Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Sfaturi importante pentru incepatorii in munca online la domiciliu

Trebuie sa va marturisesc ca, in timpul cat am cautat informatii despre munca online la domiciliu, pe care voiam sa o abordez ca un incepator, m-am lovit de unele situatii care au certificat, odata in plus, faptul ca, trebuie sa tineti seama de 4 mari adevaruri atunci cand vreti sa incepeti o activitate de munca la domiciliu desfasurata online.Sfaturile importante pentru incepatorii in munca online, date de specialisti,le-am verificat si eu fara sa-mi dau seama.




1. Munca online la domiciliu poate fi afacere simpla pe net, dar, ca orice afacere are nevoie de timp ca sa creasca. Afacerea de acasa nu devine profitabila peste noapte. Ea necesita timp, instruire si rabdare.Poate aduce profit peste cateva luni, chiar ! Perseverenta este mama succesului.
Dar, tine cont de un lucru important : daca eşti închis şi nu ai uşă pe unde să ieşi, sparge zidul. Asta, daca vrei să ieşi !!

2. Exista o multime de escrocherii pe web.Cand cauti munca la domiciliu gasesti sute de propuneri .Trebuie sa discerni foarte bine cand alegi. Orice lucru este schimbator, orice afacere azi este, maine s-ar putea sa dispara ! (vezi exemplele din PTC disparue) Dar nu dispera, deciziile bune vin din experienţă. Iar experienţa vine din deciziile greşite.

3. Nu ai decat 24 ore pe zi. Chiar daca unele oferte se declara ca fiind part-time, ele pot necesita timp mai mult, Daca va lacomiti si abordati 10 solutii in acelasi timp, s-ar putea ca totul sa devina un calvar.
Dacă Dumnezeu ar fi vrut ca ziua de azi să fie perfectă, nu ar fi inventat şi ziua de maine.

4. Este adevarat ca puteti aborda acest tip de munca, exista oferte pentru toate calificarile. Decizia de a lucra la domiciliu nu trebuie luata usor. Pentru cei care au competenta, hotarare si perseverenta este solutia ideala pentru inlocuirea stilului de munca traditional.

Pentru ca sunt destui care vor sa faca multi bani online, recomandam doua site-uri unde ar putea gasi ceva pe masura, Click AICI!, sau Click AICI !

Cea mai mare satisfacţie este să faci ceea ce oamenii iti spun că nu poţi să faci.

2 comentarii:

  1. Anonim17:10

    Thanks , I've just been searching for info
    approximately this subject for ages and yours is the best I have
    came upon till now. However, what concerning the
    conclusion? Are you positive in regards to the supply?

    RăspundețiȘtergere
  2. Yes, I was pleased with what I received. But I worked hard, I waited a lot and when I slowed down the pace was seen in results. My greatest satisfaction was, indeed, that I demonstrated that I can do what others have told me I cannot do.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP