Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cum inveti gratis sa castigi bani online


Banii fac lumea sa se invarta. Cati dintre noi, la un moment dat, nu au fost obligati sa recunoasca, macar in sinea lor, ca au nevoie de mai multi bani ? Si cati nu gandesc zilnic la probleme de genul " cum sa fac bani in plus, am nevoie de bani mai multi, banii pe care-i castig nu sunt de ajuns" .

Cum castigi bani online atunci cand simti ca ai nevoie de bani este marea problema a celor constienti ca oportunitatile nu asteapta pe nimeni, la fel ca si trenul.

Asadar, invata GRATIS, din timp, cum sa castigi bani online si alte multe informatii utile despre unde castigi bani online si cum faci bani din afaceri simple, munca si job pe Internet.

Inainte de toate, pentru a castiga bani online trebuie sa stii ca atitudinea corecta de invingator este lucrul principal.

Este necesar sa fii constient ca trebuie sa muncesti pe branci, chiar daca multe anunturi publicitare iti spun ca vei castiga bani gratis si usor pe Internet.

Degeaba spui am nevoie de bani daca vei continua sa lasi munca pe ultimul plan. Orice ban vine dupa munca, stiti proverbul dupa munca si rasplata.

Greseala comuna a multora este ca nu actioneaza decat atunci cand situatia este cu adevarat neagra.

Orice planificare din vreme va poate lipsi de stresul si grija momentului cand ai putea spune cu disperare am nevoie de bani chiar acum.

De aceea fiti curajosi si cautati un loc de munca part-time, pe Internet. La inceput poate parea greu, se poate ca cerintele sa va depaseasca, se stie ca experienta este mama intelepciunii si a reusitei, iar voi nu o aveti.

Dar alocati ceva timp, zilnic, pentru a invata lucruri noi legate de munca platita pe Internet, oricand va vor fi utile. Oricand doua ore libere, zilnic, se gasesc, pentru a evita momentul in care aveti nevoie de bani in plus si nu vedeti nicio iesire pentru ca nu ati fost prevazatori la timp.

Cutreierati forumurile, blogurile, sursele din care puteti invata sunt multe. Aveti curajul sa incercati, si sa experimentati. Uneori, prea multa prevedere este limita care separa mediocrii de varfuri.

In afaceri online nu trebuie sa te concentrezi niciodata pe bani, cel putin la inceput. Orientati-va pe construirea de relatii, a credibilitatii online, a servirii celorlalti si pe acumularea de cunostinte din diferite domenii. Doar servind din inima, pe ceilalti, vor veni recunostinta, satisfactia si banii.

In vremuri nu foarte de demult apuse exista o zicala, " azi la cec un ban de pui, maine el va face pui". La fel este si cu Internetul. Vine o vreme cand vezi cum apar puiii si nici nu-ti vine sa crezi ca toata munca depusa nu a fost in zadar.

Deci, ai nevoie de bani ? Considera intotdeauna computerul si Internetul o mina de aur.

Castiga bani din vreme pentru sarbatori si cadourile lor costisitoare, pentru taxe scolare, pentru vacante, etc. Trebuie sa invatam toti ca nu se mai poate face totul dintr-un job, mai ales cand ofera un salariu de criza. Iar elevii cu parinti din clasa sociala medie trebuie sa devina constienti ca parintii muncesc pe branci pe salarii de mizerie care nu ajung sa le satisfaca toate nevoile, pe cand, mediul online, ofera posibilitati nelimitate tinerilor.

Nu ii lasa pe cei care te blameaza ca lucrezi in PTC sau GPT sa-ti darame visele. Si, nu uita, orice venit suplimentar, oricat de mic ar fi, nu strica nimanui.

Foarte putini au inceput direct cu mari afaceri online. Dar afaceri simple online, gratis, toti au facut. Si chiar daca nu vor sa recunoasca, multi din cei care acum au bloguri sau site-uri profitabile, tot nu renunta la maruntisul pe care-l aduc afacerile online simple sau microjoburile.

Cum faci bani online in GPT, cum faci bani online cu PTC, cum faci bani online din surf, sunt doar cateva din informatiile utile pe care este bine sa le posezi inainte de a trece la afaceri online serioase.

Cand vei trece la statutul de advertiser in astfel de site-uri, toate cunostintele acumulate din planul simplului clickuitor iti vor folosi. De vei publica un microjob pe care vrei sa-l indeplineasca altii trebuie sa stii foarte bine ce sa ceri si cum sa pui toate datele initiale ale problemei in acea cerere. Iata de ce consider ca toti cei ce sunt incepatori si aspira la progres este bine sa treaca prin diferite stadii ale activitatii online platite.

Pentru ca GPT sunt site-uri in care faci bani online usor, asa cum ti-am mai spus, iti prezint mai jos site-uri GPT aproximativ noi care iti pot asigura un punct de plecare in castigarea banilor pe Internet, dar si un prim pas in invatarea secretelor despre cum se castiga gratis, banii pe Internet.


Site-uri GPT pentru incepatorii care vor sa invete cum se castiga banii gratis din activitati platite pe Internet



  • Get-paid

  • Get-paid.com primeste membri internationali si nu am gasit nicio plangere ca nu ar plati. Banii se fac din indeplinirea micilor munci cerute de companiile colaboratoare.
    Puteti face bani din invitarea altora sa se inscrie si sa faca si ei bani online in GPT.

  • Rewardingways

  • Plata se face zilnic, prin paypal, iar voi completati oferte diverse.
    Cum se lucreaza in rewardingways.com aflati urmarind videoclipul lor de prezentare, din site.
  • Superpay.me


  • Intrarea libera, ca in toate celelalte de mai sus, participare internationala, plata prin paypal, payza, card cadou amazon si minim la plata 1 dolar;
    Intri "pe make money" si alegi de lucru, dupa ce, mai intai, iti deschizi un cont.

    Te poti inscrie in superpay.me, lucreaza si in 2018. Toate cele 3 site-uri GPT de mai sus lucreaza pe acelasi principiu. Atat timp cat vor rezista se pot face bani online din aceste siteuri GPT.

    4. Un site romanesc tip GPT care promite, nu-l evitati. Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, google+.

    Un comentariu:

    Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

    Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

    GO TO TOP