie, de prieteni. Rezultatele şcolare ale copiilor scad, activitatea de la serviciu a adulţilor este grav perturbata."

Este un fragment dintr-un articol aparut in 2008. Daca nu l-ai citit inca, mergi la sursa. Eu te ajut doar cu o dovada a primaverii de afara ca sa uiti cateva momente de bani online

primavara


Posted by Picasa

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP