Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Munca la domiciliu, job for all

Acum, cand am gasit modalitatea de a castiga bani online din munca la domiciliu pe Internet, sunt linistita.

Ma trezesc dimineata cu gandul ca am o preocupare utila. Banii in plus nu sunt multi, deocamdata, dar imi ofera satisfactia ca fac ce-mi place, fara munca bruta, si, mai ales, sunt propriul meu sef. Nu ca as avea ceva cu sefii, am fost si eu un “sefulet”, odata. Dar la stapan!
Munca la domiciliu o face oricare din noi, de voie, de nevoie. Femeile, probabil mai mult. Unii sunt obligati sa adopte aceasta metoda a muncii la domiciliu ca singura sursa de venit.
Am cautat destul de mult o oferta acceptabila si comoda care sa-mi ofere venit suplimentar.
Un job for all, adica pentru toti, ca lipitul plicurilor, insiratul margelelor, si alte cateva activitati necalificate nu mi se potrivesc. Nu am rabdare si ma plictisesc repede. Nu-mi plac nici jocurile de noroc, poate ca as fi jucat la loto si as fi castigat.
Ma gandesc, ca, poate, daca as fi avut timp mai mult in anii din urma, si as fi fost curioasa mai mult, aflam mai curand cum se fac banii online. Sunt multumita ca am descoperit si acum.
Munca la domiciliu, pe Internet, este solutia ideala pentru elevi, studenti si pensionari de orice factura.

Cateva ore pe zi de click, informatii uneori utile, emotii, si sentimentul ca sunt important si folosesc internetul pentru altceva decat televiziune online, informatii despre referate, retete culinare, filme pentru adulti, mersul trenurilor, sau prezentari .pps primite prin email.
Gandesti ca mine? Blogul lumis-detoatepentrutoti.com pentru tine este !

2 comentarii:

  1. Munca la domiciliu are avantajele ei, dar consider ca ar trebui sa fie complementara. Se pierde din contactul cu oamenii, socializare si impactul asupra lumii in care traiesti. nu ai vrea s mergi alaturi de echipa cu care lucrezi intr-un program de team building pt dezvoltare personala si prefesionala? Munca pe internet iti anuleaza unele lucruri frumoase :)
    http://programe-teambuilding.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate...Uneori, insa, este singura modalitate de a munci ceva ce poti si iti face placere. Munca la domiciliu pe Internet are si avantaje, nu numai dezavantaje. Lipsa socializarii este un dezavantaj real, dar lipsa unui sef tafnos este un avantaj la fel de real.

      Ștergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP