Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

De toate pentru toti blogerii incepatori-index-web-adauga

Ai un site si nu stii cum sa-l faci mai cunoscut ?

Ti-am dat, in blogul bani pe net, o lista de directoare de articole romanesti.

Daca reusesi sa-ti adaugi site-ul in index-web.ro, esti un fericit ! Nu mai lupti cu scrisul articolelor, altele decat cele publicate in blog. Index-web.ro preia zilnic, prin feed , articolele publicate. Castigi astfel vizitatori si o pozitie buna in Google.

Tine cont, ti-am spus " daca reusesti ". Daca se intampla sa ai feedul prin feed burner, sau cu alta adresa decat cea a blogului tau, nu te bucura. Nu admit feeduri redirectionate.

E BINE, E RAU...
Sunt reguli si reguli. De ce oare ?

Multumim pentru intentie. Si multumiri pentru articol...

Ti-am dezvaluit aici un secret foarte important. Pune-l in aplicare si nu vei regreta.
Si nu uita ca vreau de la tine un feedback.

Ce-ar fi daca imi lasi un comentariu ? As fi si eu mai multumita daca as sti ca nu-ti marturisesc secrete pe care le stiai, deja !

Si, o parafraza:

Daca vorbesti fara sa speri
De-a fi util vreodata,
Se-ntuneca de lungi 
Pareri de rau, viata toata !

De toate pentru toti o fi
Sarmanul blogusor,
Dar fara comment si un like
E bors cam dulcisor !

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP