Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cum muncesti profitabil in PTC


Cum muncesti profitabil intr-un PTC este o problema de nerezolvat pentru multi incepatori in activitati simple, platite pe Internet. Cand incepi de la zero este greu sa descoperi rapid secretele care ii fac pe unii sa castige bani pe Internet din munca necalificata!

Aminteam, in postarea Primul pas in bani pe net ca aceste aparent simple activitati de a “clickui “ pe reclame pot fi transformate in adevarate afaceri simple online.

Va voi arata cum muncesti profitabil in PTC, dupa parerea mea.

In general, site-urile PTC ofera posibilitatea de a inchiria referrali, pentru anumite sume de bani .

De aceea,daca vedeti ca banii castigati din clickurile proprii sunt putini, nu disperati.

Daca nu vreti sa riscati, sau nu aveti bani disponibili pentru investitii, nu e nici o problema, pentru ca, banii care se acumuleaza in contul de pe site pot fi transferati in “rental balance”, adaugand fonduri acolo unde aveti nevoie de ei. Acum sunteti pregatiti sa va extindeti mica voastra afacere.

Unde-s doi, puterea creste!

Gasiti referrali de inchiriat la pachete de 3, 5,10 bucati.Sigur, sunt si pachete mai mari, dar ,pentru inceput,fixati-va aici. Chiria pe o luna pentru un referral variaza de la PTC la PTC. Daca ati acumulat, sa zicem, 2$, nu va recomand sa folositi pentru inchiriere mai mult de jumatate din suma, pastrati-va un fond de rezerva totdeauna.

Nu e bine sa te avanti innainte pe teren miscator fara sa fii prudent.

In plus,exista posibilitatea ca tocmai atunci unul din referalii inchiriati sa se plictiseasca de clickuit si sa renunte. Astfel se intampla cu cei care nu au informatia oferita aici si nu au curiozitatea de a cauta pe site. De aceea, trebuie sa va recomand sa cititi intotdeauna, cand va inscrieti pe un PTC, forumul, TOS, si FAQ.

Din forumurile site-urilor PTC aflati tot ce aveti nevoie ca sa nu porniti la drum neinformati, sau doar sub impulsul momentului. La inceputul oricarei activitati platite, pe Internet, sau nu, se recomanda, de altfel, sa faceti cateva cercetari.

Daca v-ati hotarat sa deveniti manager si sa inchiriati lucratori, lucrurile se schimba. Castigati bani din clickurile date de referalii inchiriati, un procent variabil, de la PTC la PTC, pentru fiecare click al lor.

De acum incolo trebuie sa fii (aviz amatorilor, cu 2 de”i”, nu asa cum am vazut destul de des, prin “literatura web”,uneori si in titluri, doar cu unul singur ), un vizionar si un atent observator al detaliilor: cati si care din cei inchiriati se achita in totalitate de obligatii, si daca merita sa le prelungiti inchirierea-se poate face si asta, pana la un numar de zile specific fiecarui site PTC.

Poti hotara sa platesti prin sistemul ”autopay”, daca Autopay-ul este activat(on),si daca, respectivul PTC il are in modul de lucru. Acesta este un sistem ce prelungeste automat termenul de expirare al referalilor activi.

Alteori,vrei, pur si simplu sa scapi de un referral pentru ca-i neserios . Ei.. cu eliminarea e o problema ! Ca orice manager ai probleme cand vrei sa elimini oameni neseriosi din sistem ! Doar tu i-ai acceptat, nu ? Trebuie sa platesti o taxa pentru a-l elimina (aceste valori se mai pot schimba, functie de hotararea administratorilor de site).

In unele site-uri PTC se recomanda prelungirea referalilor inchiriati pe minim 90 zile,cu un discount, in altele, nu.De aceea va spuneam ca trebuie, intotdeauna sa va pastrati o rezerva in balanta.

Referalii inactivi, uneori se autorecicleaza dupa o perioada de inactivitate, alteori nu, depinde de PTC. De aceea v-am recomandat sa cititi intotdeauna intrebari si raspunsuri din PTC-ul respectiv.

Pentru a intelege intru totul modul de lucru, va recomand cu insistenta sa studiati postarile din forumurile site-urilor PTC respective, sunt cea mai buna sursa de informatii, sunt, uneori, direct in limba romana si ele stau la baza intelegerii derularii unei astfel de afaceri.

Deci, daca nu poti sa-ti aduci referali directi pentru ca nu vrei sa-ti complici viata cu un blog, cu anunturi gratuite, sau cu postari pe forumuri a linkului tau de referral, mergi pe inchirieri, e mai usor! Sau, vezi metoda de a castiga referali directi din trafic exchange.

Daca ai ajuns aici si nu stii despre ce e vorba, ia-o incet, de la inceput, si da click pe eticheta PTC sau primele plati, ca sa intelegi mai multe despre PTC si de ce, lumis, iti vorbeste despre o astfel de activitate, considerata necalificata pe Internet.

Daca stii ceva despre PTC si acum te-ai convins ca detii destule informatii, te poti inscrie in orice PTC recomandat de cei cu experienta in materie, eu m-am lasat de PTC. Dar, puteti gasi cateva recomandari in surse de bani pe net-PTC sigure.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP