Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Contact

Daca ai ceva de comunicat intre patru ochi cu mine, poti sa o faci fara rezerve, aici, in pagina de contact personal.

Te anunt insa, de acum, ca voi raspunde intai comentariilor din blog si apoi mesajelor personale.


ATENTIONARE PENTRU TOTI CEI CE IMI CER RECOMANDARI IN SITE-URI DE SONDAJE

Recomandarile se pot face daca va cunosc tot numele si adresa de email pe care vreti sa primiti sondajele. De aceea am pus aici formularul de contact, pentru a va proteja aceste date de ochii celorlalti cititori.
Scuze celor care imi cer recomandari dar nu si-au dat aceste date, nu am cum sa va ajut. Reveniti cu datele complete si va fac recomandarile.

0 comments:

GO TO TOP