Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Primele plati, dovezi de plata PTC (pentru neincrezatori)



Am primit primele plati din PTC. Deci, chiar se pot face bani online !

E drept, pentru inceput sunt putini, dar am dovada ca voi fi platita pe Internet.

Daca esti sincer interesat de castigarea unei surse in plus de venit,lucrand din confortul casei tale, si esti curios sa stii ce-i cu controversatele PTC-uri, urmareste explicatiile mele.

Cum castigi bani din PTC, cele mai simple moduri de a face bani online

Va voi prezenta cateva dovezi de plata din lucrul in PTC, pentru a va convinge ca, uneori, chiar si din PTC se castiga un mic venit suplimentar online.

In aceste tipuri de site-uri munca nu este decat aceea de a da click pe cateva linkuri de site-uri, care se vor afisa, apoi, o perioada de timp determinata.

Munca in PTC este munca necalificata pe Internet, care poate fi abordata de oricine, chiar si de un incepator . In general, elevii sunt lucratori in PTC. Si chiar reusesc sa faca ceva bani din atare activitate !

Important este sa gasesti acele site-uri care au rezistat in timp si ofera ceva credibilitate. Dar, chiar si asa, lucrul in PTC poate fi riscant. Datorita faptului ca nu se vehiculeaza, insa, sume mari de bani sau munca multa, pot fi abordate ca amuzament si ca un exercitiu de verificare a activitatilor simple din care se pot castiga bani pe Internet, asa cum am inceput si eu povestea cu banii online. Si trebuie sa va spun ca, uneori, cu putina pricepere si cunostinte de marketing online, banii din PTC pot fi chiar mai multi ca cei din afilieri.

Platile, se fac prin banci virtuale si astfel mai inveti cate ceva si despre ele. Aplici in practica pasi despre care, probabil, ai citit, pe Internet, dar nu ai trecut prin ei.

Inainte de inscrierea in orice PTC trebuie sa ai un cont in Paypal sau payza. Pana de curand, payza se numea alertpay.

Deschiderea unui cont in aceste banci presupune ca ai deja, o casuta de e-mail pe care o vei folosi la deschiderea respectivului cont.

Pentru ca banii, din aceste banci, sa ajunga in buzunarul tau, trebuie sa asociezi contului un card bancar.

Atentie la alegerea bancilor, nu toate permit transferul din paypal. Raiffeisen, si Ingbank sigur permit. Cereti de la una din aceste banci carduri visa electron si sunteti pregatiti sa va deschideti conturi in banci online.

Inainte de a te inscrie intr-un PTC, trebuie sa fii pregatit


1. Sa ai o adresa de e-mail valida

2. Sa ai un card visa elecron

3. Sa-ti deschizi un cont in banci virtuale caruia sa-i asociezi cardul visa

Nu va speriati, in site nu vi se cere decat adresa de e-mail care este asociata contului paypal, nu si cardul.

Cu toate acestea pregatite, te poti inscrie intr-un PTC ca sa primesti si tu o dovada de plata, dupa ce ai clickuit zilnic, o luna sau doua, depinde de site.


Dovada de plata PTC



sa clickuim impreuna in Neobux !

Daca ai probleme la inscriere intreaba aici sau informeaza-te.

Nu e nimic greu. Dupa inregistrare, te loghezi cu userul tau si parola, si gasesti linkurile pe care trebuie sa le accesezi.

Dai click pe unul. Se deschide un site de vizitat. Timpul cat stai pe site-ul nou deschis, este cronometrat.

La final, apare informatia ca ti s-a acordat suma de plata. Inchizi acest site si mergi la urmatorul link.

Procedezi la fel pentru toate linkurile afisate si castigi niste bani online.

Dupa 30 de zile de la inscriere si 100 de clickuri, ai voie sa-ti inviti prietenii sa faca acelasi lucru si iti sporesti castigul.

Ceea ce v-am afisat aici sunt niste dovezi de plata de la doua PTC-uri de renume, candva : Neobux si Onbux. Cel de-al doilea nu mai exista, desi , la vremea lui, a facut pe multi cu bani online.



Prin aceast articol nu am urmarit decat sa demonstrez neincrezatorilor ca se pot castiga bani din munci simple pe Internet, ca munca in PTC.

Daca te intereseaza sa abordezi, spre amuzament, o astfel de munca, intr-un site testat, citeste despre cateva surse de bani pe net-PTC sigure si hotaraste singur daca vrei si tu sa colectionezi dovezi de plata PTC.

3 comentarii:

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP