Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

TEPE ONLINE


Pagina cu site-uri scam si tepe online descoperite de mine. Va invit sa colaborati la completarea paginii pentru binele nostru al tuturor.

1. Sondajero.com site scam de sondaje romanesti care promite bani multi si nu ofera nimic.

6 comentarii:

 1. cash111.com - teapa
  zic ca ofera 1 dolar pe referal iar la cand sa retragi nu poti decat daca cumperi cateva produse care sigur o sa depaseasca suma castigata de tine

  RăspundețiȘtergere
 2. twodollarclick.com ceri plata si nu ti se face

  RăspundețiȘtergere
 3. Viespar.ro nu plateste.

  RăspundețiȘtergere
 4. Urmatoarele siteuri sunt scam : 1. http://visitasfans.com 2.http://visitstomoney.com 3. http://www.excellentbux.net 4.http://qumfragen.com/ 5.

  RăspundețiȘtergere
 5. Și Pa Money Fun nu te lasă să retragi pina la 150 euro și cind vrei sa retragi Îți spune ca după ce aduci 40 membri Îți face plata ,Îți dă un line pe care Facebook nu te lasă să îl postezi

  RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP