Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Venit suplimentar din joc online gratis



Multi sunt cei ce se lasa antrenati in jocuri online. Dar multi joaca fara sa castige nimic concret, desi exista site-uri unde poti sa faci bani din jocuri online.

Daca imi spuneti ca nu aveti nevoie de un venit suplimentar, nu va cred. Si apoi, daca tot va plac jocurile online, de ce nu ati incerca sa castigati si niste bani ?

Un astfel de site de jocuri online, cu inscriere gratis, si fara niciun fel de cheltuiala in plus pe parcursul jocului (daca stiti sa va opriti la timp) , dar din care puteti castiga bani online, va prezint acum. Nu este nimic complicat si poate constitui un moment de relaxare fiecare logare in site.

Site-ul apartine unei companii franceze dar primeste membri din lumea intreaga. Platile se fac la minim 100 de euro, prag ce se poate atinge destul de repede daca sunteti norocosi.

Zilnic, aveti dreptul la 100 de jetoane gratis. Nu va hazardati sa cumparati jetoane, se poate face si asta, dar n-as vrea sa-mi purtati pica deoarece v-am dus undeva unde sa pierdeti bani !

Jetoane in plus puteti face si prin linkul de referal promovat. Dar, si atunci nu aveti voie sa utilizati decat 100 de jetoane gratis !

Ma gandesc ca toti elevii care vor sa faca bani online ar putea intra intr-un astfel de site de jocuri online !

Daca nu stiti cum sa va castigati referali, va puteti inscrie intr-o alta afacere online, aici , de unde veti invata tot ce trebuie sa stiti despre marketingul online.

Am scris aici despre cum sa faci venit suplimentar din joc online gratis pentru ca stiu multi internauti care sunt interesati de acest mod de a castiga bani pe Internet.

Sper ca nu am ofensat pe nimeni daca le-am oferit si acelora o informatie utila. Doar aici, in blogul lumis-detoatepentrutoti.com mi-am propus sa gasiti informatii de toate, pentru toti cei ce vor bani online !

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP