Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Despre cinste in afaceri simple online

Despre cinste in afaceri simple online simt demult nevoia sa va vorbesc, consider ca am avut ceva timp in care sa-mi fac o parere despre ce se intampla cu adevarat in acest sector.In ultimul an a explodat , pur si simplu, in mediul online romanesc, ideea de bloguri pe nisa bani online, bani pe net, afaceri online, si toate cuvintele cheie care se pot inventa pe acest subiect. Este distractiv sa vezi ca site-uri de renume, de stiri, preiau tagurile bani pe net, bani online, afaceri mici online, afaceri simple online,si, mai nou, lupta lumea pentru tagul incepatori in afaceri online.



Cand am inceput eu blogul, in domeniu erau blogulete mici, ale unor copii, pe care ii condamnau multi ca vand castraveti la gradinar - vezi dojoblog, care intotdeauna are ceva de spus despre cei din nisa bani pe net. Acum s-au trezit si au imbratisat ideea nisei 'bani online' cei cu experienta in ale Internetului. Normal, cand este un os de ros si cainii se lupta pentru el !
Foarte bine, noi toti avem nevoie de adevar.


Nu consider cinstite urmatoarele atitudini :



1. Sa promovezi un produs fara valoare al unei anume firme pentru cativa banuti (si vedeti aici toate articolele comandate scrise pe bloguri pentru linkuri sau articolele de marketing care, de dragul de a vinde ceva , promoveaza orice)

2. Sa promiti lectii gratuite pentru incepatori si sa profiti de increderea lor propunandu-le apoi sa-ti cumpere un produs pentru a merge mai departe, chiar daca tu stii ca nimic nu este sigur in ceea ce spui. Daca tie ti-a reusit figura, asta nu inseamna ca si altii au acelasi noroc. Succesul in afaceri, online sau nu, depinde mai mult de constructia interioara decat de piciorul in dos dat de altii.Unii cad de la cea mai mica atingere, altii se ridica si pleaca in alta directie, si doar o mica parte se incapataneaza sa utilizeze picioarele din dos ca si sursa de energie conducatoare pe calea succesului. Si fiti siguri ca multi se vor satura la un moment dat sa fie calauziti din afara daca nu au in ei treaza forta directoare a sinelui interior care sa-i conduca.

3. Lauda exagerata a multora interesati sa-si castige adepti, cum ca ar face munti de bani din afaceri simple online, cand se stie clar ca astfel de afaceri simple nu produc decat venit suplimentar online. Exista mii de idei de afaceri simple online, dar toate presupun si un risc care trebuie amintit intotdeauna. A spune ca o astfel de afacere simpla este garantata, sau aduce bani reali intotdeauna, este o aberatie. Nimic nu este sigur pe Internet, nici macar castigul din Google adsense de pe blog. Un singur pas gresit si ai pierdut totul !


Cateva sfaturi mici pentru incepatorii in afaceri simple pe net



Imi permit sa pun aici cateva sfaturi mici, sunt izvorate din dorinta de a te pastra curat si cinstit in tot ce faci pe Internet, si , mai ales, vreau sa-ti dezvalui cateva urmari ale actiunilor tale inocente.

1. Cauta sa eviti sa-ti faci publica adresa de e-mail personala, devii tinta tuturor firmelor care isi fac promovarea produselor prin mesaje nesolicitate. Daca este nevoie sa te inregistrezi undeva cu adresa de email, fa-ti un cont doar pentru asa ceva, cat mai impersonal. O adresa de email poate sa se numeasca oricum, nu numai cu numele tau. Am intalnit adrese ca ciocolatica_dulce @yahoo.com !

2. Adresa ta de email poate fi inclusa pe listele de adrese ale site-urilor care practica marketingul prin email, si trebuie sa stii ca astfel de liste de email, pe care unii administratori de site-uri le colecteaza, se vand pe bani grei. Asa ca, evita cat poti de mult sa fii inclus in o astfel de lista. Cineva dadea o idee buna pentru a evita abonamentele prin email: folosirea setarilor din google alerte, din contul tau google. Vrei sa urmaresti ce publica un coleg, pe blog, fara sa te abonezi ? Cauta un cuvant unic de pe blogul sau, ca de pilda, numele sau, si creeaza o alerta pentru el in google alerte. De fiecare data cand va apare ceva nou cu acest cuvant cheie vei primi un email de la google. Solutia se poate utiliza si pentru numele tau, afli astfel cand ti se indexeaza un nou articol in Google.

3. Evita sa dai numarul tau de telefon oricarui site web ! In articolul in care te-am invatat cum sa lucrezi in GPT,ti-am spus cum sa rezolvi si problema asta, cu numarul de telefon. Nu cred ca-ti face placere sa te trezesti invitat des sa participi la sondaje telefonice pentru care sa cheltui timp si sa nu primesti bani !

 4. Nu-ti promova linkul de afiliat cu entuziasmul descoperitorilor de comori cand tu nici nu stii ce promovezi. Nu este cinstit si corect nici fata de tine, nici fata de ceilalti.

5. Nu-ti vinde cinstea pentru un banut . Sunt atat de multi, pe Internet, care isi sustin blogurile doar cu articole comandate, incat trebuie sa fii foarte circumspect, dragul meu coleg incepator , atunci cand citesti o informatie. Daca te intereseaza adevarul, verifica-l din mai multe surse si nu lua de bun tot ce apare publicat ca opinie noua.

6. Sa nu spui ca ai facut o gramada de bani, daca nu ai facut. Arata beneficiile unei afaceri simple pe net pe care o promovezi, asa cum le vezi tu, nu cum le vad, sau le-au vazut altii .
Si acum , desi nu stiu daca te intereseaza cu adevarat, ( pentru ca nu ma consider o personalitate), vreau sa-ti spun :


Ce nu ar face lumis pentru o afacere online, simpla sau nu:



1. Nu mi-as vinde sufletul pentru un pumn de bani. Daca astazi vreau sa ma plimb, o fac, chiar daca blogul are nevoie de articole noi. Scuze, dragilor, dar un blog nu este un ziar comandat, cu program fix si o metoda de incarcerare a autorului sau.

2. Nu m-as putea lauda ca am castigat o tona de bani din afaceri online, cand stiu sigur ca acest lucru presupune mult mai multa munca pe care nu mai sunt dispusa sa o prestez la nivelul unui tanar plin de energie.

3. Nu mi-as vinde cinstea pentru un banut chiar daca, uneori, el ar asigura painea zilnica. Nu am scris niciodata articole comandate pe blogurile mele si, chiar daca pare ca fac reclama linkurilor de afiliat, o fac dezinteresat, pentru a te informa pe tine, dragul meu cititor, incepator in ale Internetului, care nu dispui de prea mult timp sa cauti metode de facut bani online. Prin articolele mele am promovat multe site-uri si le-am oferit linkuri gratuite pentru tine si informarea ta. Vezi in acest sens comenturile din banipenet4all, de la job scriitor de articole in limba romana.

4. Nu as putea sa scriu articol de marketing cu misiunea de a vinde indiferent care produs, atat timp cat nu cunosc produsul respectiv si nu sunt convinsa de valoarea de utilizare a lui.

Si…poate ca ar mai fi si altele de spus, dar ma opresc aici. Las subiectul deschis, m-as bucura sa -ti spui si tu parerea despre cinste in afaceri simple online. Cu cat vom fi mai multi care sa fie deranjati de incorectitudini, cu atat afacerile simple pe net vor fi privite asa cum sunt ele cu adevarat: cinstite, curate, cu risc, aducatoare doar de venit suplimentar online. Ele pot costitui primul pas in bani pe net, pot demara gratis si fara risc financiar major.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP