Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Ce nu stiu incepatorii in activitati platite pe Internet


Ce trebuie sa stii daca vrei sa incepi sa castigi bani pe Internet ? Ca ofertele sunt foarte limitate.

De ce ? Pentru ca va trebui sa alegi doar intre doua activitati principale generatoare de venituri.

Banii castigati pe Internet pot veni doar din 2 directii principale. Si aceasta este cea mai importanta informatie pe care trebuie sa o detii atunci cand te-ai hotarat sa incepi sa castigi bani pe Internet.

Tot cautand metode de facut bani online, am ajuns la concluzia clara ca banii pe Internet se fac doar din doua directii. Daca esti incepator , cu siguranta te simti bombardat de multimea metodelor prezentate de marketeri, si, alegerea unui domeniu pe care sa-l abordezi este destul de grea, mai ales ca nu ai toate datele de intrare ale problemei pe care vrei sa o clarifici.


Exista doua directii principale din care poti castiga bani din activitati pe Internet

1. Joburi online

2. Afaceri online

Interesant este ca cele doua directii se intrepatrund si, de obicei, un simplu job online , poate, oricand, sa evolueze spre o afacere online.

1. Joburi online

Cand vrei sa abordezi munca pe Internet, ca si executant al unui job, functie de timpul pe care vrei sa-l aloci si de marimea venitului pe care vrei sa-l castigi, trebuie sa-ti definitivezi cateva raspunsuri clare la o intrebare:

Vrei doar sa produci venit suplimentar online, sau esti hotarat sa devii freelancer in toata regula si sa-ti iei soarta in propriile maini ?

Posibile raspunsuri, functie de forul tau interior si conditia personala a fiecaruia :

a. Daca esti o persoana comoda, sau, pur si simplu, ocupata, asa cum sunt mamicile cu bebelusi de crescut, pensionarii cu nepotei de ingrijit, elevii cu timp liber mai deloc, sau, pur si simplu un angajat cu un job care iti aduce venituri pe care vrei sa le completezi, poti aborda, in prima faza, doar solutia de a castiga bani de buzunar, venit suplimentar, din activitati simple pe Internet, activitati ce iti vor ocupa cateva ore din timpul tau liber.

Atunci vei castiga doar bani in plus si vei munci relaxat, doar cand esti liber. Pentru aceasta este bine sa cauti oferte de tip minifreelance, sau job part-time.

De obicei, orice activitate simpla pe Internet este platita daca stii unde sa te adresezi, si tu trebuie sa inveti sa faci cat mai multe astfel de lucruri simple: sa faci comentarii in bloguri, sa dai lik-uri, sa lucrezi in PTC, sa participi la discutii in forumuri, eventual, sa te inscrii in niste paneluri de sondaje online. Poti, de asemeni, sa incarci fotografii, daca esti pasionat de fotografie, si sa inviti prietenii sa le vizioneze, sau , chiar sa le oferi spre vanzare in site-uri specializate.

b. Daca insa, nu te multumesti cu putin, si jobul traditional nu te satisface, atunci va trebui sa-ti pui altfel problema. Atunci va fi necesar sa adopti solutia de freelancer, in care esti obligat sa gandesti si sa actionezi mai matur si mult mai implicat.

De data aceasta vei castiga bani la nivelul unui salariu, cel putin, deci realizezi un venit activ si timpul de munca trebuie alocat complet acestei activitati.

In acest caz, inlocuirea unui job traditional cu job online este mai pretentioasa si se adreseaza celor cu pregatire practica in domeniu. Si amintesc doar pregatirea practica, pentru ca, de obicei, stiti cum este: teoria ca teoria, dar practica te omoara !

Asa cum pentru fiecare job este nevoie de o calificare in domeniu, si aici trebuie sa fiti autodidacti si sa invatati cat mai multe, sau axati-va pe un domeniu si deveniti experti in acel domeniu. Atentie , in IT totul se schimba zilnic si inertia nu-si are rostul .

2. Afaceri online

Sa fii un om de afaceri de succes nu este tocmai simplu si, dupa cum va aminteam, in gluma, in atitudinea fata de bani si afaceri functie de zodie, inclinarea spre o astfel de atitudine depinde si de zestrea genetica.

Asadar, analizeaza-te bine daca ai pornire spre astfel de activitati. Nu toti suntem facuti sa fim oameni de afaceri, si poate, ca, la un moment dat, nici nu suntem dispusi sa ne angrenam intr-un asemenea carusel.

Dar, cu certitudine, afacerile online sunt cea de-a doua directie din care poti castiga bani online.

V-am spus ca, cele mai multe din micile joburi online, la un moment dat, pot deveni afaceri online, functie de cel care le executa.

Un exemplu clasic sunt PTC-urile, dar si orice alta implicare intr-o activitate simpla dintr-un site care are si program de afiliere si plateste pe cei care le promoveaza produsele.

Dar, linkul de afiliat pe care il primesti la inscriere si prin care poti invita si pe altii sa participe, transforma astfel de activitate in afacere online.

Deci, daca vrei sa castigi bani online, hotaraste intai ce vrei sa faci: sa te implici in afaceri online sau sa iti gasesti doar un job online.

Vrei sau nu sa crezi, acestea sunt cele doua directii principale din care se castiga bani pe Internet.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP