Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Gratis-o noua afacere simpla pentru bloggeri noi


Afacerile cu bloguri si link de afiliat sunt simple si profitabile intotdeauna. Dar, o afacere online mai clara, mai simpla, si gratis, pe deasupra, care sa ofere mura in gura toata informatia de care are nevoie un incepator in bani online, nu vei gasi la orice pas.

Tot cautand informatii utile, si va marturisesc ca am gasit atat de multe ca nu mai stiu ce sa aleg din ele, am descoperit aceasta noua afacere simpla cu link de afiliat. Am spus intotdeauna ca linkul de afiliat este muchia ce deosebeste un job pe Internet de o afacere online, si, prin linkul de afiliat, limitarea castigului din job , cade.

De aceea ma grabesc sa va informez despre ea.

Cand ai sansa sa castigi bani pe net din afiliere cu un program de afiliere nou lansat la sfarsit de 2013 in Romania, indiferent daca ai un site/blog sau nu, indiferent daca ai experienta sau nu in afiliere, nu poti sa nu-i acorzi importanta cuvenita.

Cu putin curaj si ceva munca e posibil sa castigi bani multi din aceasta noua afacere simpla cu link de afiliat.

Asadar, astazi ne intoarcem la prima dragoste: afacerile si banii online. Doar acesta este motivul pentru care am luat cu asalt Internetul, nu ?

Poti crede ca exista o posibilitate de afiliere cu cineva care te invata cum sa-ti creezi un blog de la zero, cum sa postezi in acel blog, iti da articolele de marketing mura in gura si tu iei comisionul din vanzare ?

Este cea mai buna metoda pentru incepatorii care nu stiu nimic despre construirea unui blog de marketing sau despre afacerile cu link de afiliat.


Despre ce afacere simpla vreau sa-ti spun ? Despre afilierea cu produse-ieftine.ro

Produse-ieftine.ro iti ofera toate cele de mai sus. Are un program de afiliere generos, care sper , ca nu te va lasa indiferent.
O veste buna este ca, prin acest program de afiliere poti vinde mai multe produse printre care si vacante ieftine.


De ce sa te inscrii in programul de afiliere de la produse-ieftine.ro ?
1. Sunt in trend, toata lumea doreste vacanta,tot timpul.

2. Vindeti servicii in trend si vi se ofera 51%din profit.

3. Au o companie puternica in spate- profitshare- si afiliatii sunt din sase tari europene

4. Produsul este consumabil si dorit de toata lumea

5. Iti asiguri un venit pasiv, adica vei castiga bani chiar si cind dormi.

6.Te ajuta sa ai propria pagina web sau blog, ceea ce pentru bloggeri incepatori este adevarata mana cereasca !


Ce trebuie sa faci pentru a descoperi nedescoperitul :
1. Te inregistrezi in site, aici: . Atentie la datele declarate, nu gresi adresa de email. Bifeaza conditiile de utilizare.

2. Te autentifici si intri in site. Chiar la inceput ai linkul pe care vei invita si pe altii sa se inscrie . Ei vor fi referalii tai si din rezultatele vanzarilor lor vei castiga si tu deoarece tu esti sponsorul lor.

3. La inceput gasesti documente tip pdf pentru instruirea incepatorilor. Sunt acolo toate informatiile despre cum sa incepi afacerea ta gratis cu link de afiliat, pe care ar trebui sa le studiezi cu atentie.

4. In site gasesti si o varietate de unelte de promovare pe care le adaugi in blogul tau. Dar nu intotdeauna trebuie sa ai un blog. Este una din facilitatile cele mai avantajoase pe care le ofera site-ul : nu sunteti obligati sa aveti site personal.

Rezultatele depind de promovarea linkului de afiliat, promovare ce intra in obligatiile tale. Si nici aici nu esti lasat singur.Ti se sugereaza solutii pe care ar trebui sa le folosesti daca altceva nu stii. Dar, esti un om de afaceri care ai inceput o afacere simpla cu link de afiliat si trebuie sa faci si tu ceva !


Cum castigi bani din afacerea simpla cu link de afiliat in produse-ieftine.ro ?

Simplu: daca cineva cumpara prin intermediul tau primesti comision, daca cineva se inscrie prin intermediul tau iarasi primesti comision si de la el. Daca tu vinzi primesti mai mult, daca el vinde primeste el mai mult dar cistigi si tu ! Si fiindca munca ta este apreciata comisionul retelei este 51% din profit.

Daca ai incredere in fortele tale si faci o promovare buna, afacerea ta gratis va reusi sigur.


Cati bani poti castiga in afacerea aceasta gratis ?

- La inscriere castigi un bonus garantat 10 euro.

- Pentru fiecare afiliat inscris in nivelul unu tu castigi 1 euro, pentru cei de nivel 2, esti platit cu 0.5 euro s.a.m.d.

- Pentru fiecare vanzare finalizata castigi 30 euro.

- Retragere rapida - Suma minima pentru plata este de 40 euro.

- Platile sunt facute o data pe luna pentru luna anterioara. Se fac si plati prin paypal.

Deci, daca vrei sa incepi o afacere simpla, online, cu link de afiliat, cu bloguri sau nu, consider ca poti sa incerci produse-ieftine.ro , mai ales ca inscrierea este gratis !

In pagina afilieri veti gasi si alte posibilitati de afiliere.

Inregistreaza-te acum AICI bani din afiliere si castiga bani din afilieri !

2 comentarii:

  1. Că tot vorbim de afiliere şi afilieri GRATIS & ONLINE aici http://www.blogarismeromanesti.blogspot.com am găsit FOARTE multe idei şi toate româneşti !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine, de aceea am pus aici comentariul tau, spre informarea cititorilor mei !

      Ștergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP