Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Hits4pay, castigi bani daca citesti email comercial

Castigi bani daca citesti email comercial in Hits4pay. Daca va surade ideea sa faceti bani online citind mesaje publicitare ajunse la voi prin email, Hits4pay este locul potrivit unde va puteti inscrie.

Ce ar fi daca am primi emaill–uri comerciale pe care sa le citim, sa vizitam site-ul sponsorului, timp de 60 sec., si sa fim platiti pentru asta ? Si aveti dreptul sa alegeti domeniile de interes! Pot fi 25, la numar.

O alternativa buna de abordat pentru incepatorii in munca pe Internet este Hits4pay. Aici citesti email comercial care este mai scurt, de obicei, decat un articol obisnuit.

Site-uri de investigatii, declara Hits4pay ca fiind site “elite”.

Hits4pay ofera signup bonus care se platesc dupa ce ati ajuns la suma minima de plata, prin paypal, adica 25$.

Primiti linkul pentru site-ul pe care trebuie sa-l vizitati, direct in casuta de email, sau, daca e blocat, puteti merge in site, la inbox, sa-l vizitati.

In hits4pay, fiecare link deschis valoreaza 0.02$. Atentie, trebuie sa fie validata vizita. Nu va impacientati daca nu apare nici un timer, ca la PTC. Cand a expirat timpul, va atentioneaza, in scris, ca v-a fost creditat contul.

In hits4pay, ce este interesant, este faptul ca au si sistem de afiliere pe nivele. Pentru fiecare email citit de referralul de pe nivelul 1, primesti 0.01$. Acelasi lucru si pentru referalul de pe nivelul 2.

Pentru hits4pay poti face reclama linkului de afiliat in limite rezonabile. Este o firma care se respecta si nu vrea decat adevarul spus, acela ca se pot castiga bani suplimentari, si, sigur, fara sa te imbogatesti.

Cate firme PTC impun acest lucru ? Probabil, seriozitatea si experienta acumulata in timp dau intelepciune.

Iata ce reclama frumoasa au:

Receive Emails On Topics That Interests You .
And Get Paid For It! If you have access to your own email account, you can get paid. Refer others and get paid up to two levels. Hits4Pay is one of very few highest paying advertising program in the industry.
Signup for free and receive $5 as a Free Reward.

O puteti lua si trimite in mesaj prietenilor!

Deci, in hits4pay castigi bani daca citesti email comercial!

bani din citire de email

2 comentarii:

  1. Anonim00:05

    dece nu imi pot face cont pe nici un site pe care lai dat tu aici??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu iti poti face cont pe niciun site de aici pentru ca, probabil, esti la fel de atent la inregistrare asa cum ai fost cand ai scris acest comentariu. Mai incearca si fii mai atent la scriere.

      Ștergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP