Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Bani din inchirieri-idei de afaceri online ciudate



Este o idee buna aceea de a face bani din inchirieri ? Obiecte utilizate rar stau in debara fara sa produca altceva decat praf si nervi. Daca ti se pare greu sa-ti gasesti clientii, Internetul este salvarea. Va ganditi la site-urile de anunturi generaliste de anunturi ? O, nu !

Subiectul idei de afaceri online ciudate a mai fost atins in blogul lumis-detoatepentrutoti.

Uneori, noi, cei care am ramas, inca, mai putin deschisi pragmatismului, suntem stupefiati de ideile celor care au mai multa istorie in afaceri online. Sa stii sa scoti bani din orice mic avantaj pe care il ai asupra celorlalti, iata un mod de a fi, care nu tine de personalitatea balcanicului roman obisnuit si trecut de o anumita varsta.

Va prezint insa ce am descoperit, poate ca unii chiar gasesc utile aceste idei, desi nu m-as bucura sa stiu ca am promovat niste idei care ar putea deveni la un moment dat un fel de a fi care ne-ar putea lovi tocmai pe noi, cei care am ramas cu mentalitatea invechita ca poti ajuta pe cineva, gratis, fara sa-i ceri bani.


Idei ciudate de a face bani online din inchirieri



1. Bani din inchirierea obiectelor pe care le posedam si pe care le utilizam periodic

Toti ne amintim, de pilda, ca, daca aveam o bicicleta si prietenul nu, dar avea nevoie sa mearga la o plimbare cu prietena si bicicleta, i-o ofeream fara rezerve, si fara recompense materiale. La fel procedam si cu rucsacul, spre exemplu. Dar este o idee buna aceea de transforma timpul in care aceste obiecte stau neutilizate in debara intr-un timp productiv, nu ? Si, cum cel mai greu este sa-ti gasesti clientii, Internetul este salvarea.

Cuiva, i-a venit ideea de a creea un site, local, in care posesorii de biciclete, de exemplu, isi pot oferi, spre inchiriere, contra cost, bicicletele personale.Tineti cont, aici nu e vorba de un centru de inchiriat biciclete, ci doar, de punerea in legatura a ofertantului si a clientului. Este, pana la urma, un mod relativ usor prin care, persoane particulare, pot face un venit suplimentar, din valorificarea posedarii unui obiect, de care, din cand in cand, se pot desparti fara regrete. Si astfel de exemple nu se refera numai la biciclete.

Orice obiect de camping, sa zicem, care este utilizat maximum o luna pe an poate constitui o sursa de venit suplimentar. Sigur, sunt niste riscuri, dar care, gandite bine, pot fi minimizate. Spre exemplu, puteti vizita snapgoods.com, care este un astfel de site ce pune in legatura persoane locale gata sa ofere spre inchiriere obiectul de care alti concetateni au nevoie.

Poate ca un astfel de site local, la nivelul oraselor mari chiar ar fi util multora, si la noi - aviz celor care cauta idei de site-uri si afaceri online. Site-ul percepe o taxa celor care reusesc sa incheie o tranzactie. La fel si cei care isi rezerva din timp un obiect, vor plati o taxa. Moduri de rentabilizare a afacerii se gasesc mai multe, importanta este ideea de afacere online.

2. Bani din inchirierea spatiilor de depozitare nefolosite din casa ta

Fiecare casa medie are un coltisor, o debara, pe care unii o folosesc, altii nu. Chiar si garajele din curti pot ramane goale, uneori ! Pentru acest gen de inchirieri posibile, tot la nivel local, se pot crea site-uri care sa puna in legatura ofertantii si clientii. Un astfel de site de anunturi, specializat, in care se face publicitate doar pentru inchirierea spatiului de depozitare de pe langa case, puteti vedea in storeatmyhouse.com.

3. Bani din inchirierea unor loturi de teren din apropierea caselor pentru camparea rulotelor turistilor

SingleSpotCamping.com este un site din Suedia care ofera tuturor proprietarilor de terenuri si locuri de campare posibilitatea de a se adresa, online, turistilor proprietari de rulote cu prezentarea ofertei lor de inchiriere.

Ideea este ca oricine care detine o bucata de teren, si crede ca zona ar putea prezenta interes pentru un turist cu rulota, se poate alatura site-ului respectiv. Nu spun ca turistii vor da navala la Poplaca din Deal, dar ideea poate fi abordata de multe zone rurale cu peisaje pitoresti.

Ca idee de afacere online, un astfel de site mi s-a parut demn de a fi enumerat aici, intre ideile de afaceri online iesite din cotidian.

4. Bani din inchirierea aleilor, gradinilor, garajelor caselor din centrele aglomerate ale marilor orase

Problema parcarii in centrele aglomerate este prezenta peste tot. Exista un site londonez, ParkatmyHouse.com prin intermediul caruia detinatorii de proprietati (rezidentiale sau comerciale), pot sa inchirieze, online, drumurile lor de acces goale, garaje, chiar gradini, conducatorilor auto care se vor afla la un moment dat in zona respectiva, vor avea nevoie de un loc de parcare in acea zona si nu ar avea nici o sansa de a-l gasi altfel.

Nu stiu cat de mult ti-au starnit interesul aceste metode de facut bani din inchirieri, pe care unii o adopta. Si toate aceste metode de castigat bani din inchirieri nu pot exista decat prin prezenta, in spate, a unor idei de afaceri online ciudate, sau, cel putin, iesite din cotidian.


Tinand cont ca toti sunt in cautarea ideilor de a castiga venit suplimentar din orice, banii din inchirieri online, si, implicit, aceste afaceri online cu site-uri de anunturi de inchirieri specializate si locale, ar putea fi idei de afaceri online de succes. Chiar daca acum ni se par ciudate aceste idei de afaceri online, ele satisfac o nevoie a cetatenilor si, cu siguranta, vor deveni afaceri online de succes si la noi, daca vor fi abordate de cine trebuie.

Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia. Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului. Poti sa o faci, daca esti convins ca informatia este utila si altora.

Un comentariu:

  1. ... Luminiţa Dinu
    nu ştiu de ce, dar îmi place site-ul dvs. Dacă îmi permiteţi, aş vrea să pot discuta cu dvs. în particular. Pentru aceasta, dacă sunteţi de acord, vă rog să trimiteţi o adresă mail la scrieridotnet@yahoo.com.
    GD Toma

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP