Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Traffic exchange.Cu EasyHits4u castigi bani si referrali

Traffic exchange, este o solutie prin care poti castiga bani online si referrali directi. In easyhits4you poti face bani din traffic exchange, si, in acelasi timp, iti cresti traficul pe blog. Orice afacere simpla pe net, care se bazeaza pe referrali directi poate prospera daca utilizezi ca si metoda de castigare a referralilor directi lucrul in Easyhits4you .

Make money, get traffic for FREE !

Sigur, referalii directi se pot castiga in mai multe moduri si totul depinde de imaginatia fiecaruia. Postati linkul de referral pe forumuri, faceti-va blog,initiati o campanie google adwords, fiecare face dupa cum si cat considera ca se poate implica in problema.

Pentru cei care , insa , au pornit de la zero si vor sa faca bani din munca pe Internet, fara investitii,, exista posibilitatea de a face traffic exchange. Sigur, nu spun ca este calea cea mai rapida de a spori venitul, dar ma mentin pe linia recomandarilor necesare celor multi care fac acest pas din nevoia de a-si suplimenta veniturile, si nu de a le reduce.

Asadar, va recomand sa folositi posibilitatile oferite de Easyhits4u, site pe care l-am mai amintit in blog, dar caruia nu i-am acordat importanta cuvenita.

Munca in Easyhits4you poate fi una din solutiile pe care le aveti la indemana atunci cand vreti referali directi, vreti si bani din castiguri pe Internet, si nici nu sunteti dispusi sa investiti altceva decat munca.

In easyhits4you se face traffic manual cu ratia de 1:1.

Ce inseamna? Vizitati site-urile propuse timp de 20secunde si, pentru fiecare vizita primiti una innapoi.

Nu aveti site sau blog?

Nu e nimic. In locul url-ului cerut pentru site-ul propriu, treceti url-ul paginii dumneavoastra de referral din alte afaceri-Neobux, bara de surf, etc. La 1000 de vizite facute sunteti platit cu 0.3$. Plata o puteti cere la 3$.

In easyhits4you poti incepe sa surfezi daca ai adaugat site-ul cerut si pentru care, se presupune ca intentionezi sa aplici traffic exchange. In panoul din stanga, dupa ce te-ai logat cu userul si parola, gasesti butonul “my site”. Completeaza toate datele ce ti se cer, da “submit site” si esti gata de surfat. In partea de sus gasesti butoanele ”start surfing”, de culoare verde.

Functie de ceea ce vrei sa realizezi, in easyhits4you, surfezi cu ratia 1:1 cu timer la 20secunde, sau la 15 secunde. Atentie, in coltul din stanga, sus, apare o ferestra in care este, fie un cuvant scris, fie o operatie aritmetica simpla. Cand se termina timpul, trebuie sa dai click pe cuvantul corespunzator sau pe rezultatul operatiei aritmetice pentru a merge mai departe.

Atentie, la 25, 50, 75, 100,150 de site-uri surfate, Easyhits4you va acorda un bonus pe care trebuie sa-l cereti, dand click pe butonul verde care apare in partea de jos a paginii, cu specificatia”claim prizze” pentru ca altfel il pierdeti.

Ce este important, este ca, aici, in Easyhits4you, “clickurile” nu sunt limitate, puteti face lejer, pe luna, 3$, pe care sa-i reinvestiti. Si sunteti siguri de ei, pentru ca sigur primiti bani online din munca pe Internet.

Poti sa castigi bani si din recomandarea altora , castigul este pe nivele , in adancime, in Easyhits4you.

Make money, get traffic for FREE

2 comentarii:

 1. Informatiile dvs. sunt foarte utile si nici nu am gasit alt blog mai util in acest sens. Intrebarea mea se refera la "traffic exchange" - am si eu un blog free, gazduit de google, si mi-am activat cont AdSense. Folosirea traffic exchange ma poate ajuta? Vizitatorii mei vor intra pe blog dar nu si pe reclamele care imi aduc mie venit. (sunt incepator si trebuie sa fac chestii noi ca nu mai pot supravietui altfel). Mulumesc, Sorina.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ai intuit bine,Sorina,trafic exchange,mai ales daca este automat nu te ajuta.Si Google adsense nu agreeaza traficul de pe site-uri cu trafic exchange platit.
  Atentie, easyhits4u, chiar specifica ca se vor rezilia conturile care cuprind site-uri cu anunturi adsense pe ele.
  Asadar, solutiile sunt altele:
  reclama in forumuri,retele sociale- Facebook,Twitter, optimizare SEO,comentarii pe bloguri (pe care, vad ca ai inceput sa le aplici cu succes).
  De alfel, ai un blog interesant care merita vazut si de altii.Iar Google se ocupa de corelarea anunturilor cu articolele blogului, deci, vor veni si rezultatele.

  RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP