Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Banii din afaceri online, granita dintre generatii

De ce banii online despart generatiile ? Toti vrem sa castigam bani online si totusi nu ne intelegem. Lumis-detoatepentrutoti mediteaza:

Este de neinteles pentru mine, de ce mirajul banilor castigati pe net separa generatiile.

Tinerii, care sunt implicati cel mai mult in aceste activitati, dupa parerea mea umila, nu sunt intelesi de cei mai in varsta si sunt calificati drept pierde vara daca petrec mult timp la computer, iar cei de varste mai innaintate, care incearca sa fie novatori si sa accepte o realitate evidenta, sunt calificati drept puerili, naivi.

Am senzatia ca, de fapt, este la mijloc o lipsa de incredere a majoritatii impotriva unei minoritati care incearca sa-si schimbe viata, iesind din tipare…

Interesanta este si atitudinea celor doua generatii minoritare, care, desi sunt in aceeasi barca, se privesc cu suspiciune..Poate pentru ca s-au schimbat rolurile de invatat si invatacel.

Numai cei care au inteles ca trebuie sa fie loiali si recunoscatori au de castigat.

Ca in orice activitate, nimic nu este perfect si sigur, totul e un risc pe care ti-l asumi. Dar, daca nu risti, nici nu castigi.

Apoi mai este lipsa de perseverenta a celor care-si doresc sa faca o schimbare si, obisnuiti sa primeasca mult mai usor, totul, renunta innainte chiar de a fi inceput.

Privesc cu detasare si amuzament, uneori, febra si rumoarea care se declanseaza deindata ce apare o noua propunere de afacere online din care se poate castiga inca un ban pe net.

Compatimesc sincer pe toti cei care demareaza si abandoneaza dupa cateva zile. Sunt oamenii fara vise, fara teluri. Sunt cei care nu sunt obisnuiti cu ideea ca orice noua activitate pe care o incepi presupune innainte, sau, macar, din mers, un studiu asupra posibilitatilor de a o face mai profitabila, o vizualizare a telului propus, si credinta ca acesta va fi atins.

Pentru toti cei care nu au timp sa dea un search pe Google, sau in orice alt motor de cautare, sau, poate, nu au cuvintele cheie, am incercat sa dau cateva informatii privitor la unele afaceri simple pe internet.

Despre Cum muncesti profitabil in PTC si plati din PTC, am scris pentru noi, cei care vrem sa facem bani online si facem parte din alta generatie decat cei care clickuiesc de cand s-au nascut !

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP