Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Unde castigi bani online din fotografia salatei din gradina



Banii, pe Internet, se castiga uneori ciudat. Din vanzarea de fotografii cu subiect la cerere se poate castiga un venit suplimentar atragator. Si nici nu poti banui ce ti se poate cere ! Chiar si fotografia salatei din gradina ta poate constitui o sursa din care castigi bani online.

Stim cu totii ca nu este chiar atat de simplu si usor sa gasesti o fotografie al carui subiect sa se potriveasca perfect temei site-ului tau. Si atunci, nu ar fi mai bine sa putem comanda fotografilor tema, sa ni se prezinte o multitudine de creatii si noi sa putem alege ?

Sigur, exista si posibilitatea normala, de a plasa fotografiile tale, cad esti fotograf, intr-un site de stoc, si sa astepti sa-ti fie gasita si cumparata fotografia.

Unde si cum castigi bani online din fotografia salatei din gradina


Acum vreau sa va vorbesc despre posibilitatea oferita de un site nou, aparut in vara lui 2011, in care, ca si fotografi, aveti posibilitatea de a plasa fotografii cu subiect la cerere.

Cumparatorul plaseaza cererea si descrie tema fotografiei, in site. Fotograful, daca dispune de o creatie potrivita cererii, o plaseaza ca raspuns , incarcand fotografia in site. La incheierea perioadei de plasare a ofertelor, cumparatorul, dupa ce vizioneaza fotografiile, anunta castigatorul , incarca fotografia si plateste prin paypal, iar tu, castigi bani online din fotografie.

Cererile de subiecte pentru fotografii sunt dintre cele mai amuzante si variate. Cand am scris despre fotografia salatei din gradina ta, nu am glumit. Chiar acum este in derulare o astfel de cerere si nu are niciun raspuns.

Fotografii cerute frecvent sunt cele cu subiecte ca : bani , batrani fericiti, jucarii, mamici cu copilasi, femei nefericite, chiar si salata din gradina ta poate fi un subiect cerut !

In mod normal, o fotografie se vinde cu 5 dolari. Dar pot fi si cereri deosebite, pentru care se ofera preturi de 25, sau chiar 50 de dolari. Site-ul isi opreste un comision de 15 % din pretul fotografiei.

Atentie, nu este fotografie in leasing, asa cum am amintit in articolul despre afacere online cu fotografie digitala in leasing . Aici, fotografia se descarca din site cand este cumparata si ai vandut astfel drepturile de autor asupra ei.

Nu sunt cereri anume pentru calitatea sau marimea fotografiei, se lasa la latitudinea cumparatorului.

Ce trebuie sa stiti, daca abordati pentru prima data astfel de activitate, este ca , in fotografie nu trebuie sa apara reclame ale firmelor, etichete de produs, firma unui magazin. Daca acestea au fost surprinse in fotografie, trebuiesc sterse cu un program de editare a fotografiei.

In site-ul de care va vorbesc, cereri de fotografie nu sunt prea multe, si nu imi dau seama cati fotografi sunt inscrisi. Dar este de facut o incercare cu acest nou site de fotografie. Nu l-am verificat personal, de-abia m-am inscris, dar mi se pare o metoda bune de a castiga bani online din fotografie, de aceea m-am grabit sa va scriu aici, in lumis-detoatepentrutoti, despre el.

Un risc, pe care l-am observat, pentru vanzatorul de fotografie, este acela ca se merge pe increderea si onestitatea cumparatorilor.

Cumparatorii pot incarca fotografiile pentru vizionare, dupa care pot spune ca sunt necorespunzatoare, absolvindu-se astfel de obligatia de a plati, dar nu cum sa fie verificati daca au pastrat sau, o copie a fotografiei pentru a o utiliza. Site-ul se ofera sa ajute la condamnarea infractorilor daca descoperi o fotografie de-a ta utilizata pe Internet si neplatita, deci fara drept de autor cedat.

Hotarati singuri daca vreti sa abordati aceasta noua metoda prin care castigi bani online din fotografie folosind site-ul fotokoi.com.

Fotokoi se numeste site-ul de care v-am tot vorbit, si el este o piata online de fotografie in care puteti merge sa vindeti sau sa cumparati fotografie digitala la comanda.

Si, pentru ca sa fac un exercitiu inainte de Fotokoi, va pun aici o fotografie cu bani.



Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia. Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului . Poti sa o faci, daca esti convins ca informatia este utila si altora.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP