Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Mrfinance informatii financiare de calitate pentru toti

De multe ori am pierdut zile intregi sa ma informez despre ofertele sectorului financiar! Este un domeniu cu multe necunoscute pentru cei ca mine, fara pregatire economica. Dar m-a tentat intotdeauna sa cunosc mai multe despre gestionarea banilor, despre cum sa imi intocmesc un plan financiar si cum sa fac sa ma tin de el chiar si in conditii vitrege de castig.

Exploram un sir lung de site-uri cu oferte bancare, luam notite, faceam comparatii si calcule. Iar atunci cand credeam ca sunt informata destul si voiam sa actionez, constatam ca ceva mi-a scapat, asa ca, fie ma aruncam cu capul inainte, daca eram presata de timp, fie o luam de la inceput cu cautarile si comparatiile...

Iata de ce, acum, cand am descoperit platforma online mrfinance.ro ma simt bucuroasa si eliberata de stresul cautarii si nesigurantei informatiilor financiare pe care le gaseam disparate, pe internet. Vreau sa uit cum cautam nebuneste si adunam cu infrigurare informatiile financiare de care aveam nevoie la un moment dat, dar care se perimau pana cand reuseam sa le adun pe toate, sa le pun cap la cap si sa incep sa le compar...

Acum, doar intru in comparatorul de credite mrfinance.ro si problema este rezolvata.

Mrfinance.ro ma ajuta sa inteleg lumea financiara cu termenii sai specifici si imi aduce in atentie informatii utile si absolut necesare despre credite bancare, credite nebancare, asigurari, alegerea furnizorilor de utilitati, investitii, transfer de bani si multe altele.

Cu siguranta, de acum incolo, nu voi mai lua nici o hotarare financiara fara sa consult ghidurile si recenziile oferite gratuit de platforma mrfinance. Imi doresc sa stiu cum sa imi gestionez cu intelepciune finantele si asta o voi putea face doar prin cunoastere si educatie financiara de bun simt, cuprinzatoare si obiectiva.

Din articolul educatia financiara, primul pas catre independenta financiara, am extras un pasaj pe care il voi reda aici, deoarece se potriveste perfect rolului informativ si educativ al blogului de fata:

"Educatia financiara nu presupune doar o informare atenta asupra instrumentelor financiare pe care le utilizam. Aceasta implica o planificare atenta, o organizare a bugetului personal, un plan de economisire, un plan de investitii, urmate de o decizie inteleapta.

Vorbim aici despre un proces complex, care inglobeaza informarea activa cu referire la diverse aspecte si o planificare responsabila a bugetului propriu.

Cu atat de multe modalitati de realizare de imprumuturi si o lipsa a informarii cu privire la costurile aferente acestora, este foarte usor pentru oricine sa cada intr-o "capcana a datoriilor"."

Mrfinance ne ajuta sa gasim si sa comparam produsele financiare care ne satisfac nevoia de bani, dar ne invata si cum sa alegem cu intelepciune din multitudinea de oferte tentante existente in lumea de azi.

Altfel spus, Mrfinance ma invata cum sa imi aleg creditele, cardurile de credit, dar si cum sa fac economii si depozite.

Mr.Finance imi este prieten bun si cand am bani si vreau sa investesc, dar si atunci cand nu am bani si vreau sa imprumut !

Sincer, am gasit la adresa mrfinance.ro atat de multe informatii gratuie, dar corecte, ca incepusem sa ma framant si nu intelegeam de ce oamenii acestia muncesc atat de mult, vorbesc despre finante, dar nu prea se vede o sursa de profit (reclame evidente nu au pe site). M-am lamurit pana la urma, si acum ii stimez si mai mult.

Una peste alta, este o idee de afacere buna, le urez succes, mai ales ca, toata informatia educativa pe care o pun la dispozitia cititorilor este nepretuita.

Asadar, dragii mei cititori, pentru a castiga independenta financiara, si pentru ca sa evitati capcana datoriilor, utilizati cu incredere informatiile financiare de calitate din mrfinance.ro! Ele se adreseaza tuturor.

Nu va temeti ca v-ati putea prinde urechile in site. MrFinance este un site bine structurat si organizat astfel incat sa nu cauti prea mult informatia de care ai nevoie.

Sobru, cu design simplu, perfect pentru un site de informatie financiara, in tonuri de albastru predominant, iti ofera inca de la intrare linistea de care ai nevoie pentru a analiza cu capul pe umeri hotararea ce o vei lua cu privire la finantele tale.

Paginile importante, de tipul "Credite" au subpagini relevante, de tipul "Credite Prima Casa", "Credite Ipotecare", "Credite de nevoi personale" si asa mai departe. La fel, paginile "credit rapid", "carduri de credit", "asigurari", "transfer de bani", "utilitati", toate au subdiviziuni la fel de relevante.

Nu am gasit inca un domeniu care sa nu fie atins ca si informatie educativa despre bani.

Trebuie sa va spun ca, Mrfinance informeaza, cu bun simt, cum se investeste pe piata Forex, cat se castiga dar si cat de riscant este sa iti investesti ultimii bani acolo.

Mr. Finance m-a lamurit mai bine si ce este cu bitcoinul si alte monede virtuale.

Mrfinance m-a informat si mi-a expus, in tabel comparativ, comisioanele practicate de diferite servicii de transfer online de bani. Fara rezerve imi prezinta in mod obiectiv avantajele sau dezavantajele utilizarii uneia sau alteia din formele respective, ceea ce m-a facut sa gandesc inca o data daca raman sau nu la paypal.

Lumea financiara pare o jungla daca nu dai importanta educatiei si informatiilor financiare de calitate. Mrfinance este locul unde, fara indoiala, toti gasesc informatii financiare de calitate si pe intelesul lor.

De aceea, eu voi folosi ca si prieten de nadejde, pe care ma pot bizui, de azi incolo, platforma online de informatii financiare mrfinance.

Daca si tu vrei sa inveti cum sa-ti gestionezi finantele personale, ce credit sa alegi, cand ai nevoie, sau cum sa iti faci cumparaturile astfel incat sa nu platesti mai mult decat face, apeleaza cu incredere informatiile financiare utile si verificate din mrfinance.ro.

Si, pentru ca aceasta societate financiara chiar m-a impresionat placut, am adaugat si o recenzie in Google despre mrfinance.ro.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP