Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Afacere si bani cu BIDVERTISER

Este o firma la care va puteti  afilia  ca : publisher, advertiser, sau sa va inscrieti in programul de referire a altora,care, la randul lor, pot fi publichers  sau advertisers.
“Publicher”, adica  publicati pe blogul vostru reclamele advertiserilor care platesc pentru promovarea afacerilor proprii .Se iau codurile reclamelor , se publica pe blog si primiti bani pe click.
Advertiserul este cel care plateste reclama pentru a-si promova site-ul sau afacerea.Nu costa decat  20$ si clickurile sunt free . Reclama este plasata in 1000 de site-uri.
Daca sunteti interesati,  promovati-va afacerea sau site-ul de prezentare  cu  Bidvertizer :
Daca, in schimb, sunteti  interesat sa va inscrieti ca publicher cu blogul sau site-ul propriu, atunci faceti bani din clickurile date pe reclamele afisate.
Bineinteles, se castiga si din referali, si nu e chiar de neglijat castigul!
Mai mult nu va spun, daca sunteti interesati sau curiosi, mergeti in site si informati-va mai mult!

Make money from your Website or Blog with BidVertiser

Plata se face in paypall, la 10$. Programul de referrali este foarte avantajos!

 Mai multe informatii din domeniul programe de afiliere si afilieri gasiti si in Bani pe net pentru toti.

Un comentariu:

  1. Buna ziua. V-ar interesa un schimb de link cu magazinul nostru online? V-am fi recunoscatori si va multumim anticipat. Ne puteti gasi pe adresa de email admin[at]copiatexamen.ro unde [at] este @.

    O zi buna in continuare.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP