Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

De toate pentru toti cei care nu au o fotografie de la bacalaureat

Este perioada cand multi din cei ce abordeaza curajosi metode de facut bani online sunt prinsi in febra examenelor.Toti, mai tineri sau mai putin tineri am trecut prin o astfel de perioada.

Bacalaureatul, sau bacul, cum ne place sa-l numim, ramane in amintirea tuturor, ca perioada de lupta cu noi insine, in care cautam sa ne demonstram noua si celorlalti ca nu am trecut degeaba prin liceu, ca ne-am maturizat si toate revoltele noastre adolescentine prin care ceream sa fim priviti ca oameni maturi au avut un temei real.

De multe ori, prinsi in evenimente mult mai importante , uitam ca, de fapt, examenul de bacalaureat este un moment unic in viata, si trebuie imortalizat printr-o fotografie, de grup, sau nu…

Daca ti-ai amintit prea tarziu de aparatul de fotografiat si regreti ca nu mai ai nici o fotografie de la absolvirea liceului sau a facultatii , indiferent cand s-a petrecut evenimentul, iti dezvalui un loc, pe Internet, unde sigur gasesti ceea ce  cauti.

De toate pentru toti
De toate pentru toti
Daca tu nu ai fost prevazator sa-ti pui fotografiile la pastrare, sigur, un coleg sau o colega de-a ta, mai grijulie, a facut-o !

Verifica, in locul unde gasesti fotografii de la absolvirea oricarei scoli din lume
si daca esti multumit, da-mi un semn sa stiu daca ti-am fost de folos !

Sau, poate, tu insuti te-ai gandit sa adaugi fotografia de la absolvire a clasei tale intr-un site  pe internet !

Daca esti elev si iti place mult sa stai pe Facebook, afla cum poti sa faci bani pe Facebook.

Un comentariu:

  1. Anonim12:34

    We provide a golden opportunity to get a look back at your old school photographs. We are the best solution to find the group photos taken from schools and colleges from the year 1984 onward. With a large database of around 85,000 photographs from more than 8,000 schools and colleges across the globe, we are very conscious to update our database yearly with new & stunning photographs. To find your old school photograph, please visit: http://www.worldschoolphotographs.net

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP