Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Stii ca poti face bani online din comentarii ?

Fiecarui om ii place sa-si spuna parerea despre orice lucru, eveniment sau chiar persoana pe care o intalneste. Este de la sine inteles ca nimeni si nimic nu scapa fara comentariul altora.

Cati dintre noi nu cautam solutii la problemele noastre practice la vecina, bunica, mama , prieteni sau doar cunoscuti ? Si cate solutii nu oferim chiar noi din generozitate ori, poate, din  vanitate ?

Cum ti-ai rezolvat o problema de sanatate folosind nu stiu ce metoda arhaica, cum ti-ai desfundat ghiuveta fara produse chimice, cum ai reusit sa dezveti pisica de un lucru urat, toate pot fi solutii de rezolvare a problemelor altora si comentarii bune de facut bani online.

In plus, cate firme care ofera servicii si cate produse nesatisfacatoare calitativ scapa de comentariile noastre ?

Daca te pricepi sa pui toate aceste comentarii intr-un articol mestesugit si tradus corect in limba engleza, poti fi, fara probleme, un membru de baza al site-ului reviewstream.com. si castigi bani online. Este de retinut adresa site-ului chiar si pentru informare, numai. Se pare ca este singurul site cu o astfel de activitate platita.

La comentarii si solutii practice ne pricepem cu totii ! Mai putin limba engleza, din pacate, ca altfel, ce comentarii si idei  s-ar fi mai vehiculat pe acolo !

Oricum, este o metoda inedita sa faci bani online prin munca la domiciliu scriind comentarii despre orice si comentand pe oricine !
Trebuie sa fii corect insa, si cinstit !

Despre idei de afaceri traznite ti-am mai vorbit in blog.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP