Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Job pe Internet, loc de munca pentru toti


Sustin miscarea:

ROMANE, FII MAI NEAMT!

Multi romani cauta pe internet joburi prin toate site-urile agentiilor de plasare a fortei de munca in alte tari. Sunt fericiti daca gasesc posibilitatea sa plece de aici, iar ceilalti ii privesc cu invidie.

Si, daca ajung acolo, de cele mai multe ori, duc dorul de tara. Folosind Internetul pentru informare, uita, sau, nu stiu,ca pot ramane in tara tot cu ajutorul Internetului.


Crizei, din care ni se tot spune ca suntem pe cale de a iesi, trebuie sa-i multumim pentru un lucru evident: a orientat pe multi dintre cei care utilizau computerul doar pentru stiri online, filme online, mersul trenurilor, messenger,email, catre cautarea unui job online care sa le asigure venit suplimentar.

Prin job online la domiciliu devii propriul sef si asta implica sa fii mai responsabil si mai creativ. De pilda, daca te-ai implicat intr-o modalitate de lucru la domiciliu pe net, dar deschizi computerul cand iti aduci aminte ,( daca vrei sa faci bani din bara de surf ),daca vrei sa castigi bani din click in PTC si uiti sa-ti dai click-urile, daca te implicit in comunitati si treci pe acolo “din an in Paste”, cum spune romanul, atunci vei fi dezamagit de rezultate.

In plus, trebuie sa stii de la inceput ce sa alegi, pentru ca, Internetul, vedeti bine, este un ocean in care fiecare site sau blog, pare la inceput, un peste frumos colorat, atragator, dar care se poate transforma in piranha datorita celor din spatele lui, a conditiilor economice aleatoare din orice tara, a unui inceput de afacere organizat prost, etc, etc.

De aceea am inceput blogul lumis-detoatepentrutoti, sa te ajut cat pot, si, prin experientele personale sa testez seriozitatea acestor afaceri simple online.

Ai vazut, acum nu mai spun joburi online, acum spun afaceri online.

De la inceput trebuie sa fii constient ca, un simplu job online ( si, atentie, sa nu intelegeti ca va angajeaza cineva cu… carte de munca, contract, si tot tacamul ), trebuie transformat in afacere daca vrei sa castigi un venit suplimentar real satisfacator.

Transformarea in afacere se face prin invitarea si convingerea altora sa faca ce faci si tu si, mai ales, sa se inscrie pe link-urile tale de referral devenindu-ti referrali directi.

Aici e o mare problema, pentru ca, cei mai multi se informeaza, iau hotararea sa foloseasca informatia, dar pleaca mai departe, uitand ca, celui care a cautat si te-a informat trebuie sa-i multumesti intr-un fel.

Mai exista altii care se inscriu , dar nu lucreaza, uneori ocupand locul unora care ar face treaba. Numarul referalilor directi este limitat de fiecare site in parte si ca sa platesti sa scapi de un referral care ti-a ocupat un loc doar cu numele, iar nu este cinstit!

Dragii mei, care aplicati astfel de practici, in orice site de anunturi gasesti reclame pentru Locuri de munca online, sau nu.

Triaza-le bine si intreaba-te intotdeauna ce se ascunde in spatele lor. Daca le folosesti pentru dezvoltarea afacerii tale, fii cinstit si nu te gandi doar la profitul personal. Gandeste-te ca si tu ai fost la inceput si ai avut norocul de a intalni un advertiser cinstit.

Alta modalitate de a-ti dezvolta afacerea ta simpla de pe net este inchirierea de referrali. Ti-am vorbit de referali si pana acum. Inchirierea de referali, presupune investitii.

Banii folositi pot fi castigati din click sau adusi de acasa, din contul de Alertpay sau paypal pe care trebuie sa-l ai deja facut.

Iata cateva propuneri de joburi online pentru toti:

- Bani pe net din joburi mici entry-level
- Moduri simple de facut bani din Internet
- Job-part-time-de-exceptie-sondaje platite
- Cum faci bani gratis din bloguri
- Loc de munca online de acasa in 2013
- Freelance-translator-un-job-online pentru specialisti
- Joburi online de acasa pentru freelanceri

Fa-ti conturi si incepe marea aventura.
Si nu uita, acestea sunt doar cateva propuneri.

Poti avea job in lumea larga si stand comod, la domiciliu, unde vine mama sa te intrebe daca esti sanatos si vrei sarmalute cu mamaliguta, unde-ti sunt prietenii si colegii de liceu, sau unde-ti sunt copiii pe care-i lasi in tara in grija cine stie carui vecin.

Romanii sunt isteti la minte si au patruns peste tot. Fii si tu mai neamt si inscrie-te printre cei care isi dezvolta afaceri simple pe Internet din nimic, in tara lor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP