Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cum sa faci din plata PTC venit suplimentar reinvestit

Venitul suplimentar din inscrieri gratuite, acei “ money online”castigati dand click pe reclame , in PTC,pot fi bani in plus ce pot fi reinvestiti in dezvoltarea unei  afaceri simple pe net.Sigur, tot in PTC!
Devenim dintr-o data advertiser si incepem o campanie publicitara folosind banerele puse la dispozitie de fiecare site PTC in care lucram.Putem castiga astfel referali directi care, inscrisi pe linkul oferit de noi, produc clickuri platite si in contul nostru.De obicei, plata PTC care ni se cuvine poate fi trecuta in renting sau advertiser balance.O folosim dupa inspiratie: inchiriem referali,sau facem publicitate.Nu este indicat sa facem cashout la cativa dolari decat daca site-ul e la debut si nu avem garantia ca va avea viata lunga,sau suntem curiosi si vrem sa verificam daca e adevarat ca se pot face bani online!O alta metoda de a castiga referali directi va recomandam si  folosirea de trafic exchange in easyhits4u.

2 comentarii:

  1. Anonim18:29

    Nu e mare secret, tot de ce ai nevoie e o buna strategie si ceva bani in cont. Dupa aia mergi la pariuri sportive live si pariezi bazindute pe intuitie. E foarte usor de castigat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este o idee rea, numai ca, uneori intuitia iti poate juca feste.
    Nu era mai bine daca iti puneai linkul la articolul despre bani din jocuri de noroc online ?

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP